Найбільший вибір гідравлічних компонентів в Києві: шланги, труби, рукава високого тиску (РВД) ☎ (044) 205-38-70.

  1. Виготовлення рукавів для мийок: процес, етапи, терміни і ціна
  2. Ремонт рукавів високого тиску для мийок

Ремонт і виготовлення рукавів високого тиску для мийок - затребуваний запит серед підприємств, що використовують у своїй діяльності відра (комунальних служб, клінінгових і торгово-виробничих компаній, автосервісів). Залежно від потреб і масштабів, мийки можна застосовувати і в побуті, і в комерційних цілях (для очищення автомобілів, зборів, дорожнього покриття і т. Д.).

РВД (шланги) для мийок призначені для подачі води під високим тиском. Вироби мають свої конструктивні і експлуатаційні особливості: тиск, розміри, кількість шарів і тип армування.

Ремонт і виготовлення РВД для мийок необхідно довіряти тільки досвідченим фахівцям. Ринок даних послуг настільки великий, що наштовхнутися на нечесного продавця або неякісний товар дуже просто. Компанія Ганза-Флекс в Україні має кілька локальних магазинів, склад готової продукції і власну майстерню з сучасним обладнанням. Ми готові забезпечити поставку, виготовлення і відновні роботи в найкоротші терміни.

Виготовлення рукавів для мийок: процес, етапи, терміни і ціна

Рукава ВД для мийок виготовляються з високоміцних і довговічних матеріалів. Такі матеріали стійкі до гарячої води, миючих засобів, високих тисків і частому застосуванню. З огляду на те, що обладнання для миття виробляються з різними технічними параметрами, рукава ВД також різняться своїми характеристиками і показниками.

Виготовлення рукавів високого тиску для мийок може знадобитися в наступних випадках:

  • Надмірна зношеність шланга.
  • Сильне механічне пошкодження нового трубопроводу в конкретному місці і, як наслідок, текти.
  • Поломка сполучних елементів.

При виникненні перерахованих вище несправностей, шланг буде потрібно замінити. До кожної спецмашині є запасні компоненти і деталі, проте, їх не завжди можна зустріти в продажу. Переваги виготовлення РВД під замовлення - це швидкі терміни, доступна ціна і відмінна якість.

Рукава високого тиску для мийок складаються з:

  • Внутрішнього шару. Найчастіше, він проводиться з синтетичного каучуку, який забезпечує стійкість до сонячного світла, еластичність, водонепроникність, стійкість до багатьох хімічних речовин, до високих температур.
  • Проміжного шару (посилення). Між внутрішньою і зовнішньою поверхнею рукава є обплетення, виготовлена ​​зі сталевого дроту. Завдяки цьому, шланги витримують високі тиску.
  • Зовнішнього шару. Матеріал - синтетичний каучук (може бути перфорований), стійкий до впливу масел, перепадів температур, ультрафіолету і тертю.
  • Сполучних елементів.

Незважаючи на те, що вироби можуть відрізнятися один від одного своїми параметрами, прінціпізготовленія рукавів для мийок однаковий. Даний процес включає в себе кілька етапів:

  • Вибір обтискних кулачків потрібних розмірів для обпресувальні верстата.
  • Програмування преса на діаметр обраного рукава (для обтиску).
  • Заготівля рукава. На даному етапі відрізають шланг заданого розміру на спеціальному верстаті.
  • При необхідності, в місці опресування зачищають верхній шар гуми до обплетення.
  • Збірка рукава зі з'єднувальними елементами і опресовування.
  • Контроль якості виконаної роботи.
  • Продування рукава для мийки (забезпечує видалення забруднень, сміття).
  • Випробування.

Після того, як рукав був випробуваний на герметичність водою, його продувають, маркують і упаковують.

Слід зазначити, що виготовлення нового шланга для миття в 75% випадків економічно вигідніше, ніж ремонт. Ціна залежить від багатьох факторів: розмірів і якості матеріалів, використовуваних при виробництві.

Ремонт рукавів високого тиску для мийок

РВД для мийної техніки міцні та довговічні, однак, через тривале або неправильного використання може виникнути порив. Чому це трапляється? Можливо, обладнання експлуатувалося частіше допустимого (наприклад, в комерційних цілях). В результаті - передчасний знос. Текти також може утворитися в місцях стиснення, перегину, потертості, механічного пошкодження. Крім того, поломки трапляються і в місцях з'єднань.

При надходженні заявки на послугу «ремонт шланга високого тиску для мийки», фахівці оцінюють характер пошкодження, доцільність відновлювальних робіт, терміни і вартість. Бувають ситуації, коли ремонт виправданий з точки зору матеріальних витрат. Але не завжди.

Несправний рукав доставляє цілий ряд проблем:

  • Порушує ефективність роботи мийного обладнання.
  • Збільшує ймовірність виникнення аварійних ситуацій і, як наслідок, простою техніки.

Ремонт шлангів для мийок виконується за тією ж технологією, що і виготовлення. Використовується обжимной прес, верстат для відрізання та інше обладнання.

Виготовлення та ремонт шлангів високого тиску для мийок в компанії Ганза-Флекс (Україна)

Переваги нашої компанії:

  • Кваліфікований персонал з великим досвідом роботи.
  • Широкий асортимент гідравлічної продукції і супутніх послуг.
  • Наявність сучасного обладнання та інструменту.
  • Індивідуальний підхід до кожного замовника (оплата, терміни, доставка).

Для отримання більш детальної інформації, звертайтесь за телефонами або електронною поштою.

Чому це трапляється?

Новости