Найпопулярніші жіночі аромати 2013

  1. Запах жінки
  2. Популярні жіночі аромати: вишуканість і витонченість

Користуватисярізноманітними запашними травами і маслами люди почали ще на зорі часів Користуватисярізноманітними запашними травами і маслами люди почали ще на зорі часів. До наших часів дійшли записи якоїсь матері, яка купала в травах дочку, щоб надати їй краси, і, звичайно ж, здоров'я. У сучасному світі духи не втратили своєї актуальності, і, не дивлячись на те, що зараз ми зробили крок в новий рік, напевно, кожна жінка хотіла б дізнатися про те, які ж вони, популярні жіночі аромати 2013?

Перш ніж говорить про брендових жіночих духах, про популярних жіночих ароматах минулого року, хотілося б розбити міф про те, що народження парфумерії відбулося у Франції. Це не зовсім так. Парфуми "приїхав" до Парижа тільки разом з Катериною Медічі, придворний "алхімік" якої в своїй лабораторії і здобував вишукані запахи. Все це відбувалося в секретній обстановці - настільки секретною, що через деякий час найцікавіші рецепти жіночих парфумів стали гуляти по Парижу ... І сьогодні ми поговоримо про найбільш популярних жіночих ароматах.

Запах жінки

Ймовірно, кожен чоловік, на питання, який популярний жіночий аромат йому подобається більше, відповість, що немає нічого приємнішого, ніж запах чистого тіла Ймовірно, кожен чоловік, на питання, який популярний жіночий аромат йому подобається більше, відповість, що немає нічого приємнішого, ніж запах чистого тіла. Важко з цим не погодитися, тим більше, якщо враховувати те, що багато панянки ретельно виливають на себе мало не весь флакон. Але у всьому є свої тонкощі, і жінку жінкою робить саме її неповторний запах.

Перш ніж говорити про популярних жіночих ароматах 2013 року, хотілося б сказати пару слів про те, як потрібно їх підбирати. В першу чергу, купувати потрібно не те, що рекламують, а то, що підходить конкретній леді. Адже не кожній же йде та чи інша річ, якою б модною вона не була. Те ж стосується і духів, які, до речі кажучи, в середні століття взагалі вважалися річчю практично містичної.

Щоб грамотно підібрати для себе аромат, необхідно враховувати не тільки рейтинг найпопулярніших жіночих ароматів, стиль одягу і спосіб життя, а й вік, і характер, і темперамент, і навіть сімейний стан. Так, як би не здавалося це дивним, але парфуми, відмінно підходить молодий незаміжньою дівчині, може зіграти фатальну роль у житті сімейної панянки. Відомий сумний факт, коли чоловік якоїсь жінки пішов від неї , Мотивуючи тим, що йому не подобався її новий парфум. Який би смішний здавалася причина, а є в цьому частка істини, і чимала. Справа в тому, що цей "алхимический" продукт має величезний вплив на представників сильної статі, і той запах, який приваблює чоловіка, що знаходиться в пошуку, одруженого обов'язково відштовхне від своєї "половини".

Світ парфумерії дивно багатий і різноманітний. Щороку з'являються нові парфуми, і деякі з них, ставши шедеврами, набувають неймовірну популярність у жінок. Інший раз ім'я того чи іншого парфумера стає справжнім відкриттям року, але найпопулярніші жіночі аромати 2013, і це зовсім не дивно, належать виробникам, вже зробили собі ім'я.

Інший раз ім'я того чи іншого парфумера стає справжнім відкриттям року, але найпопулярніші жіночі аромати 2013, і це зовсім не дивно, належать виробникам, вже зробили собі ім'я

Популярні жіночі аромати: вишуканість і витонченість

Одним з найпопулярніших жіночих ароматів 2013 року поділився будинок Versace, представивши на суд своїх шанувальників вишуканий і загадковий квітковий запах, вдало поєднується з нотками фрезій, пелюсток троянди, кедра і чорного чаю. Незважаючи на те, що кислуватий лаймовий нюанс Vanitas-2011 знайшов приголомшливий успіх, ризик виявився виправданим, оскільки новинка справила справжній фурор .

Іспанські виробники Jesus Del Pozo не відстають від французьких колег, і раді "пригостити" дам новою порцією Halloween. Кому-то, можливо, їх продукція видасться дещо застарілою, а можливо і занадто нудотно, але парфумери вважають, що юні дівчата неодмінно оцінять аромат зеленого яблука, змішаний з лавандово-цитрусовим дуетом гідно.

Calvin Klein випустив новий парфум Eternity Summer, який відноситься до квітково - водяним ароматів і володіє ніжним запахом бризу Calvin Klein випустив новий парфум Eternity Summer, який відноситься до квітково - водяним ароматів і володіє ніжним запахом бризу.

Ще одна новинка 2013 - Forever Now від Gucci цей аромат створений як для жінок, так і для чоловіків. Він входить до групи квітково-деревинно-мускусних ароматів і володіє зухвалим запахом кричущої розкоші і багатства.

Так само в список популярних жіночих ароматів входить чудовий аромат Dali Wild від Salvador Dali для жінок-вамп, жінок-тигриць з яскраво вираженою сексуальністю.

Armani Prive Les Editions Couture Nuances від Giorgio Armani аромат для вишуканих, загадкових леді. Ці духи належать до групи квіткових східних ароматів, в які входять кориця, кардамон, сандал.

Також хочеться відзначити Heat The Mrs. Carter Show World Tou r Limited Edition від Бейонсе - чудовий мікс з екзотичних фруктів і яскравих тропічних квітів з деревними нотками і запахом мангустіна, орхідеї , Арабскаго жасмину.

Тепер, знаючи які самі популярних жіночих ароматів 2013, ми з легкість зможемо зробити гідний вибір, з огляду на свої особисті переваги.

Тепер, знаючи які самі популярних жіночих ароматів 2013, ми з легкість зможемо зробити гідний вибір, з огляду на свої особисті переваги

Також рекомендую прочитати цікаві статті:

Новости