На дорогах Полтавщини поліція посилила контроль дотримання Правил дорожнього руху

Жахливі ДТП на Миколаївщині та   Житомирщині   сколихнули всю країну

Жахливі ДТП на Миколаївщині та Житомирщині сколихнули всю країну. 15 людей загинули, понад 20 отримали травми різного ступеня тяжкості. Серед травмованих і загиблих є діти. Поліція Полтавщини на ці трагедії відреагувала посиленням контролю виконання правил безпеки дорожнього руху та збільшенням кількості нарядів поліції на дорогах області.

«Спільно з Укртрансінспекцією і патрульної поліцією ми будемо перевіряти пасажироперевізників. Особливу увагу приділятимемо технічного стану рухомого складу, дозвільним документам, станом здоров'я водіїв та їх індивідуальних графіків роботи », - зазначив начальник поліції Полтавської області полковник поліції Андрій Замахіна.

Крім того, на автодорогах збільшиться кількість патрульних нарядів, які будуть жорстко реагувати на порушення Правил дорожнього руху. Особливо це стосується автошляхів міжобласного та міждержавного значення, адже Полтавщина - транзитна область, по якій рухається потужний транспортний потік.

Андрій Замахіна закликає всіх учасників дорожнього руху суворо дотримуватися правил дорожньої безпеки: «Водіям усіх видів транспорту рекомендуємо не порушувати швидкісний режим, оскільки найважчі наслідки саме в результаті ДТП, допущених через перевищення швидкості. Також слід дотримуватися правил маневрування, обгону, проїзду перехресть, залізничних переїздів і пішохідних переходів. Будьте особливо уважними при наближенні до місць, де знаходяться діти або групи людей. Проявляйте терпимість і взаємоповага один до одного. Важливо, щоб Правил дорожнього руху також строго дотримувалися пішоходи, і велосипедисти. Пам'ятайте, що кожна помилка, кожна агресія на дорозі може коштувати життя ».

Відділ комунікації поліції Полтавщини

Новости