Набори для манікюру і педикюру

  1. Набори для манікюру і педикюру Набори для манікюру і педикюру покликані полегшити муки вибору при...
  2. Що входить до набору?
  3. Купити набори для манікюру та педикюру

Набори для манікюру і педикюру

Набори для манікюру і педикюру покликані полегшити муки вибору при покупці всіх необхідних матеріалів та інструментів. Адже зараз на ринку нігтьового сервісу представлена ​​величезна кількість різних товарів, і часто Набори для манікюру і педикюру покликані полегшити муки вибору при покупці всіх необхідних матеріалів та інструментів виникає питання, які становлять необхідні для проведення манікюру та педикюру, а які не є товарами першої необхідності. Великий вибір наборів дає можливість придбати саме той, який Вам потрібен. Набір для манікюру і педикюру високої якості є в Tufishop.

У Tufishop представлені набори для гель-лаку і набори для гелевого нарощування : Mini , Lux , Vip, а так само набори для зняття гель-лаку . Всі вони відрізняються кількістю інструментів і матеріалів , Що входять до складу набору, і відповідно вартістю. На наші стартові набори завжди є знижка, тому купувати їх не тільки зручно, але й вигідно. Для початківців майстрів відмінно підійдуть стартові набори Lux, адже в них є все, що необхідно для створення манікюру в домашніх умовах або в салоні. Якщо Ви плануєте професійно займатися гель-лаком або гелевим нарощуванням, то радимо зупинити вибір на наборах Vip.

Купівля стартового набору - хороший вибір

Покриття нігтів гель-лаком на сьогоднішній день стало настільки популярне серед жіночої половини населення, що все частіше дівчата вирішують проводити дану процедуру самостійно. Якщо в наявності будуть всі інструменти для манікюру і педикюру, а також матеріали передбачені для проведення процедури, то без сумніву манікюр вийде неймовірно яскравим, незабутнім і протримається на ногтікі не менш двох тижнів. Так як процедура нанесення гель-лаку в салонах не така вже й дешева, покупка всіх необхідних інструментів і матеріалів, окупитися, і навіть дуже швидко.

Якщо Ви хочете зробити манікюр чи педикюр в домашніх умовах і при цьому самостійно створювати шедеври на власних нігтях, то Вам просто необхідний стартовий набір вже скомплектованих і готових до використання інструментів. Зазвичай в такі набори входить все, що потрібно для роботи на перших етапах.

Що входить до набору?

Лампа для манікюру. Зазвичай до складу набору входить УФ лампа , LED , LED + CCFL . Всі ці лампи відмінно справляються з сушінням гель-лаку. Найчастіше в набори для початківців майстрів входять Уф-лампи, так як вони легше у використанні, Лампа для манікюру мають більш низьку вартість і також чудово справляються з полімеризацією гелю. При виборі набору для гель лаку потрібно обов'язково врахувати потужність настільки лампи для манікюру. Ідеальний варіант - коли вона має потужність в 36 Вт. Такі лампи швидко і якісно сушать нігті і дуже зручні у використанні.

Базове і топове покриття. Зазвичай база і топ в стартовому наборі для гель-лаку, того ж виробника, що і гель-лак. Це дає гарантію того, що покриття ідеально, без будь-яких проблем ляже на нігтики, які не відшарується, збереже свій первісний колір і при цьому протримається як можна довше.

Рідина для знежирення і зняття липкого шару. Незамінна річ в кожному наборі. Для хорошого результату, перед процедурою покриття нігтів гель-лаком обов'язково потрібно знежирити нігті, для кращого зчеплення бази з нігтиком. І природно знімати липкий шар по закінченню процедури потрібно завжди (якщо топ з липким шаром), для створення глянцевого блиску.

Засіб для зняття гель-лаку. Повинно бути присутнім в кожному наборі. Дані кошти можуть бути як в маленького обсягу, так і великого. В середньому потрібно 10-15 хвилин, що б зняти гель-лак з нігтів. Деякі майстри використовують фрезер для нігтів , Щоб зняти гель лак з нігтів. Також в стартові набори для гель-лаку додатково входять пилочки для нігтів, бафи, безворсовие серветки, апельсинові палички.

Вибираючи стартовий набір для гель-лаків необхідно слідувати таким рекомендації:

Для створення красивих нагідок завжди можна купити унікальний декор для нігтів , Сьогодні великою популярністю користується такий декор як: пластівці юки, дзеркальна втірка, різноманітний перли, бульонкі, бите скло і багато іншого.

Купити набори для манікюру та педикюру

Набори для манікюру і педикюру будуть відмінним подарунком на будь-яке торжество. Інтернет-магазин Tufishop відповідає за якість товарів, тому Ви можете бути впевнені в своїх покупках. Для того, щоб купити стартовий набір для гель-лаку і гелевого нарощування необхідно оформити замовлення на сайті або в телефонному режимі, після чого ми доставимо товар зручним способом для Вас способом.

Що входить до набору?
Що входить до набору?

Новости