Можливості та переваги

Створено для ентузіастів
Медіа-комунікаційні процесори NVIDIA nForce® 680a SLI ™ створені для пристрасних користувачів мультимедійних систем . Запускайте додатки створення контенту на двох багатоядерних CPU і виводите зображення на систему з восьми моніторів. Ви можете зберігати до 9ТБ музики, відео та фотографій аж на 12 жорстких дисках і підключати до чотирьох з'єднань Gigabit Ethernet.

Підтримка декількох графічних процесорів NVIDIA
NVIDIA nForce 680a SLI MCP забезпечує чудову масштабованість з підтримкою до 4 одиночних відеокарт з виведенням зображення на 8 моніторів одночасно. Також, материнські плати на базі nForce 680a SLI MCP підтримують розширення для обробки ігр та фізики нового покоління.

Створено для технології NVIDIA® SLI ™
NVIDIA SLI - це інноваційна технологія, масштабирующая графічну продуктивність особливим способом шляхом об'єднання кількох графічних продуктів NVIDIA в одній системі з NVIDIA nForce SLI.

NVIDIA SLI сертифіковані компоненти
Шукайте компоненти, включаючи графічні процесори GeForce і системну пам'ять, які сертифіковані NVIDIA, щоб забезпечити незрівнянну продуктивність у системах на базі плат nForce 680a SLI. Детальніше про SLI сертифікованих компонентах дивіться на сторінці SLIZone .

Технологія зберігання даних NVIDIA MediaShield
Набір можливостей для надійного зберігання найцінніших цифрових даних; завжди надійні, масштабовані і доступні функції. Підтримка RAID і SATA приводів.

Установка декількох дисків
Через простий інтерфейс з помічником ви зможете швидко налаштувати свої диски на поліпшений захист даних, більш швидкий доступ до дисків або максимальну ємність. MediaShield автоматично вибирає конфігурацію RAID 0, 1, 0 + 1 або 5 відповідно до ваших потреб. Передові користувачі можуть безпосередньо змінювати налаштування RAID.
система DiskAlert
У разі збою диска користувачі MediaShield побачать на моніторі, який диск несправний, щоб можна було легко його замінити або відновити.
RAID морфинг
MediaShield дозволяє користувачам миттєво змінювати поточну конфігурацію RAID, усуваючи необхідність резервувати дані і виконувати численні дії.
Завантаження багатодисковий масив
MediaShield повністю підтримує багатодисковий масив для завантаження операційної системи при включенні комп'ютера.
12 приводів SATA 3Gb / s
Ви можете використовувати до 12 SATA приводів в 2-4 томах для отримання більш швидкісного і ємного RAID масиву. Чим більше дисків, тим більше опцій конфігурації, наприклад 2x RAID 0 для системного розділу, 2x RAID 0 lzk поліпшення ігрового процесу, 4x RAID 5 для мультимедійних додатків і 4x RAID 5 для зберігання медіа даних. Скористайтеся перевагами новітніх SATA-2, 3Gb / s жорстких дисків з повною підтримкою нативної і тегірованной черзі команд і гарячим підключенням, які гарантують більш високу дискову продуктивність в багатопотоковому оточенні шляхом виконання позачергових доступів в диску.

Мережеві можливості NVIDIA nForce
Мережеві можливості NVIDIA забезпечують найвищу швидкість передачі даних і низьке навантаження на CPU. Кероване і стабільне мережеве рішення NVIDIA призводить до підвищення мережевої продуктивності і зниження повної вартості володіння. Тільки NVIDIA забезпечує такі мережеві можливості, дозволяючи вам перейти на новий рівень при роботі online.

NVIDIA Native Gigabit Ethernet
Найвища швидкість Gigabit Ethernet в індустрії запобігає появі "вузьких місць" в системі і покращує загальну ефективність роботи і продуктивність системи.
Технологія NVIDIA FirstPacket ™
З технологією NVIDIA FirstPacket ви отримаєте кристально-чисті телефонні розмови і таку ігрову продуктивність, яку ви хочете. Технологія NVIDIA FirstPacket гарантує, що ваші ігрові дані, VoIP розмови і великі файли можуть бути доставлені в відповідно до встановлених вами уподобаннями.
Технологія NVIDIA DualNet®
Отримайте чотириразовий Gigabit Ethernet з чотирма інтегрованими мережевими підключеннями на вашому NVIDIA nForce 680a SLI MCP (поєднання двох DualNet® з'єднань для отримання четриех).

Чотириразовий Gigabit Ethernet з об'єднанням (Teaming)
Функція Teaming об'єднує чотири підключення, забезпечуючи смугу пропускання Ethernet в чотири рази ширше для передачі великих обсягів даних з домашніх файлових серверів на інших ПК. Вона також забезпечує мережеву надмірність через функцію обходу відмови.
Прискорення TCP / IP
Забезпечує найвищу продуктивність системи, знімаючи навантаження по фільтрації пакетів з CPU на апаратному рівні, забезпечуючи користувачам швидкий мережеве оточення.

Утиліта NVIDIA nTune
Тепер з утилітою на базі Windows для настройки параметрів системи ви можете налаштувати автоматичну установку оптимальної продуктивності. Вам потрібно лише один раз встановити настройки, і nTune буде автоматично вибирати правильні параметри в залежності від програми.

Аудіо високої чіткості (HDA)
Високоякісне аудіо переносить якість звуку побутової електроніки на ПК, забезпечуючи відмінну якість з декількох каналів. З HDA системи підтримують якість 192 kHz / 32-bit для восьми каналів і нові аудіо формати.

USB 2.0
Стандартний plug-and-play інтерфейс, що забезпечує просте підключення для USB пристроїв.

PCI Express
Інтерфейс шини PCI Express подвоює смугу пропускання AGP 8X, забезпечуючи 4 GB / s в обох напрямках.


Новости