Музика в русі. Вибираємо повнорозмірні навушники для вулиці

  1. золота середина
  2. На що звернути увагу
  3. Sennheiser MOMENTUM Wireless M2 OEBT
  4. ПЛЮСИ
  5. Beyerdynamic T51i
  6. ПЛЮСИ
  7. Denon AH-D1200
  8. ПЛЮСИ
  9. Audio-Technica ATH-ANC50iS
  10. ПЛЮСИ
  11. Audio-Technica ATH-WS770iS
  12. ПЛЮСИ

Ритм сучасного життя не має нас до неспішного домашнього прослуховування музики. Так, слухати музику через гарну стереосистему, безумовно, найкраще рішення, і багато хто з нас такими системами мають, але чи часто вдається їй скористатися? З іншого боку, проводячи багато часу в дорозі (у відрядженнях, подорожах або просто щодня вирушаючи на роботу), було б непогано використовувати його для прослуховування музики.

Зберегти і прочитати потім - Зберегти і прочитати потім -

Власне, більшість так і робить. Основним джерелом звуку давно вже де-факто став смартфон, однак ряд меломанів готові брати з собою ще один гаджет - плеєр з потужним аудіовиходом. У будь-якому випадку, тут знадобляться якісні навушники. Якщо протягом тривалого часу ви будете слухати на них музику, то чому ці навушники повинні поступатися за класом «домашнім»?

золота середина

Незважаючи на величезну популярність мініатюрних навушників-вкладишів, повнорозмірні моделі (охоплюють і накладні) як і раніше мають безліч шанувальників. Подібні конструкції зазвичай можуть сформувати більш переконливу стереокартіну, та й музика в них часто звучить більш реалістично.

Хоча великі охоплюють навушники можна часто побачити на любителях музики в літаку або метро, ​​в даній публікації ми запропонуємо вам і кілька накладних варіантів. При більш компактних розмірах і меншій вазі вони теж відмінно покажуть себе при прослуховуванні музики в дорозі. Більш того, вони цілком можуть стати хорошим вибором і для домашнього використання.

На що звернути увагу

Навушники для портативної техніки повинні володіти деякими специфічними особливостями. В першу чергу, це хороший захист від зовнішніх шумів. Її можуть забезпечити як сама конструкція навушників (пасивна шумоізоляція), так і спеціальні додаткові схеми (активне придушення шуму). Для гарної пасивної помехозащищенности навушники «для вулиці» повинні бути закритими. Зауважимо, що схема (активного зменшення шумів) працює від вбудованого в навушники акумулятора, і перестає діяти в разі його розряду. Зрозуміло, можна продовжувати користуватися навушниками і при відключенні з ANC. Непогано також, коли подібні навушники будуть мати складну конструкцію - в цьому випадку їх можна буде легко прибрати в сумку при необхідності.

Ще одна особливість портативних навушників особливо важлива для тих, хто в якості плеєра використовує смартфон. В даному випадку, щоб не пропустити важливий дзвінок, потрібні навушники з вбудованим мікрофоном і пультом дистанційного керування. А оскільки найближчим часом смартфони потихеньку позбавляються від аналогового роз'єму, найбільш актуальними для них стають бездротові телефони.

Sennheiser MOMENTUM Wireless M2 OEBT

Sennheiser MOMENTUM Wireless M2 OEBT

Накладні бездротові навушники високого класу з шумозаглушенням.

Навушники Sennheiser MOMENTUM Wireless M2 OEBT оснащені відразу декількома технологіями, що роблять їх привабливими для використання з мобільного технікою. Ці навушники бездротові, тобто будуть відмінно працювати з будь-якими пристроями, що мають Bluetooth. При цьому в даній моделі є підтримка кодека aptX, що забезпечує відмінну якість звуку. Зрозуміло, Sennheiser можна використовувати для відповіді на вхідні дзвінки на підключеному смартфоні. Підвищенню розбірливості мови служить система VoiceMax.

Ще однією важливою особливістю MOMENTUM є запатентована технологія придушення зовнішніх шумів. Вона побудована на базі чотирьох мікрофонів і оцінює акустичну обстановку навколо слухача.

Зовнішність Sennheiser настільки ж бездоганна, як і звук. Оголовье і амбушюри навушників оброблені шкірою алькантра, і таке покриття забезпечує високий комфорт в носінні. Час роботи від одного заряду акумулятора може зайняти до 22 годин.

Ці навушники по праву можуть вважатися одними з кращих у своєму класі, і повністю виправдовують свою ціну. MOMENTUM Wireless M2 OEBT поставляються в комплекті зі зручним чохлом для зберігання, а також повним набором необхідних аксесуарів.

ПЛЮСИ

  • преміальний дизайн
  • відмінна реалізація Bluetooth
  • фірмова активна система зниження шумів

МІНУСИ

  • нічого, крім вартості

ВИСНОВОК

Безумовно, одні з кращих Bluetooth-навушників. Відмінний вибір для тих, хто не звик ні в чому собі відмовляти.

Beyerdynamic T51i

Beyerdynamic T51i

Накладні навушники високого класу з проводовим підключенням.

Для любителів класичного проводового підключення призначені Beyerdynamic T51i. Навушники відносяться до моделей найвищого класу і оснащені поліпшеними в порівнянні з колишньою версією динамічними випромінювачами Tesla. Вони мають високу чутливість і здатні розвинути високий звуковий тиск, навіть при обмеженій вихідної потужності джерела сигналу. Вельми цінна якість для головних телефонів, призначених для використання з портативною технікою.

T51i оптимізовані для використання з пристроями на базі iOS, так як забезпечені трьохкнопкова пультом і мікрофоном, сумісними зі смартфонами і планшетами Apple. Beyerdynamic виготовлені з використанням матеріалів преміум-класу: їх чашки виконані з металу, а м'які амбушюри мають покриттям зі штучної шкіри. Точно розраховане зусилля притиску надійно фіксує навушники на голові і забезпечує хороший захист від зовнішнього шуму.

Поворотні чашки не тільки забезпечують комфорт при носінні навушників, але і дозволяють їх компактно скласти і прибрати в доданий чохол. Навушники оснащені якісним з'єднувальним кабелем, а в комплекті з ними поставляються всі необхідні перехідники та адаптери. Beyerdynamic T51i виготовляються вручну на заводі компанії в Німеччині.

ПЛЮСИ

  • відмінний звук
  • преміальний дизайн
  • комфорт в носінні

МІНУСИ

  • гарнітура оптимізована тільки під пристрої Apple

ВИСНОВОК

Навушники Beyerdynamic T51i відносяться до преміум-класу як по дизайну і якості виготовлення, так і звуку. Якщо ваш джерело ще володіє аналоговим виходом, то дана модель стане справжнім High-End вибором.

Denon AH-D1200

Denon AH-D1200

Надійні навушники з мікрофоном і ДУ від найстарішого японського бренду.

Навушники Denon AH-D1200 повністю закривають вуха, і, завдяки закритій конструкції добре захищають від зовнішніх шумів. М'які амбушюри з ефектом пам'яті створюють додатковий комфорт при тривалому носінні. Цю модель можна використовувати для прослуховування музики не лише в дорозі, але і вдома. Для безпечного перевезення в багажі навушники мають складну конструкцію.

Denon AH-D1200 обладнані динамічними випромінювачами діаметром 50 мм, які відтворюють насичений звук з глибокими і опрацьованими басами, а також формую широку стереокартіну. Ці випромінювачі спеціально налаштовуються інженерами компанії для отримання максимально збалансованого звуку. Завдяки високій чутливості даної моделі не потрібна висока потужність, що підводиться для створення переконливого звукового тиску, і вона стане відмінним партнером для багатьох портативних плеєрів і смартфонів.

Denon AH-D1200 комплектуються двома змінними сполучними кабелями, на одному з яких розташований пульт ДУ з мікрофоном. Це підвищує зручність користування навушниками, так як дозволяє оптимально налаштувати їх для різних варіантів використання.

ПЛЮСИ

  • хороший захист від зовнішніх шумів
  • дуже якісний звук для своєї вартості

МІНУСИ

  • немає варіанту бездротового підключення

ВИСНОВОК

Хороші повнорозмірні навушники для використання в дорозі або вдома, які завдяки надійній конструкції прослужать дуже довго.

Audio-Technica ATH-ANC50iS

Audio-Technica ATH-ANC50iS

Накладні бездротові навушники середнього цінового класу з шумозаглушенням.

Якщо ви зацікавлені в придбанні навушників, оснащених найсучаснішими технологіями, але за розумною ціною, то хорошим вибором стануть Audio-Technica ATH-ANC50iS. Також дана модель відрізняється надійною конструкцією і зручною посадкою.

При порівняно скромною вартості навушники не тільки володіють хорошим звуком, але і оснащені ефективною системою активного зменшення шумів ANC Quiet Point. Навіть в салоні літака або в вагоні поїзда слухати музику в Audio-Technica можна з максимальним комфортом.

У навушниках встановлені якісні динамічні випромінювачі діаметром 40 мм, які мають насичений звук і формують широку звукову картину. Чашки в ATH-ANC50iS виготовлені з ABS і при невеликій вазі мають високу механічну міцність. Поворотне кріплення чашок забезпечує комфортну посадку на голові. Audio-Technica ATH-ANC50iS мають знімний кабель, і входить в комплект з'єднувач оснащений мікрофоном і пультом дистанційного керування. Система ANC працює від стандартної AAA-батарейки, яку при необхідності легко замінити.

У комплект поставки ATH-ANC50iS входять чохол для зберігання і повний набір необхідних адаптерів-перехідників.

ПЛЮСИ

  • активна система придушення зовнішніх шумів
  • хороша комплектація

МІНУСИ

  • одночасне використання ANC і Bluetooth може швидко розрядити акумулятор

ВИСНОВОК

Хороші навушники для мандрівників, що володіють комфортної посадкою і розумною вартістю.

Audio-Technica ATH-WS770iS

Audio-Technica ATH-WS770iS

Охоплюють навушники бюджетного цінового класу з гарнітурою.

Навушники Audio-Technica ATH-WS770iS стануть відмінним вибором для тих, хто не хотів би розлучатися з музикою навіть у подорожах. Володіючи надійної і простий конструкцією, навушники видають якісний саунд при відтворенні музики різних жанрів. Корпуси головних телефонів виготовлені з ABS і алюмінію, що забезпечує високу міцність і хороші акустичні характеристики. При цьому вартість навушників більш ніж розумна.

Навушники оснащені динамічними випромінювачами діаметром 53 мм, який працює в широкому діапазоні частот. Навушники трохи крупніше багатьох конкурентів, але зате формують переконливу стереокартіну. Ще однією особливістю Audio-Technica є наявність трьох фазоінверторів в кожній чашці (технологія PCB), ефективно розширюють діапазон басів. Завдяки цьому ATH-WS770iS відмінно відтворюють сучасну електронну музику. Навушники мають складну конструкцію, що робить їх зручними для перевезення в багажі.

На кабелі ATH-WS770iS змонтовані пульт дистанційного керування та мікрофон, що дозволяють відповідати на телефонні дзвінки. Навушники комплектуються всім необхідним для зручного використання в різних умовах.

ПЛЮСИ

  • якісний звук і надійна конструкція за розумною ціною
  • провід з пультом дистанційного керування і мікрофоном

МІНУСИ

  • з урахуванням вартості відсутні

ВИСНОВОК

Зручні навушники на всі випадки життя, комфортні в носінні, які відмінно підійдуть для використання як в дорозі, так і вдома.

Так, слухати музику через гарну стереосистему, безумовно, найкраще рішення, і багато хто з нас такими системами мають, але чи часто вдається їй скористатися?
Якщо протягом тривалого часу ви будете слухати на них музику, то чому ці навушники повинні поступатися за класом «домашнім»?

Новости