Найбільший вантажівка БелАЗ запропонували продавати за біткоіни

  1. Орфографічна помилка в тексті:

10 січня 2018, 15:03 Переглядів: 10 січня 2018, 15:03 Переглядів:   Фото: Олександр Яремчук   Виробник найбільших в світі самоскидів БелАЗ розглядає пропозицію про продаж своїх машин за біткоіни

Фото: Олександр Яремчук

Виробник найбільших в світі самоскидів БелАЗ розглядає пропозицію про продаж своїх машин за біткоіни. Таку заяву "БелАЗ" розмістив на своєму сайті.

Компанія не розкриває вартість одного самоскида. Найнижча ціна, яку можна знайти в інтернеті, складає два мільйони доларів, тобто близько 143 біткоіни при курсі 14 тис. Доларів за коін.

Нагадаємо, в кінці 2017 року президент Білорусі Олександр Лукашенко підписав декрет "Про розвиток цифрової економіки". Документ дозволив в країні все криптовалюта і операції з ними, а також Майнінг. Крім того, в Білорусі створили власну криптовалюта , Яку назвали "талер" і вже в січні планують вивести її на міжнародні біржі.

В той же час, Південна Корея може закрити кріптовалютние біржі - влада країни має намір вжити заходів для обмеження спекулятивної активності, що штовхає вгору ринок криптовалюта.

Р анее фахівці інвестбанку Morgan Stanley досліджували ринок криптовалюта і прийшли до висновку, що курс Bitcoin може впасти до нуля , Якщо його не почнуть приймати як платіжний засіб. Зниженню курсу сприятиме і низький обсяг торгів криптовалюта, вважають аналітики.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "" БелАЗ "задумався про продаж гігантських вантажівок за Bitcoin". інші Авто новини дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости