На Невському виставили скелет ялинки. Включити новорічний настрій заважає дощ

Штучну ялинку встановили перед будівлею Гостинного двору 13 листопада. «Виросло» під дощем пластикове дерево поки особливого ентузіазму у петербуржців не викликає. Штучну ялинку встановили перед будівлею Гостинного двору 13 листопада

Михайло Огнев / "Фонтанка.ру"

Як повідомив фотограф «Фонтанки», збірку почали близько десятої години ранку. До пів на першу дня увінчаний зіркою конус виставили перед торговим центром. За цей час «дерево» грунтовно додало в пухнастості, але «залисини» ще помітні. Робочі обіцяють, що голками воно обросте найближчим часом - запас штучних гілок є.

На Невському виставили скелет ялинки. Включити новорічний настрій заважає дощ

Також незабаром повинна з'явитися підсвічування. Підключати її збираються, як тільки закінчиться дощ, який з ранку поливає Північну столицю. Судячи з прогнозом погоди, додати відчуття свята зможуть тільки пізно ввечері: в найближчі години вірогідність опадів стовідсоткова.

Новорічна атрибутика почала з'являтися в Петербурзі ще з жовтня. Піонером став гіпермаркет, який встановив ялинку з іграшками до Хелловіну. Гірляндами поступово підсвічують центральну частину міста. Велику частину прикрас вивішують зазвичай до початку зими.

Новости