Набори для вагітних. Косметика для догляду та підготовки до пологів

З настанням вагітності майже у кожної майбутньої мами з'являються страхи й тривоги. Особливо якщо це перша дитина. В один момент разом з появою двох смужок на тесті, виникають 100 питань і не одного відповіді.

В першу чергу потрібно подбати про медичне супроводі вагітності. Вибрати акушера-гінеколога, який в будь-який момент буде з вами на зв'язку. Повірте, питань з'являється багато. І відповіді на них потрібно отримувати у кваліфікованого фахівця. Радимо не займатися самолікуванням, експериментами і поменше читати «страшилки» в інтернеті. Що для одного недобре, для іншого може бути нормою.

Ми ж хочемо подбати про Вашу красу під час вагітності так, щоб не нашкодити, а примножити! І в цьому нам допоможе косметика Baby Teva. Її виробляють в Ізраїлі за унікальними запатентованим рецептурами c 2000 року.

Ідея створення вузькоспеціалізованої косметики для вагітних, годуючих мам та малюків, належить багатодітній мамі, фахівця в галузі ароматерапії і Доул з досвідом роботи більше 20 років Біллі Ґорен.

Зараз компанія Baby Teva LTD це не тільки виробник косметики №1 в Ізраїлі, в своїй ніші, але і консультаційний центр для майбутніх батьків, і навчальний центр для підготовки та підвищення кваліфікації Доул (супровід жінок під час пологів, в передродовому і післяпологовому періоді).

Асортимент косметики Baby Teva дуже великий. Ми подбали про те, щоб Ви не витрачали багато часу і сил на вибір необхідних Вам засобів і сформували три універсальних Набору косметики для вагітних.

У кожному Наборі є засіб від розтяжок, оскільки питання профілактики появи розтяжок дуже важливий для більшості дівчат на етапі вагітності. Ви можете вибрати Набір з кремом або олією від розтяжок, в залежності від особистих уподобань. Крем Belly Butter - pregnancy і масло Bella Mama Oil не залишать Розчалювання не єдиного шансу.

Безпечний, натуральний догляд за інтимною зоною під час вагітності дуже необхідний майбутнім мамам. Рідке мило для інтимної гігієни Intimate Soap буде незамінним засобом, яке увійшло в кожен наш Набір для вагітних.

Також ми подбали про догляд за ногами вагітних дівчат. Знаючи проблему набряків, варикозу, появи капілярних сіточок, ми в Набори додали натуральний засіб для догляду за ногами під час вагітності - масло Vridol. Найголовнішою перевагою цього масла є відчуття легкості, зволоженості, яке з'являється після невеликого масажу ніг.

У VIP Набір для вагітних ми додали засіб для профілактики розривів під час пологів. Масло для масажу промежини Peri Oil насичується тканини промежини маслом, підвищує їх еластичність і піддатливість до природного розтягування. Масаж промежини спеціальними оліями є одним з небагатьох ефективних способів підготовки промежини до пологів без розривів.

Дуже важливо, щоб вагітні починали догляд і підготовку до пологів в перші триместри вагітності, тоді результат від використання косметичних засобів буде максимально ефективним і позитивним.

Заздалегідь вибирайте для себе або в подарунок один з наших Наборів косметики для дівчат під час вагітності.

Бажаємо міцного здоров'я, прекрасної вагітності і легких пологів!

Почитати, купити Набори для вагітних можна ТУТ

Новости