Набір кистей для макіяжу Luxe Prime Set, Zoeva: відгуки

  1. Кисть Luxe Face Definer, 101, Zoeva
  2. Кисть Silk Finish, 102, Zoeva
  3. Кисть Luxe Sheer Cheek, 127, Zoeva
  4. Кисть Concealer Buffer, 142, Zoeva
  5. Кисть Luxe Soft Crease, 221, Zoeva
  6. Кисть Luxe Defined Crease, 224, Zoeva
  7. Кисть Luxe Soft Definer, 227, Zoeva
  8. Кисть Luxe Petit Crease, 231, Zoeva
  9. Кисть Luxe Smoky Shader, 234, Zoeva
  10. Кисть Wing Liner, 317, Zoeva

Zoeva - молодий бренд з Німеччини, утворився 6 років тому. Його основний напрямок - виробництво наборів кистей для макіяжу , Збалансованих за параметрами ціна-якість. Крім них, у марки є і лінія декоративної косметики (Юля, наприклад, вже писала про нюдовую палетку Zoeva En Taupe ) І косметички. Zoeva - молодий бренд з Німеччини, утворився 6 років тому Найменування Zoeva, за словами засновниці бренду Зої Бойкоу (Zoe Boikou), складається з її імені «Zoe», що означає «життя» на грецькому, і «Eva», тобто «перша», сказано на сайті . Велика частина кистей Zoeva Luxe Prime Set має змішаний натуральний і синтетичний ворс, за винятком трьох, повністю зроблених з таклона (синтетичного волокна, максимально наближеного по своїм характеристикам до натурального волосу).

Кисть Luxe Face Definer, 101, Zoeva

Призначена для пудри і контурирования, що мене спочатку трохи здивувало Призначена для пудри і контурирования, що мене спочатку трохи здивувало. Кисть дуже велика, м'яка, в формі «факела». Але саме за рахунок цієї форми вона і може застосовуватися для контурирования: якщо проводити по обличчю зовсім без натиску і тільки гострим кінчиком пензля, то розмір підходить ідеально. За рахунок м'якості і пухнастості, чітких ліній в дусі Кім К. їй не зробити, а ось для щоденного застосування вранці підходить якнайкраще.

Кисть Silk Finish, 102, Zoeva

Кисть для рівного нанесення тону Кисть для рівного нанесення тону. Виконана повністю з таклона. Щільніше, ніж, наприклад, дуофібра (та така легка на зрізі), тому полірує і красиво розподіляє тон. В міру м'яка і пружна. Нестачі два: перший - не дуже легко відмивається через щільно збитого ворсу, другий - Карина Туманська (людина, практично не користується тональним кремом!) Відібрала її у мене відразу після тестування -).

Кисть Luxe Sheer Cheek, 127, Zoeva

Кисть для сухих рум'ян Кисть для сухих рум'ян. Хороша робоча кисть, трохи жорсткіша, ніж дві попередні, але не колючий. Пудровим рум'янами я практично не користуюся, тільки контуріруются - для цього її і застосовую. Завдяки плескатої формі, нею зручно підкреслювати вилиці, скроні і ніс, а результат виходить більш графічний і насичений, ніж у Luxe Face Definer, 101.

Кисть Concealer Buffer, 142, Zoeva

Мій святий грааль Мій святий грааль. Зменшена копія кисті для тону 102, застосовується для нанесення і розтушовування консілера. Виконана повністю з таклона. Мабуть, найулюбленіша кисть з усього набору і в моїй колекції - досить-таки унікальна. Завдає будь-консилер максимально насичено і тонко, відмінно розтушовує всі переходи. Також може використовуватися на почервоніння і дефекти: результат стабільно відмінний.

Кисть Luxe Soft Crease, 221, Zoeva

Кисть для розтушовування тіней Кисть для розтушовування тіней. Один із найбільш прибуткових моделей кистей в цілому. З схожих можу назвати знамениту MAC 217 ( в цьому пості про скульптування особи візажист MAC використовує саме її ), Яка трохи менше за розміром, не така м'яка і в цілому не так мною улюблена. І « Л'Етуаль »212 ( її ми згадували в Гайд по всьому кистям «Л'Етуаль Selection» ), Яка за розміром - трохи більше, а також м'якше (люблю її палко). Zoeva 221 знаходиться десь посередині і не викликає ні нарікань, ні захоплень.

Кисть Luxe Defined Crease, 224, Zoeva

Трохи більше тонка кисть у формі трикутника, яка, за описом на сайті, підходить для розтушовування тіней в складці століття Трохи більше тонка кисть у формі трикутника, яка, за описом на сайті, підходить для розтушовування тіней в складці століття. Особисто на мій смак - тонкувата і «порожньо», але я, втім, все одно нею успішно користуюся. Незважаючи на те, що її форма злегка відрізняється від всім звичного «факела», на результаті розтушовування це ніяк не позначається.

Кисть Luxe Soft Definer, 227, Zoeva

Просто кисть для розтушовування тіней -) Трапециевидная, з приплюснутим підставою (всі інші кисті були округлої форми) Просто кисть для розтушовування тіней -) Трапециевидная, з приплюснутим підставою (всі інші кисті були округлої форми). Подобається мені співвідношенням довжини ворсу, його щільності і загальної пружністю, але не виділяється ніякими надздібностями.

Кисть Luxe Petit Crease, 231, Zoeva

Найменша, щільна і пружна кисть для розтушовування тіней з цього набору Найменша, щільна і пружна кисть для розтушовування тіней з цього набору. Тримає форму барильця навіть при використанні, призначена для «розставляння акцентів» і нанесення / розтушовування тіней в складці століття. Дуже хочеться порівняти її з моєї улюбленої пензлем від «Летуаль Selection» 218 ( яку ми з Юлею дуже любимо ) - вона, як старша сестра, вдвічі більше і товщі -) Подобається мені тим, що дає можливість більш точкового і точного нанесення тіней.

Кисть Luxe Smoky Shader, 234, Zoeva

В описі на сайті сказано, що вона «завдає і розтушовувати тіні з ефектом смоки» В описі на сайті сказано, що вона «завдає і розтушовувати тіні з ефектом смоки». Слабо собі уявляю, що таке «ефект смоки» у тіней, але кисть добре підходить для набивання кольору, а також може використовуватися для підведення війкового контуру, якщо поставити її ребром.

Кисть Wing Liner, 317, Zoeva

Кисть для підводки, виконана повністю з таклона Кисть для підводки, виконана повністю з таклона. На мій погляд, вийшла відверто невдалою. Не подобається мені формою (навіть на фото видно, що ворс зрізаний злегка-злегка півколом, а не ідеально по прямій), плюс зовнішній кінчик пензля занадто довгий (і через це - занадто м'який). Більше підходить для заповнення брів тінями і іншої подібної роботи, що не вимагає філігранної точності. Подивитися, як все кисті застосовуються в макіяжі, можна в ролику Zoeva:

У підсумку: набір мені сподобався приблизно на 9 балів з 10. В цілому, все кисті гарні, але між тими, що для очей, я практично не бачу різниці і вибираю їх за принципом «яка тут чистіше?». Ще момент: все кисті в процесі використання распушаются і виглядають об'ємніше і менш впорядковано, ніж на фото, але на процес нанесення макіяжу це ніяк не впливає. Волоски з кистей для макіяжу не випадають і ручки у них не хитаються.

До набору кистей для макіяжу додається косметичка значного розміру, яку варто хотіти навіть у відриві від всього набору. Внутрішній кишеньку, підкладка кольору фуксії і можливості для покращення якості роблять її однією з кращих в моїй колекції. До набору кистей для макіяжу додається косметичка значного розміру, яку варто хотіти навіть у відриві від всього набору Ціна: 6100 руб. в інтернет-магазині Zoeva

Читайте також:

10. В цілому, все кисті гарні, але між тими, що для очей, я практично не бачу різниці і вибираю їх за принципом «яка тут чистіше?

Новости