Найдовший авіарейс в світі назавжди скасували

  1. Орфографічна помилка в тексті:

24 жовтня 2013, 4:05 Переглядів: 24 жовтня 2013, 4:05 Переглядів:   Прямим рейском з Сінгапуру в Нью-Йорк користувалися в основному бізнесмени

Прямим рейском з Сінгапуру в Нью-Йорк користувалися в основному бізнесмени. Фото: & nbsp; airways.uz.

Національна авіакомпанія Сінгапуру Singapore Airlines прийняла рішення припинити польоти з Сінгапуру в Нью-Йорк і Лос-Анджелес. Як відомо, це були найдовші авіамаршрути в світі, польоти за якими виконувалися без проміжних посадок.

Так, дистанцію в 15 200 км з Сінгапуру в Нью-Йорк літаки долали за 18 годин через північний полюс. Рейс в Лос-Анджелес тривав 17 годин.

На обох маршрутах Singapore Airlines використовувала літаки Airbus A340-500. З огляду на тривалість перельоту, в салоні розміщувалися всього 100 крісел замість стандартних 313 - все бізнес-класу.

Оскільки рейси дозволяли економити близько п'яти годин в дорозі в порівнянні з альтернативними маршрутами з пересадками, квиток в обидва боки коштував близько $ 8 тис., В зв'язку з чим маршрутом користувалися переважно бізнесмени.

Серед причин закриття рейсів називають рішення Singapore Airlines вивести з флоту 4-рухові Airbus A340-500. Польоти в Нью-Йорк і Лос-Анджелес без проміжних посадок могли б виконувати більш економічні Boeing 777-200ER, однак така модель в парку авіакомпанії відсутня.

Таким чином, тепер найдовшим авіамаршрутів став Сідней - Даллас авіакомпанії Qantas. Його протяжність 13 800 км, а час у дорозі - 17 годин.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Найдовший авіарейс в світі назавжди скасували". інші Новини транспорту дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости