Мультиварка Redmond rmc-m10

  1. Мультиварка Redmond rmc-m10 і її можливості
  2. Приготування страв в мультиварці Redmond rmc-m10
  3. Де купити Redmond rmc-m10?

Мультиварки від Redmond це унікальні пристрої, які допоможуть полегшити роботу по кухні Мультиварки від Redmond це унікальні пристрої, які допоможуть полегшити роботу по кухні. У такому приладі можна приготувати практично будь-які страви, починаючи овочами і закінчуючи ніжним натуральним йогуртом. До речі, для того, щоб радувати домочадців останнім, варто придбати дивовижну модель rmc-m10, яка має в комплекті стаканчики для створення цього кисломолочного ласощі. Природно, це далеко не всі можливості цього апарату!

Мультиварка Redmond rmc-m10 і її можливості

Ємність пристрою становить 3 літри, чого достатньо для приготування повноцінного і смачного обіду для всієї родини. Потужність приладу - 500 Вт, що забезпечує швидку і якісну обробку продуктів. Знімна чаша зроблена з алюмінієвого сплаву, що має антипригарне покриття: в ній будь-які продукти прогріваються рівномірно, що позитивно позначається на смакових якостях.

Кришку і паровий клапан можна при необхідності розбирати. Також мультиварка Redmond rmc-m10 має спеціальний відсік для збору конденсату. Серед найцікавіших функцій і можливостей пристрою варто виділити підтримку потрібної температури протягом декількох годин, а також відкладений старт на термін до доби. Про готовність страви повідомить звуковий сигнал, так що пропустити потрібний час не вдасться.

Приготування страв в мультиварці Redmond rmc-m10

У такій мультиварці можна приготувати найрізноманітніші страви, причому від власника не буде потрібно ніяких зусиль. Апарат має 10 автоматичних програм, в яких всі потрібні параметри для обробки того чи іншого продукту вже виставлені.

Каші, супи, смажені і тушковані блюда, випічка хліба, приготування йогуртів або обробка продуктів на пару - все це цілком може ця дивовижна модель, розроблена спеціально для того, щоб зробити життя покупців більш зручним і комфортним. Практичні будь шедевр кулінарного мистецтва вдасться створити всього лише за годину за допомогою цієї мультиварки: режим, температуру і час обробки можна задати на свій розсуд або вибрати один з наявних варіантів.

Мультиварка здатна замінити собою велику кількість кухонної техніки, що дозволяє заощадити масу часу, сил, грошей і місця. Користуватися цим сучасним пристроєм дуже просто: в управлінні легко розібратися. Тим, хто бажає для своєї сім'ї найкращого, необхідно придбати таку мультиварку - це того варте!

Де купити Redmond rmc-m10?

[Sam_ad id = "9" codes = "true"]

Де купити Redmond rmc-m10?

Новости