Начальник Київського військового ліцею імені Івана Богуна Данило Романенко сяде на 3 роки за хабар • SKELET-info

Як повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва, начальник Київського військового ліцею імені Івана Богуна генерал-майор Збройних сил України Данило Романенко отримав 3 роки позбавлення волі за отримання хабара в розмірі 5 тис Як повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва, начальник Київського військового ліцею імені Івана Богуна генерал-майор Збройних сил України Данило Романенко отримав 3 роки позбавлення волі за отримання хабара в розмірі 5 тис. Доларів США. Дане рішення прийняв Києво-Святошинський районний суд Київської області

Прокуратура Києва вимагала для нього 3 роки реального ув'язнення. Суд визнав його винним за ч.2 ст.368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України, тим самим підтримав клопотання прокуратури.

Також, Романенко, позбавлений права займати посади, пов'язані з організаційно-розпорядчими функціями строком 2 роки.

Нагадаємо, що начальник ліцею генерал-майор Данило Володимирович Романенко. У липні минулого року затриманий СБУ під час отримання хабара від багатодітної сім'ї за вступ їх сина до ліцею. Спецоперація із затримання генерала, СБУ провела в заміському філії військового ліцею ім.Богуна в Боярці.

SKELET-info

Новости