На Окрайці відкрився мультибрендовий комп'ютерний супермаркет

На "Окрайці" відкрився мультибрендовий комп'ютерний супермаркет

РОЗДРІБ

У московському торговому комплексі "Горбушкін Двір" з'явився салон торговельної мережі "Білий Вітер - Цифровий" (www. Digital.ru). Площа нового магазину - більше 2000 м У московському торговому комплексі Горбушкін Двір з'явився салон торговельної мережі Білий Вітер - Цифровий (www . За деякими відомостями, обсяг інвестицій торгової мережі в даний проект склав (без урахування вкладень в оборотний капітал) понад 1 млн. Дол. У магазині є демозони таких компаній, як Acer, Apple, Asus, BenQ, Brother, Intel, Fujitsu Siemens Computers, Genius, Hewlett-Packard, Kodak, LG, Logitech, Philips, Rover Computers, Samsung і Sony. Передбачається, що це позбавить покупця від необхідності відвідування різних монобрендових цифрових магазинів в пошуках оптимальної моделі та професійних консультацій.

Стверджується, що асортимент супермаркету "Білий Вітер - Цифровий на Окрайці" налічує понад 9 тис. Найменувань комп'ютерної техніки і супутніх товарів. Серед іншого у відкритому доступі тут знаходяться мобільні телефони, комунікатори, а також фото- та відеокамери. Перед покупкою кожен може самостійно випробувати цю техніку в дії. При цьому покупці в супермаркеті зможуть скористатися і всіма традиційними послугами мережі "Білий Вітер - Цифровий", серед яких доставка техніки, продаж в кредит, поставка ексклюзивних моделей на замовлення, друк фотографій з будь-яких носіїв, VIP-обслуговування, корпоративний сервіс.

За задумом творців новий супермаркет повинен стати місцем проведення презентацій hi-tech-новинок і маркетингових акцій найбільших вендорів.

Версія для друку

Новости