На допомогу мамі: набір по догляду за грудьми під час годування від Philips AVENT

Текст: за матеріалами прес-релізу

Напевно, кожній мамі під час грудного вигодовування не уникнути як мінімум однієї з таких супутніх проблем, як підтікання молока, тріщини або потертості на сосках, огрубіння молочних залоз. C новинкою від Philips AVENT процес годування грудьми стане більш комфортним і Ви зможете годувати грудьми довше.

  • Текст: за матеріалами прес-релізу   Напевно, кожній мамі під час грудного вигодовування не уникнути як мінімум однієї з таких супутніх проблем, як підтікання молока, тріщини або потертості на сосках, огрубіння молочних залоз

Набір по догляду за грудьми під час годування від Philips AVENT включає в себе все, що буде потрібно мамі в цей важливий для неї і малюка період. Спеціальні термо-накладки для грудей розроблені спільно з акушер-гінекологами і стануть в нагоді жінці як для стимуляції вироблення молока перед годуванням (в цьому випадку їх необхідно прикладати теплими), так і для того, щоб зняти напругу - для цього їх досить охолодити і прикласти до грудей . Термо-накладки доповнені м'якими чохлами, які необхідно злегка зволожити, щоб досягти максимального комфорту, т. К. Вологе тепло сприяє кращому виділенню молока.

Крем для сосків з ланоліном високого ступеня очищення зволожує ніжну шкіру ареоли і не вимагає змивання перед годуванням. Нічні і денні вкладиші для бюстгальтера зі спеціальною формою проти підтікання і підвищеною поглинанням забезпечать сухість в будь-який час доби і будуть надійно кріпитися до білизни завдяки наявності стрічки-липучки.

Для того, щоб допомогти мамі правильно організувати процес грудного вигодовування Philips AVENT включив в набір кліпсу для бюстгальтера, яка нагадає, до якої грудей прикладати малюка в наступний раз, і щоденник годування, де можна відзначати важливу інформацію по годівлі малюка. Набір по догляду за грудьми доповнений стильною косметичкою для зберігання аксесуарів, яку завжди зручно брати з собою.

Рекомендована роздрібна ціна на Набір по догляду за грудьми під час годування Philips AVENT становить 1299 рублів.

Знайти докладну інформацію про продукцію Philips AVENT, про догляд за немовлятами, а також задати питання досвідченому педіатра і обговорити всі важливі питання з іншими мамами на форумі ви зможете на веб-сайті http://www.philips.ru/AVENT

Новости