музикант Каньє Уест представив дебютну колекцію для Adidas Originals

ФОТО: Getty Images, instagram

Співакові, музиканту, власникові 21-й нагороди Grammy, а відтепер і дизайнеру Каньє Уест вдалося майже неможливе - під одним дахом зібрати найзнаменитіших представників світового шоу-бізнесу. До цього таку концентрацію зірок-музикантів можна було побачити тільки на церемоніях Grammy і MTV.

37-річний Уест представив в Нью-Йорку свою дебютну колекцію одягу для бренду Adidas Originals. Підтримати чоловіка прийшла Кім Кардашьян з півторарічною донькою Норт, якій музикант недавно присвятив своє нове відео . Кім опублікувала в соцмережі фото з бекстейджа шоу, на якому видно, що перед показом Каньє Уест спілкується з Анною Вінтур. Сама ж Кардашьян також приміряла речі з його колекції Yeezy Season 1 , Написавши в інстаграме, що шалено пишається свої чоловіком. Її сестра, 17-річна Кайлі Дженннер вийшла на подіум як модель, а інша сестра Кендалл Дженнер з мамою сімейства Кріс Дженнер спостерігали за колекцією в першому ряду.

До зоряного сімейства приєднався дизайнер Олександр Венг і колеги-музиканти - співачки Ріанна і Бейонсе , Джастін Бібер, а також давні друзі Каньє Уеста Джей Зі та Шон Дідді. Ріанна з'явилася перед публікою в наряді австралійського модного бренду Julia Seemаnn з нової осінньо-зимової колекції 2015/2016, яка тільки за день до цього була представлена ​​на подіумі. Бейонсе також вибрала для себе пальто і сукні молодого дизайнера Чарльза Харбісон, випускника престижної школи дизайну Parsons, який після роботи у Майкла Корса в 2013 році заснував бренд Harbison.

Новости