Москвичка - Купуємо білизна: для нього або для неї?

Якщо до серця чоловіка шлях вже давно прокладений, то до інших, важливим для спільного життя органам, нам належить часом буквально продиратися крізь різні міфи і забобони.

24 жовтня 1939 в продаж надійшли перші нейлонові панчохи. Для всього жіночого світу ця подія не поступалося за значимістю першого польоту людини в космос - настільки революційним був винахід. На відміну від шовкових, нейлонові панчохи добре тягнулися, не втрачаючи форми, не сповзали і не кривилися, облягаючи ногу, стійко переносили мороз і вологу. Покупниці вишикувалися за новинкою в чергу. І ось уже 74 роки нейлонові панчохи не здають своїх позицій. Секрет їхнього успіху не тільки в зручності, але ще і в тому, що чоловікам вони теж дуже подобаються! А що ще може штовхнути наш сильна стать на любовні подвиги? Ми розбираємо 5 міфів про те, яке жіноча білизна люблять і не люблять чоловіки.

Міф 1. Джентльмени віддають перевагу стринги
Еволюція жіночих трусиків явно пішла по шляху зменшення - з об'ємних панталонів всього за пару сотень років вони перетворилися в тонкі ниточки, з'єднані між собою крихітним шматочком прозорого мережива. Прагнення відкривати і приховувати одночасно призвело слабка стать навіть до такого дивного рішення, як сі-стрінги - це вузька смужка тканини на каркасі, яка прикриває тіло тільки спереду і ззаду, а бічних перемичок не передбачає. Поки що ця модель користується популярністю лише як елемент, який вдягають спеціально, щоб бути знятим, а ось звичайні стринги вже міцно влаштувалися в гардеробах і меж'ягодічние складках кожної жінки. Чи подобаються вони чоловікам? Безумовно. «В трусиках-стрінгах сідниці виглядають красивіше» - запевняє нас навіть Вікіпедія. Ще один достовірний інтернет-джерело, форум Men's Health, теж співає стрингам дифірамби безладним хором хрипких чоловічих голосів.

Фото: www.fkus-shop.ru

ru

Стрінги виглядають пікантно і привабливо. Але тільки на підтягнутою дупі.

Міф 2. Сіро-буро-малиновий в цятку - це некрасиво!
«Головне, щоб білизна була на дівчинці комплектом, а не так, що верх чорний, а низ білий або червоний ... Прямо відразу все бажання відпадає, коли подібне бачиш», - відверто зізнається учасник форуму на сайті, присвяченому романтиці. Звичайно, почуття постійних читачів цього порталу, судячи з усього - річ дуже тендітна, так що іноді навіть радієш, що романтиків у нас мало. На щастя, більшості чоловіків абсолютно фіолетово, червоний на тобі бюстгальтер і чи поєднується він з твоїми трусиками шалено популярного зараз відтінку м'яти. За підтвердженням можна звернутися до єдиного експерту, якому в цьому питанні можна довіряти - свого хлопця, чоловіка, коханця ... Тільки не до всіх відразу - тут і заплутатися недовго!

Фото: www.yarportal.ru

ru

Темний верх, світлий низ - в білизні чітких правил не існує!

Міф 3. Таке страшне слово «комбідрес» ...
Не думаю, що комусь із наших просунутих читачок треба пояснювати, що це таке. А ось їх чоловікам, таємно почитував «Москвичку», я, так і бути, розповім - це нижня білизна в формі суміжного купальника. Щоб його могли носити не тільки в ліжко, хтось цинічний придумав пришити застібки-гачки на зону, що закриває промежину. В результаті білизна автоматично перетворилося в один з найбезглуздіших і асексуальних предметів, які жінка може на себе надіти. Якось мені довелося втішати одного свого приятеля після жорстокого розчарування, яке він пережив на побаченні з черговою пасією. «Дивлюсь, на ній така гарна штука з сіточки. Я був такий збуджений, що ніяк не міг зрозуміти, як вона знімається. У підсумку дівчина, зігнувшись, довго і незручно поралася з гачками - видовище не для чоловічих очей! »Одним словом, комбідрес, а також їх« сестри »типу боді і грації хороші лише для пікантної фотосесії або домашнього стриптизу за умови, що глядач сидить на порядному віддалі і не розпускає руки.

Фото: www.byusti.at.ua

ua

Ніколи не просите вашого чоловіка допомогти вам розстебнути комбідрес!

Міф 4. Чорні панчохи в сіточку виглядають вульгарно
Так, і не треба намагатися знайти їм виправдання. Чорні панчохи в сітку з мереживним поясом викликають у чоловіків стійкі асоціації лише з певною професією. Якщо доповнити їх міні-спідницею з леопардовим принтом, червоною помадою і манікюром, то вийде цілком завершений маскарадний костюм дівчини за викликом. І, як стверджують сексологи, а з ними і самі чоловіки, бачити в такому вбранні свою милу, домашню дружину і маму своїх дітей хоче далеко не кожен. Крім того, агресивно сексуальний стиль може просто налякати і збентежити партнера - від такої жінки він чекатиме особливою підкутості і досвідченості в любовних іграх, відповідно, її доведеться ще постаратися чимось здивувати.

Фото: www.ladysamara.ru

ru

Чорні панчохи в сіточку - деталь, яка нагадує про першої найдавнішої професії, а зовсім не викликає прилив бажання.

Міф 5. Більше обсягу - більше захоплень
Силікон в чашечках ліфчика, що створює ефект push-up, - набагато дешевше і безпечніше силікону, укладеного хірургом під м'яз або молочну залозу. Правда, як в казці, в якій карета перетворюється на гарбуз, четвертий розмір випаровується з настанням ночі, коли доводиться знімати бра. Голосує чи наш сильна стать за накладні обсяги або скептично ставиться до них? У цьому питанні узагальнювати не можна, тому що все залежить від того, хто з чоловіків за типом сприйняття світу дістався саме вам. Візуали люблять очима, тому об'ємний ефект їх лише порадує. Тільки не показуйтесь в такому випадку перед вашим візуалом в своїй природній красі - не оцінить. Кінестетики сприймають світ на дотик, отже, їх дівчатам push-up протипоказаний. Такий ліфчик при стисканні в руці нагадує подушку з куленепробивним ефектом, в якій абсолютно втрачається справжнє, ніжне і приємне для дотиків тіло. А ось для аудиалов, які повинні почути, щоб полюбити, питання вашого ліфчика взагалі стоїть на останньому місці, тільки якщо він не музикальний.

Фото: www.brascans.com

com

Ліфчик, який додає об'єм, на дотик зовсім не такий прекрасний, як на вигляд.

ОДНИМ РЯДКОМ:
21 комплект білизни в середньому зберігається в шафі у середньостатистичної жінки, згідно з опитуваннями, проведеними в США.
Вважається, що 10% чоловіків, які купують жіночу білизну, беруть його для себе.
Школярки в Польщі впевнені, що червоне нижню білизну допомагає скласти іспити.
Підв'язки для панчох з'явилися в XV столітті, коли штани-панчохи стали розділяти.

А що ще може штовхнути наш сильна стать на любовні подвиги?
Чи подобаються вони чоловікам?
Голосує чи наш сильна стать за накладні обсяги або скептично ставиться до них?

Новости