МТС "Розумний бізнес L": тариф корпоративний; опис, вартість ТП і як його підключити

  1. опис
  2. вартість
  3. Як підключити?
  4. Як відключити?
  5. Корисне по темі
  6. висновок

Тариф "Розумний бізнес L" від компанії МТС орієнтований на корпоративних клієнтів. Дана пропозиція має розширені можливості, і підходить для середніх і великих компаній.

Дана пропозиція має розширені можливості, і підходить для середніх і великих компаній

опис

Як і всі тарифні плани лінійки "Розумний бізнес" - L є конфігурацією з внесенням абонентської плати. Спілкування всередині корпорації надано на безлімітного основі.

Крім цього клієнти отримують:

  • пакет з 2000 хвилин для дзвінків на номери інших операторів Росії;
  • 2000 смс-повідомлень;
  • безлімітний трафік на месенджери Whatsapp, Viber, Twitter, Telegram, Skype;
  • інтернет в обсязі 20 Гб;
  • при підключенні нових номерів «красивий» номер в подарунок.

Довідка! Тариф діє на території всієї Росії.

вартість

На тарифі існують обов'язкові платежі. Абонентська плата на федеральний номер щомісяця складе 1200 руб. На міський - 1700 руб.

Вартість інших послуг після вичерпання лімітів внесена в таблицю.

Послуга Вартість, руб. Вихідні на всі мережі домашнього регіону після вичерпання ліміту 2 Дзвінки в поїздках по Росії на номери МТС після 2000 хвилин 0 В поїздках по РФ на всі мережі домашнього регіону 10,90 В поїздках по Росії на всі мережі інших регіонів 10,90 Смс після вичерпання ліміту 2 Смс абонентам інших операторів 3,80 Смс в інші країни 5,90 ММС 9,90 Міжміські дзвінки на всі мережі Росії 10,90 дзвінки в країни СНД 35 до країн Європи 49 в інші країни 70 Додатковий інтернет 1 Гб 150

Як підключити?

Щоб активувати тариф необхідно підготувати документи, з їх переліком можна ознайомитися перейшовши по засланні . Далі звернутися в салон зв'язку МТС для укладення договору.

Довідковий телефон для корпоративних абонентів 8-800-250-2000.

Як відключити?

Для відмови від тарифної пропозиції слід звернутися до фахівців особисто або по телефону Для відмови від тарифної пропозиції слід звернутися до фахівців особисто або по телефону.

Змінити тарифний план, деактивувати послуги і підключити нові можна за допомогою спеціального сервісу " Віртуальний менеджер ".

Корисне по темі

Деталізація рахунку і управління фінансами є в сервісі "Віртуальний менеджер", доступ до якого має обмежене число осіб.

Увага! Після вичерпання пакета інтернету, включеного в тариф, автоматично підключається 1 Гб додаткового трафіку за 150 руб.

Щоб дізнатися залишок інтернет-трафіку на вашому рахунку, можна ввести команду * 100 * 1 # або подивитися на сайті компанії internet.mts.ru

висновок

В рамках тарифного плану "Розумний бізнес L" компанія пропонує солідний пакет послуг. Об'ємні пакети хвилин і смс-повідомлень можуть задовольнити запити великих компаній.

Як відключити?

Новости