Наймодніші світові бренди одягу та взуття: марки з топового списку

  1. Модні бренди одягу та взуття класу «люкс»
  2. Найвідоміші бренди модного взуття

Модні правила пишуть бренди з особливою репутацією.

Практично всі вони працюють в люксовому сегменті індустрії, але у кожного з них є своя аудиторія прихильниць, а головне добре впізнавані унікальні «почерк» і стиль Практично всі вони працюють в люксовому сегменті індустрії, але у кожного з них є своя аудиторія прихильниць, а головне добре впізнавані унікальні «почерк» і стиль.

Модний одяг та взуття світових брендів, це не просто речі - це цілісні образи, нові і свіжі і завжди продумані до дрібниць. Саме тому особливий інтерес представляють марки з топового списку, що пропонують не тільки одяг, але і взуття та аксесуари.

Модні бренди одягу та взуття класу «люкс»

Тенденції задають неперевершені поки ніким французькі та італійські марки. Люксові Шанель, Діор володіють в світі моди таким авторитетом, що дивувати своїх шанувальниць спірними або шокуючими ідеями їх дизайнерам ні до чого. Але і до нудним «класикам» зараховувати їх не варто. Ці марки пропонують стиль і образ, а не просто набори красивих речей.

Основна риса їхніх колекцій - власний погляд на образ сьогоднішньої модниці. Вона не йде на поводу у масових трендів і створює власний унікальний і аристократичний імідж. Модні бренди одягу взуття класу «люкс» дозволяють перетворити цей процес у творчість.

Власні і різнопланові концепції модних образів представляють такі всесвітньо визнані марки як Fendi і Dolce & Gabbana. Дівчина в стилі Fendi - це успішна й самодостатня мешканка мегаполісу, що не цінує помітні зовнішні ефекти, але при цьому дуже елегантна і трохи загадкова. Марка прекрасно освоює міської стиль класу «люкс».

Зовсім інший погляд на актуальний міської образ у Dolce & Gabbana - відомих провокаторів в світі високої моди. Зухвало, яскраво, часто з викликом до класичних канонів елегантності і витонченого смаку, але завжди унікально і сексуально, а головне ультра модно - так виглядає дама в поданні дизайнерів марки.

Модний Олімп неможливо уявити без Giorgio Armani і Prada. Кожна з цих марок унікальна, але об'єднує їх одне - справжнє італійське, споруджений в культ ставлення до жіночої краси. Саме її і власну сексапільність навіть у будні дозволяють підкреслити речі цих марок, причому абсолютно по-різному. Giorgio Armani в світі високої моди має репутацію невиправного романтика, що пропонує завжди і всюди виглядати трохи нарядней, ніж потрібно.

Prada ж диктує свої закони в трендах, розрахованих на ділових та успішних жінок. Дизайнери бренду вміло підкреслюють статус, не використовуючи при цьому стандартні прийоми, стилістика марки при цьому відрізняється витонченістю і вишуканість. Обидва італійських бренду роблять ставку на дуже жіночні фасони, ексклюзивні матеріали і високопрофесійну роботу з кольором і принтами.

Найвідоміші бренди модного взуття

Особливий інтерес представляють марки, для яких взуття - ключовий напрямок. Наймодніші бренди взуття так само створюють не просто речі, а образ, саме такий підхід дозволяє їм не тільки очолювати топ, але і диктувати свої умови для моди рівня мас-маркету.

Наприклад, так як це робить Jimmy Choo. Назва цієї марки малазійського походження давно стало синонімом жіночності, і елітарності. Яка б пара туфельок з її логотипом не з`явилася на модних подіумах - їй забезпечений успіх і популярність. Своє «місце під сонцем» Jimmy Choo займає по праву - моделі бренду вважаються культовими. В основі їх дизайну закладено образ жінки просто обожнює моду і витончені туфельки на шпильці - такими вони вперше постали на публіці в легендарному фільмі «Секс у великому місті». Стиль марки орієнтований на складні, оригінально підібрані міські образи - він не позбавлений легкої екстравагантності і розрахований на дуже досвідчених цінительок.

Фірмовий стиль марки Manolo Blahnik дозволять їй займати лідируюче місце в рейтингу модних брендів жіночого взуття. Стиль так само дуже жіночний і навіть провокаційно-кокетливий, але при цьому відверто космополічний. Марка має іспанські корені, і активно використовує у власній стилістиці яскраві і виразні кольори і фасони. При цьому, моделі Manolo Blahnik володіють дивною простотою і елегантністю, затребуваних в міських образах.

Модне взуття відомих брендів - це не тільки оригінальні фасони, часто - це демонстрація статусу. Саме ця концепція відрізняє моделі незмінного лідера продажів і рейтингів стилю - Сhristian Louboutin. Дивно, що при лімітованих колекціях і досить високих цінах «ЛаБут» незмінно очолюють тренди. Фірмові і дуже високі підбори, прихована делікатна платформа і, звичайно, знаменита червона підошва ... Крістіан Лабутен створив власний стиль для дівчини з вищого світу, який полюбився багатьом, щорічно дизайнер пропонує не просто нові моделі туфель-човників , А новий образ.

Але конкуренцію маститим і визнаним метрам сьогодні створюють безліч молодих і амбітних марок. Більшість з них дотримуються тієї ж концепції, що і представники класу «люкс» - створюють цілісний і індивідуальний образ. Але роблять це по-своєму, не копіюючи визнаних корифеїв. Так, наприклад, як це робить Brian Atwood, бренд зовсім молодий - йому трохи більше 10 років. Його засновник і головний дизайнер - улюблений учень Джанні Версаче. Марка являє власну версію жіночного і разом з тим практичного стилю в люксовому виконанні. Як і властиво новачкам Brian Atwood сміливо використовує і свіжі ідеї, і класичні стандарти, але робить це з великим смаком і тактом.

Ще один багатообіцяючий представник нової хвилі - Charlotte Olympia. Ця досить молода британська марка демонструє абсолютно новий, істинно британський погляд на сучасний дизайн. Шарлотта Олімпія сміливо змішує в фасонах своїх моделей елементи самих різних стилів. Складний, яскравий дизайн і яскраві кольори - фірмовий почерк марки, що перетворює взуття в основний акцент будь-якого образу.

Новости