На камазовськую форумі виступив «Гоблін»

3:00 / 21 Серпня. 2018

Другий день профорієнтаційного всеросійського форуму почався з лекцій.

Поспілкуватися з учасниками в Набережні Челни приїхав російський письменник, публіцист, перекладач, блогер і розробник комп'ютерних ігор Дмитро Пучков (творчий псевдонім - «старший уповноважений Goblin»). Широку популярність «Гоблін» отримав після пародійних перекладів фільмів «Володар Кілець», «Чорний Бумер», «Матриця», «Зоряні війни» і багатьох інших.

В даний момент Пучков веде відеоблог, де розповідає про політику, історію країни, вітчизняному кінематографі, спілкується з цікавими людьми, а також зачіпає найбільш животрепетні теми. Дмитро поділився з гостями форуму порадами, як стати блогером і що для цього потрібно.

Він зазначив, що в нинішній час необов'язково мати професійну студію або обладнання для створення контенту, так як зараз це можна спокійно зробити практично на будь-якому смартфоні. А також додав, що необхідно розповідати глядачеві лише те, що тобі самому цікаво, інакше аудиторія відчує це.

Крім того, Пучков розповів про свій досвід роботи в правоохоронних органах.

На завершення зустрічі учасники форуму запитали петербурзького гостя, за якими блогерами стежить він сам, які б комп'ютерні ігри порадив і як ставиться до російського кінематографу. На що він відповів, що з блогерів дивиться «BadComedian», геймерам порадив би пограти в «Uncharted 4». Про вітчизняне кіно лектор висловився з розчаруванням, зазначивши, що зараз дуже мало хороших російських фільмів.

Після лекції організатори і учасники зробили пам'ятну загальну фотографію.

Подивитися лекцію повністю можна тут.

Нагадаємо, що Всеросійський молодіжний форум «PROFдвіженіе» стартував вчора, 20 червня. Делегатам покажуть шлях, який пройшло підприємство з перших днів до теперішнього часу, і змалюють перспективи найближчого десятиліття. Чимало уваги буде приділено актуальним для автогіганта темам цифровізації і реінжинірингу. Захід триватиме до 25 серпня.

Новости