Морські перевезення з Китаю

  1. Довіряючи контейнерні перевезення нашої компанії, ви отримуєте цілий ряд незаперечних переваг:

Товари з Китаю користуються значною популярністю у всьому світі, і Російська Федерація не є винятком Товари з Китаю користуються значною популярністю у всьому світі, і Російська Федерація не є винятком. За останні роки товарообіг між Росією і КНР досяг небувалих масштабів. Як правило, перевезення вантажів з Китаю проводиться за допомогою всіх відомих на сьогоднішній день видів транспорту, однак найбільш ефективним по праву вважається морською.

Нашою компанією здійснюється доставка збірних вантажів і окремих контейнерів з Китаю в Санкт-Петербург вже не перший рік, і ми можемо з упевненістю сказати, що знаємо про транспортний співпраці з Піднебесної все, і навіть трішки більше. Завдяки розвиненій мережі представництв, робота ведеться з більшістю портів КНР. Для нас не складає труднощів відправити контейнер з Китаю в максимально стислі терміни, минаючи бюрократичну тяганину і паперову тяганину.

Довіряючи контейнерні перевезення нашої компанії, ви отримуєте цілий ряд незаперечних переваг:

  • Вартість транспортування. Перевезення морським транспортом здійснюються за досить прийнятною ціною, завдяки високому обсягу робіт, що виконується оператором. Наша пропозиція набагато вигідніше, ніж середнє по країні, так що скористатися послугами компанії може абсолютно будь-яка організація.
  • Точність в роботі. Ми завжди відповідально ставимося до замовлень і не допускаємо прострочень. Будь-які проблеми, які можуть виникнути, вирішуються максимально швидко, наші клієнти завжди впевнені, вантаж прийде точно в строк.
  • Безпека. Який би надійної не була компанія - перевезення вантажів морем завжди пов'язана з певними ризиками, тому ми надаємо нашим клієнтам повний пакет страхових послуг, який здатний забезпечити від більшості можливих неприємностей. Більше немає приводів для занепокоєння, оператор подбає про все. Ви повністю захищені від фінансових втрат і абсолютно нічим не ризикуєте.
  • Повний митне оформлення вантажу . У наших клієнтів не виникає проблем на митниці не в Китаї, не в Санкт Петербурзі. Вся супроводжує вантаж документація складена у повній відповідності з законами обох країн, так що неприємності, які можуть виникнути (а часто і виникають при користуванні послуг інших операторів) на Балтійської митниці повністю виключені. Товар проходить розмитнення без затримок, і ви зможете відвантажити його в найкоротші терміни.
  • Всеохоплюючий контроль над ситуацією. Ви завжди зможете дізнатися, де знаходиться вантаж в даний час. Наша компанія здійснює повний супровід всіх перевезень, контролює навантаження, а також вивантаження контейнерів. Клієнт може бути впевнений - контроль за збереженням вантажу здійснюється в безперервному режимі.
  • Режим ВТТ. Якщо потрібно митне оформлення вантажу на Санкт-Петербурзької митниці ми оформимо всередині митний транзит для доставки вантажу на пост.

Як можна бачити, грамотна організація морських перевезень не таке просте завдання. Необхідно враховувати цілий ряд факторів, прямо або побічно впливають на якість транспортування, а також її терміни. Співпраця з нашим оператором дозволить вам уникнути абсолютна більшість проблем, з якими пов'язані перевезення морським транспортом.

Кожен наш працівник - професіонал, що володіє значним досвідом, а також надзвичайно володіє всіма необхідними навичками, завдяки яким ваша співпраця з КНР зможе вийти на якісно новий рівень.

Не варто чекати! Надійна і швидка доставка збірних вантажів з Китаю доступна вже сьогодні. Довіряючи морські перевезення професіоналам, ви не тільки залишаєтеся спокійні за свій товар, але і отримуєте значну матеріальну вигоду!

Розрахувати вартість доставки або митного оформлення можна за допомогою форми зворотного зв'язку або по телефону (812) 954 29 95

Новости