моторне паливо

Якість палива безпосередньо впливає на роботу і термін служби двигуна, а також на склад вихлопних газів, і, відповідно, на якість повітря.

Якість палива безпосередньо впливає на роботу і термін служби двигуна, а також на склад вихлопних газів, і, відповідно, на якість повітря

Всі види палива регулярно проходять строгий лабораторний контроль на відповідність вимогам Регламенту «Про технічних та інших вимогах до рідкого палива нафтового походження».

Відповідно до потреб клієнтів, на своїх автозаправних станціях НІС пропонує наступні види палива:

Типи палива: Опис: Типи палива: Опис:   Новий бензин преміум-класу G-Drive 100 містить активні компоненти, щоб забезпечити більш ефективну роботу двигуна, покращуючи його характеристики, і позитивно впливають на його роботу і довговічність Новий бензин преміум-класу G-Drive 100 містить активні компоненти, щоб забезпечити більш ефективну роботу двигуна, покращуючи його характеристики, і позитивно впливають на його роботу і довговічність. Вироблене за вищим технологічним стандартам, G-Drive 100 є паливом нової сили, яка дає вашому двигуну професійний захист, a вам - більш надійну і цікаву поїздку. Спеціальна формула даного палива продовжує термін експлуатації двигуна і запобігає виникненню поломок. G-Drive 100 продається ексклюзивно в мережі автозаправних станцій «Газпром».
Детальніше «Євро преміум БМБ 95» - паливо найвищої якості, що повністю відповідає вимогам стандарту «Євро-5» і нормам викидів для легкових автомобілів. Призначений для автомобілів нового покоління, сприяє продовженню терміну служби двигуна і захисту навколишнього середовища. Якість «ЄВРО ПРЕМІУМ БМБ-95» відповідає вимогам європейських стандартів якості палива EN 228. Дизельне паливо «Євро», що випускається нашою компанією, забезпечує максимальне використання можливостей автомобіля, правильний запуск і бездоганну роботу двигуна навіть при екстремально низьких температурах. Стабільна робота двигуна, збільшення його потужності і скорочення витрати палива є перевагами даного виду палива. Якість ДТ «Євро», що випускається у відповідності зі специфікаціями виробників, повністю відповідає всім вимогам європейського стандарту EN 590. Зріджений вуглеводневий газ (ЗВГ) призначений для використання газовими двигунами нового покоління. Газове паливо відрізняється економічністю, продовжує працездатність двигуна, скорочує витрати на обслуговування автомобіля, знижує витрату масла, зменшує знос каталізатора і автомобільних свічок, а також є екологічним. Якість ЗВГ, що випускається відповідно до найсуворіших вимог і специфікацій, повністю відповідає європейському стандарту EN 589. Стиснений природний газ (КПГ) - це газ, стиснений при тиску 220-250 бар. Його головна складова - метан, який в порівнянні з іншими продуктами має найнижчий коефіцієнт викидів CO₂ на одиницю звільнення енергії, що сприяє поліпшенню якості повітря. КПГ забезпечує легкий запуск і поліпшення показників двигуна. Дане паливо є тільки на автозаправній станції NIS Petrol «Нови Сад 10». БЕНЗИН 95 ОПТИ БЕНЗИН 95 ОПТИ - бензин з присадками з октановим числом 95. Створено з'єднанням БМБ 95 Євро Преміум, виготовленого на НПЗ НІС в Панчево, і спеціальної формули присадки одного з провідних світових виробників компонентів. Введенням високотехнологічної присадки в стандартний бензин створили паливо, регулярне споживання якого дозволяє знизити витрату палива, забезпечує оптимальний захист двигуна і зниження поломок. ДИЗЕЛЬ ОПТИ ДИЗЕЛЬ ОПТИ - це дизельне палива євро-якості з високотехнологічної присадкою одного з провідних світових виробників. Спеціально створена формула оптимальних компонентів забезпечує захист двигуна і його стабільну роботу.

Новости