Наймодніші духи з морським ароматом

  1. Духи з морським ароматом Духи з морським ароматом мають складний хімічний склад, який представляє...
  2. Духи з морським ароматом жіночі

Духи з морським ароматом

Духи з морським ароматом мають складний хімічний склад, який представляє з'єднання ефірів, альдегідів, спиртів і ароматичних речовин. Багато парфумери використовують при створенні духів нововведення хіміків, які відкрили альдегіди (спирт, позбавлений водню). Без цих складових новітні аромати просто неможливі. Найближчим часом нас очікують все нові і нові відкриття, пов'язані зі створенням сучасних ароматів.

Хоча аромати і їх найменування, пов'язані з морем і водною стихією, використовувалися парфумерами давно, для багатьох стало сенсацією, що в кінці 20-го століття стали дуже популярні парфуми з морським ароматом. Цими новими ароматами стали морські, або акватичні аромати, які дуже відрізнялися від раніше існуючих.

Духи з морським ароматом чоловічі

Найбільш авангардними і модними виявилися популярні духи для чоловіків , Наділені акватичні ароматами. Вони опиняться до речі чоловікам, які віддають перевагу пригоди. Автор цих прекрасних духів - Kenzo Takada. Чоловіча туалетна вода Kenzo pour homme стала найпопулярнішим морським ароматом. Парфуму з запахом моря відповідав прекрасний флакончик кольору морської води. Духи з морським ароматом, які запропонував Kenzo вийшли особливими, дуже запальними і добре освіжаючими.

Трохи пізніше бренд Giorgio Armani випустив в продаж прекрасний парфум для чоловіків Acqua di Gio. Ці духи для чоловіків мають терпкий присмак моря, солодкість жасмину і мускатного горіха. Цей свіжий аромат надзвичайно притягальний. У ньому прекрасно поєднуються водні та фруктові нотки. Цей добре відомий і широко визнаний парфум нагадує свіжість морського бризу і узбережжі, залите теплими сонячними променями.

Бренд Carolina Herrera також випустив прекрасні, добре освіжаючі чоловічі парфуми Aqua. Парфуми дуже енергійний, наділяє незалежністю. Свіжий аромат багатогранний і нерозгаданий. Морський вітерець, його прохолода - підкорюють на все життя. Парфуми створив Carlos Benaim, який був автором чоловічого парфуму Carolina Herrera for Men.

бренд Lacoste також порадував чоловіків свіжим, дуже енергійним ароматом, який наділяє арктичної прохолодою - Essential Sport. Цей свіжий аромат призначений для спортивних чоловіків. Спробувавши хоч раз шикарні парфуми з морським ароматом чоловічі, ви відчуєте прохолоду хвиль океану, непокірний вітер і стрімкий рух хвиль.

Духи з морським ароматом жіночі

Також була запропонована ця морська стихія у флакончику і для жінок. бренд Kenzo створив прекрасні жіночі парфуми з ароматами моря. Духи з морським ароматом жіночі - туалетна вода L'eau Kenzo Pour Femme Aquadisiac, переносить на океанічне узбережжя і огортає свіжим вітерцем. Популярні духи, їх свіжий аромат прекрасно підкреслюють дзеркальну водну гладь і нескінченну тишу моря.

Жіночий квітково-водний аромат - популярні парфуми L Eau par Kenzo також займають гідне місце на п'єдесталі пошани. Це прекрасний флакон туалетної води містить в собі аромати бузку, лілії, мандарина і м'яти. Цей надзвичайний запах парфум, їх свіжий аромат змушує молодих дівчат здобувати цей чудо-аромат знову і знову.

Жіночі парфуми з морським ароматом став випускати також бренд Christian Dior . Бренд створив динамічний і дуже повітряний аромат Dune, повний енергії океану.

Парфуми для жінок Giorgio Armani Acqua di Gioia переносить прямо в рай. Він наділяє радістю. Популярні духи пахнуть водою і м'ятою. Аромат нагадує запах троянди, до якого додається солодкість квітів і фруктів. Парфуми дуже гармонійний з природою.

Освіжаючі і розбурхують морські аромати нагадають про прекрасний відпочинок на мальовничому морському узбережжі. Ці неперевершені парфуми чудово підійдуть на літо або для пляжного відпочинку. Підбирайте ті популярні аромати, які припадуть вам до душі!

Ці неперевершені духи з морським ароматом можна купити в нашому інтернет-магазині парфумерії за найвигіднішими цінами. Доступна ціна та якість відповідають стандартам ЄС. Даруйте краще своїм коханим!

Приємних придбань!

Новости