Надійне обладнання для переробки пластикових пляшок

  1. Коротко про процес переробки
  2. Доцільність максимальної автоматизації

Отримати дешеву сировину (пластик) для застосування його в своєму виробництві - завдання, легко розв'язувана. Досить купити обладнання для переробки пластикових пляшок в пластмасові гранули. Окупність такого придбання грамотний економіст розрахує майже навскидку. Вторинна сировина у вигляді поліетиленових пляшок, нестачі в яких не спостерігається, коштує набагато нижче первинної пластмаси. Ще один плюс: на ємності для питних продуктів йде поліетилен високого тиску, тобто і деталь, на яку піде вторсировину, буде володіти необхідними якостями при виготовленні продукції технічного використання.

Ще один плюс: на ємності для питних продуктів йде поліетилен високого тиску, тобто і деталь, на яку піде вторсировину, буде володіти необхідними якостями при виготовленні продукції технічного використання

Крім того, переробка пластикових пляшок може стати самостійним видом бізнесу. Чим більше обсяги переробки, тим вищий дохід. Як максимально завантажити лінію - питання окреме, майже не вимагає підказок.

В якості сировини можуть використовуватися не тільки пляшки, але і пакети, поліетиленовий посуд, в тому числі лотки, коробки та інші ємності з-під продуктів харчування. Всім цим можна завантажити обладнання для переробки пластику у повному обсязі.

Коротко про процес переробки

Схематично послідовність виробництва гранул або матеріалу, придатного для завантаження в Термопластавтомат виглядає так:

  • пресування пляшок (перед цим прослідкувати, щоб кришки були отвінчени, інакше будуть чутні дуже гучні хлопки);
  • подрібнення (грубо кажучи, нарізка на клапті за розмірами, що не перевищує прохідність завантажувальних отворів обладнання для наступних операцій), потрібні дробарки пластмас;
  • очищення від домішок (залишки етикеток і слідів вмісту) - полегшує операцію стрічковий конвеєр для сортування пластику;
  • отримання однорідної маси (на даному етапі потрібно екструдер для пластику).


Доцільність максимальної автоматизації

Можна придбати обладнання для переробки пет пляшок повним комплектом, а можна порахувати зайвими окремі пристрої і спробувати обійтися без них. Від пристроїв відмовитися - не проблема, якщо різання виробляти ножицями або гільйотиною, шматки паперу вибирати вручну, отдирая або отмачівая. Оброблювані порції по черзі можна розкладати на столі. Продуктивність буде неймовірна!

Нормальний хід виробництва забезпечує переробне обладнання для пет, замовлене в компанії ТОВ «Креативні Машини та Оснастка». Верстати, пристрої та пристосування, придбані тут, будуть безвідмовно виконувати свої функції. Установка, налагодження та сервісне обслуговування виробляються силами наших фахівців.

Новости