Найдорожчі духи в світі

  1. • Clive Christian. Імператорська велич.
  2. • Компанія Clive Christian.
  3. • Caron's. Пекучі прянощі.
  4. • Chanel. Легенда стилю.
  5. • Baccarat. Подорож до Стародавнього Єгипту.

Ще з давніх часів людей приваблювало створення неповторних і незабутніх ароматів. А духи - це найпростіший спосіб купити неповторний аромат. Однак покупка дійсно ексклюзивних і дуже рідкісних духів - справа досить витратна. Парфуми є справжнім мистецтвом, які мають свої традиції, і що цілком природно - свої шедеври. Пропоную Вашій увазі п'ятірку дуже рідкісних ароматів, які були визнані найдорожчими духами в світі.

духи

• Clive Christian. Імператорська велич.

, Створений фахівцями парфумерного будинку Clive Christian, не перший рік очолює рейтинг найпрестижніших і дорогих парфумів у світі , Створений фахівцями парфумерного будинку Clive Christian, не перший рік очолює рейтинг найпрестижніших і дорогих парфумів у світі. Щоб створити унікальний букет парфумерам компанії Clive Christian довелося використовувати майже 200 компонентів, багато з яких - дуже рідкісні. Ексклюзивний флакон, в якому знаходиться цей дивовижний аромат виготовлений з гірського кришталю. Кришечка флакона інкрустована діамантом, а горлечко оперізує золотий обідок. Коштують ці духи майже 215 000 доларів за 500 мл.

• Компанія Clive Christian.

Друге місце в списку найбільш рідкісних і дорогих парфумів займає аромат Clive Christian No Друге місце в списку найбільш рідкісних і дорогих парфумів займає аромат Clive Christian No. 1, від того ж знаменитого парфумерного будинку. Дана композиція так само була створена вручну. При виготовленні цього аромату використовувалися просто унікальні компоненти, один з яких - іланг-іланг, спеціально вирощений на Мадагаскарі. 3-х каратний діамант прикрашає флакон Clive Christian No. 1. Коштує такий екземпляр не менше 2150 доларів за 30 мл.

• Caron's. Пекучі прянощі.

Третє місце належить французьким духам Poivre, виготовленим парфумерним будинком Caron's Третє місце належить французьким духам Poivre, виготовленим парфумерним будинком Caron's. Духи під назвою «Перець» цілком відповідають своєму пекучому характеру. У складі цього аромату присутній чорний і червоний перець, гвоздика, кмин, коріандр і навіть аромат каррі. Склад серцевого акорду Poivre побудований на квіткових тонах, а базовий аромат - на деревних. Ці духи з'явилися в далекому 1954 році, і потрясли весь парфумерний світ. Даний аромат підходить як жінкам, так і чоловікам. Вартість духів Poivre - 2000 доларів за 60 мл.

• Chanel. Легенда стилю.

Легендарний, знаменитий всьому світу аромат Chanel No Легендарний, знаменитий всьому світу аромат Chanel No.5, займає четверте місце в рейтингу найдорожчих парфумів. Ця легенда стилю не виходить з моди майже 100 років, і є вибором найелегантніших жінок світу. Жоден аромат, мабуть, не може похвалитися великою кількістю дуже знаменитих прихильниць як духи Chanel No.5. Вартість знаменитого аромату у флаконі з гірського кришталю, виконаного в ексклюзивній формі, становить - 1850 доларів за 456мл.

• Baccarat. Подорож до Стародавнього Єгипту.

У п'ятірку найпрестижніших і дорогих парфумів у світі увійшов аромат, створений компанією Baccarat, яка виготовляє вироби з кришталю У п'ятірку найпрестижніших і дорогих парфумів у світі увійшов аромат, створений компанією Baccarat, яка виготовляє вироби з кришталю. Флакони цієї компанії використовують самі провідні світові парфумерні бренди. Позтому керівництвом компанії Baccarat було прийнято рішення випустити власний ексклюзивний аромат.

Священні сльози Фів (Les Larmes Sacrees de Thebe) - виконаний, з використанням найдавніших традицій парфумерії, аромат. Основними компонентами даної композиції є ладан і смирну. Флакон оформлений в формі єгипетської піраміди. Вартість духів в ексклюзивному флаконі становить - 1 700 доларів за 225 мл.

Цікаві сторінки нашого сайту:

Новости