Московський розплідник британських шиншил і шотландських висловухих кішок колор пойнт


Розплідник зареєстрований в World Cat Federation (WCF)
і складається в Клубі Любителів Кішок "Москва".

Розплідник кішок BRIO ZAFFIRO займається розведенням британських кішок дорогоцінних забарвлень: срібляста шиншила, сріблястий затушований з зеленими очима, срібляста шиншила-пойнт з синіми очима, золота шиншила-пойнт.
Основний напрямок роботи розплідника - створення відмінного типу британських тварин (BRI) сріблястого забарвлення з урахуванням сучасних тенденцій розвитку породи, а також поліпшення породного типу британських шиншил. Забарвлення: срібляста шиншила | chinchilla, сріблястий затушований | silver shaded, шиншила пойнт | chinchilla-point, сріблястий тікірованний пойнт | silver ticked point, сріблястий пойнт | silver shaded point, золотий тікірованний пойнт | golden ticked point.

Кішки британські шиншили і шотландські висловухі спокійні, врівноважені, не балакучі, дуже ласкаві. Британські шиншили величні, прекрасні. Зараз в нашому розпліднику живуть два британських кота шиншила-пойнт (ns 11 33), кішка британська чорна срібляста затушована (ns 11), кішка шоколадна срібляста пойнт (bs 11 33), британська кішка колорного золота тікірованная шиншила (ny 25 33), шотландські висловухі кішки - блакитна колорного і лілова колорпойт. А також шотландська короткошерста кішечка лайлак пойнт.

Реєстрація Московського розплідника BRIO ZAFFIRO

Для нас важливо здоров'я і благополуччя наших вихованців. Всі наші коти, кішки і котенята здорові. В квартирі регулярно вакцинація від вірусних захворювань породи британської і шотландських, котів і кошенят, що проживають в розпліднику. Тварини доглянуті, улюблені, живуть з нами вдома і спілкуються з усіма членами сім'ї.

На нашому сайті є інформація і статті по догляду за кошенятами британськими шиншилами, правильному вихованню кошенят шиншила британська і шотландська. На сторінці ВИСТАВКИ можна побачити фото і результати виставок. Наші вихованці регулярно і успішно виставляються на виставках, стають переможцями рингів.

Наші кошенята британські шиншили і шотландські кошенята мають стійку психіку і прекрасним ласкавим характером. Вони доброзичливі, ніжні, грайливі. Поради щодо вибору британського кошеня шиншила Ви зможете отримати по телефону, зателефонувавши в наш розплідник елітних кішок шиншил. Продаж кошенят: британські кошенята шиншили (сріблясті зеленоокі і сріблясті синьоокі шиншили кошенята колорпойнт), яких можна купити в розпліднику, представлені на сторінці КОТЯТА, де є фото кошенят британських шиншил, народжених в нашому московському розпліднику британських шиншил і шотландських кішок. Ви також зможете побачити фото батьків кошенят і вибрати собі шиншилу кошеня або шотландського кошеняти.

Диплом Ірини Козаченко про закінчення філінологіческіх курсів

У розділі НОВИНИ можна дізнатися про британських і шотландських кошенят, які народилися і планованих в'язках.

Фото батьків британських короткошерстих плюшевих кошенят можна побачити на сторінці кошенята, фотоальбом є у кожної британської шиншили.

Ціна кошеня породистої кішки британська шиншила залежить від цілей придбання і класу шиншили кошеня.

У нас Ви можете купити кошеня британської шиншили . У розпліднику Бріо Заффіро представлені кошенята елітних рідкісних забарвлень срібляста і золота шиншила з смарагдовими очима і срібляста і золота шиншила-пойнт з очима кольору сапфіра, золоті колор-пойнт шиншили кошенята з сапфіровими очками.
Ми знаходимося в місті Москва.

Приємного Вам перебування на нашому сайті і вибору майбутнього улюбленця!

Новости