Must have: культові аромати для дівчат

  1. Miss Dior
  2. Chanel Chance
  3. Nina Ricci
  4. Armani Si
  5. 212 VIP, Carolina Herera
  6. Roses de Chloe
  7. Candy, Prada
  8. Bright Crystal, Versace
  9. Light Blue, Dolce & Gabbana

Дівчатка, такі дівчатка! Дуже часто ми передбачувані в своєму виборі, але Sunny7 підготувала для тебе ароматний добірку парфумів і, можливо, ти захочеш змінити своїм улюбленим парфумам.

Дуже часто ми передбачувані в своєму виборі, але Sunny7 підготувала для тебе ароматний добірку парфумів і, можливо, ти захочеш змінити своїм улюбленим парфумам

Ми впевнені, що у кожної дівчини є улюблений аромат, на який вона готова витрачати свої гроші, отримувати в подарунок на будь-яке торжество і ніколи не відмовиться, щоб ця заповітна пляшечка стояла на її полиці.

Ми впевнені, що у кожної дівчини є улюблений аромат, на який вона готова витрачати свої гроші, отримувати в подарунок на будь-яке торжество і ніколи не відмовиться, щоб ця заповітна пляшечка стояла на її полиці

Редакція Sunny7 підібрала найпопулярніші позиції таких запахів і, можливо, твої переваги похитнуть після знайомства з усім списком брендових парфумів.

Miss Dior

Парфумер будинку Dior, Франсуа Дешаші, каже, що цей аромат створений для дівчат, які воістину закохані в своє життя і щасливі. Свіжі, чуттєві, елегантні духи розкривають нові грані жіночої особистості. З цим запахом будь-яка дівчина відчує себе невагомою, легкої, завзятою, справжньою Miss Dior.

Chanel Chance

Саме цей аромат змушує битися частіше серця багатьох дівчат. Парфумерна лінійка цієї серії представлена ​​чотирма ароматами - класичним Chance, цитрусовим Eau Fraiche, квітковим Eau Tendre і недавно додав деревно-мускусним Eau Vive. Кожен з цих парфумів хороший по-своєму, і вибір залежить лише від особистих смакових переваг.

Представники французького бренду стверджують, що парфум Chance - це саме втілення яскравою, енергійною життя, де виконуються всі мрії.

Nina Ricci

В такому флаконі «заборонений плід» привабливий і спокусливий для жіночої статі. Як і у випадку з Chanel Chance, у бренда є кілька лінійок з цієї серії, але найбільш знаковим є аромат Nina. Легке свіже квіткове рішення парфуму ідеально підходить для створення невагомого, безпосереднього настрою.

Armani Si

Теплий аромат від відомого бренду Giorgio Armani зігріває навіть тоді, коли не справляється в'язаний плед. Квітково-деревний парфум ідеально підходить для зимових сезонів, при цьому він не паморочить, а дарує відчуття жіночності, сили і енергії. Аромат ідеальний щоденний супутник для цілеспрямованих, що відбулися, пристрасних і амбіційних дівчат.

212 VIP, Carolina Herera

Аромати цієї лінійки як ніби спеціально створені для гучних вечірок, де кожна дівчина особлива і неподрожаемая. Цитрусові ноти в поєднання з фруктовою домішкою надають гостроти будь-якого вечірнього образу. Залишається лише Допол запах сексуальним сукнею і грайливим настроєм.

Roses de Chloe

Ще один аромат, який входить в wish-list современих і молодих. Легкий і ненав'язливий парфум, як французький весняний роман, розкриває всі грані дівочої особистості. Верхні і нижнє ноти духів Roses de Chloe настільки гармонійно поєднуються, що аромат підходить і для денного, і вечірнього використання.

Candy, Prada

Вже з самої назви стає очевидно, що зараз буде солодко. Незвичайний парфум створений для ексцентричних дівчат, які не бояться ризикувати і відповідальні за свій вибір. На цьому варіанті люблять зупинятися ті, хто віддає перевагу в міру солодким ароматам.

Bright Crystal, Versace

«Дорогоцінний» аромат для дівчат, які знають собі ціну. Розкіш цього парфуму простежується не тільки в запаху, а й флаконі, кришка якого виконана у формі елегантного кристала. Саме ті дівчата, які не люблять задовольнятися малим вибирають для себе ці духи, так як сам аромат налічує в собі цілий спектр нот: і квіткових, і мускатних, і фруктових.

Light Blue, Dolce & Gabbana

Що більше приваблює дівчат в цьому парфум - його аромат або головний герой рекламного ролика нам не відомо, але в тому, що це один з фаворитів серед жіночої аудиторії, ми впевнені. Light Blue - це аромат контрастів, який об'єднав в собі ноти лимона і яблука. Легкий, але стійкий парфум стає ковтком свіжого повітря в середині робочих буднів.

Читай також:

Корисні поради: як відрізнити оригінальні парфуми від підробки

Новости