МТС - Оновлення тарифу «Супер Нуль»: дзвінки на всі мобільні безкоштовні з другої хвилини

Головна   Прес-релізи   25

Головна Головна   Прес-релізи Прес-релізи

25.06.2010, 16:05

25 червня 2010 р

Воронеж, РФ - ВАТ «Мобільні ТелеСистеми» (МТС - NYSE: MBT), провідний телекомунікаційний оператор в Росії і країнах СНД, оголошує про оновлення параметрів популярного тарифу «Супер Нуль» у Воронезькій області. Основною перевагою оновленого тарифного плану «Супер Нуль» є можливість безкоштовно спілкуватися з абонентами МТС з другої по дев'яту хвилини розмови, а також з абонентами мереж Білайн, Мегафон і Теле2 з послугою «Нуль на обраного оператора».

«Сьогодні більшість з нас вже не може уявити своє життя без мобільного телефону, і ніякі економічні труднощі не можуть, та й не повинні обмежувати нас в спілкуванні з рідними та близькими. Тому ми значно поліпшили умови на популярному тарифному плані «Супер Нуль», що допоможе нашим абонентам істотно оптимізувати витрати на стільниковий зв'язок, при цьому не скорочуючи звичний час спілкування », - зазначив директор філії МТС у Воронезькій області Олексій Безпрозванних.

Основні параметри тарифу

Основна перевага тарифу - можливість безкоштовно спілкуватися з абонентами МТС «домашнього» регіону з другої по дев'яту хвилини розмови включно, а також при підключенні відповідних додаткових послуг - з абонентами мереж Мегафон, Білайн і Теле2.

На тарифному плані «Супер Нуль» немає абонентської плати і плати за з'єднання. Послуги «Нуль на Білайн», «Нуль на Мегафон», «Нуль на Теле2» також не передбачають плати за підключення і абонентської плати.

Крім того, на оновленому тарифному плані «Супер Нуль» в кілька разів знижена базова вартість спілкування:
- Вихідні дзвінки абонентам МТС Воронезької області (перша хвилина розмови і починаючи з десятої хвилини) - 10 копійок за хвилину;

- Вихідні дзвінки абонентам інших операторів стільникового зв'язку і на міські телефони Воронезької області (всі хвилини без підключення додаткових послуг; при підключенні послуг «Нуль на Білайн», «Нуль на Мегафон», «Нуль на Теле2» - перша хвилина і починаючи з десятої хвилини розмови) - 90 копійок за хвилину;

- Вихідні SMS-повідомлення на телефони всіх операторів стільникового зв'язку Воронезької області - 90 копійок.

як підключитися

Підключитися до тарифу «Супер Нуль» можна в будь-якому салоні-магазині МТС і в дилерських салонах зв'язку і точках продажів.

Діючі абоненти МТС можуть перейти на оновлений тарифний план «Супер Нуль» наступними способами:
- Відправивши безкоштовне SMS-повідомлення з текстом «721» на номер 111;
- набравши * 111 * 721 # виклик;
- за допомогою сервісу «Мобільний помічник» дзвінком за номером 111 - 721;
- за допомогою сервісу «Інтернет-помічник» на регіональному сайті МТС.

Вартість переходу на тариф «Супер Нуль» - 50 рублів. Перехід на оновлений тарифний план «Супер Нуль» зі старої версії тарифного плану «Супер Нуль» безкоштовний.

Щоб підключити послугу «Нуль на Білайн», необхідно:
- відправити безкоштовне SMS-повідомлення з текстом «800» на номер 111;
- набрати на своєму мобільному телефоні команду * 111 * 800 # виклик;
- зателефонувати на безкоштовний номер 111 - 800;
- скористатися сервісом «Інтернет-помічник» на регіональному сайті МТС.

Щоб підключити послугу «Нуль на Мегафон», необхідно:
- відправити безкоштовне SMS-повідомлення з текстом «802» на номер 111;
- набрати на своєму мобільному телефоні команду * 111 * 802 # виклик;
- зателефонувати на безкоштовний номер 111 - 802;
- скористатися сервісом «Інтернет-помічник» на регіональному сайті МТС.

Підключити послугу «Нуль на Теле2» можна одним з таких способів:
- відправивши безкоштовне SMS-повідомлення з текстом «803» на номер 111;
- набравши на своєму мобільному телефоні команду * 111 * 803 # виклик;
- зателефонувавши на безкоштовний номер 111 - 803;
- за допомогою сервісу «Інтернет-помічник» на сайті МТС свого регіону.

Підключення послуг «Нуль на Білайн», «Нуль на Мегафон» і «Нуль на Теле2» безкоштовно. Абонентська плата за користування послугами не стягується.

додаткова інформація
Більш детальну інформацію про параметри оновленого тарифу МТС «Супер Нуль» можна знайти на сайті www.voronezh.mts.ru , В Контактному центрі МТС по телефону 0890 (для абонентів МТС) або 8-800-333-0890 (для абонентів інших операторів), а також в салонах-магазинах МТС.

* * *
За додатковою інформацією звертайтеся:

Євгенія Тетеріна
фахівець зі зв'язків з громадськістю «МТС-Центр»
e-mail: [email protected]

Марія Лапук
фахівець зі зв'язків з громадськістю «МТС-Центр»
e-mail: [email protected]


***
ВАТ «Мобільні ТелеСистеми» (МТС) є провідним телекомунікаційним оператором в Росії і країнах СНД, Консолідована абонентська база компанії складає 98,98 мільйона абонентів. Населення 82 регіонів Росії, а також Вірменії, Білорусії, України, Узбекистану, Туркменістану, де МТС та її дочірні підприємства мають ліцензії на надання послуг мобільного зв'язку стандарту GSM, складає більше 230 мільйонів чоловік. З червня 2000 року акції МТС котируються на Нью-йоркській фондовій біржі під кодом MBT. У квітні 2010 року бренд МТС третій рік поспіль визнаний найдорожчим російським брендом, який увійшов до числа ста лідируючих світових брендів за рейтингом BRANDZ ™, опублікованому Financial Times і провідним міжнародним дослідницьким агентством Millward Brown. Додаткову інформацію про компанію можна знайти на сайті www.mts.ru .


* * *
Деякі заяви в даному прес-релізі можуть містити інформацію про проекти або прогнози стосовно майбутніх подій або майбутніх фінансових заходів МТС і відповідно до положень Законодавчого акта США про цінні папери від 1995 року. Такі твердження можуть містити слова «очікується», «оцінюється», «має намір», «буде», «міг би» або інші подібні вирази. Ми б хотіли попередити, що ці заяви є тільки припущеннями, і реальний хід подій або результати можуть відрізнятися від заявленого. Ми не зобов'язуємося і не мають наміру переглядати ці заяви з метою співвідношення їх з реальними результатами. Ми адресуємо Вас до документів, які компанія відправляє Комісії США з цінних паперів і бірж, включаючи форму 20-F. Ці документи містять та описують важливі фактори, включаючи ті, котрі зазначені в розділі «Фактори ризику» форми 20-F. Ці фактори можуть вплинути на відхилення реальних результатів від проектів і прогнозів. Вони включають в себе: тяжкість і тривалість поточного стану економіки, включаючи високу волатильність облікових ставок і курсів обміну валют, цін на товари та акції та вартості фінансових активів, вплив державних програм Росії, США та інших країн з відновлення ліквідності та стимулювання національної та світової економіки , нашу можливість підтримувати поточний кредитний рейтинг і вплив на вартість фінансування і конкурентне становище, в разі зниження такого, стратегічна діяльність, включаючи ін набуття і відчуження і успішність інтеграції придбаних бізнесів, включаючи компанію «Комстар - ОТС», можливі зміни квартальних результатів, умови конкуренції, залежність від розвитку нових послуг і тарифних структур, швидкі зміни технологічних процесів і положення на ринку, стратегію; ризик, пов'язаний з інфраструктурою телекомунікацій, державним регулюванням індустрії телекомунікацій та інші ризики, пов'язані з роботою в Росії і СНД, коливання котирувань акцій; ризик, пов'язаний з фінансовим управлінням, а також поява інших факторів ризику.


Новости