Найпопулярніші бренди туристичних рюкзаків

Кожен турист, який любить відправитися в похід, в першу чергу, звичайно ж, вибирає зручний рюкзак, який підійде для цих цілей. І не важливо, відправляється людина в гори, в ліс, або планує сплав по річці, зручний рюкзак - основа комфортного походу. Туристичні рюкзаки бувають каркасні і безкаркасні. Каркасні мають спеціальні вставки у вигляді каркаса, зроблені з пластику або легкого металу. Він важче, але вважається більш зручним в будь-якому поході.

Головне для будь-якого похідного рюкзака - його місткість, зручність і комфортність при носінні, достатня кількість відділень і різних кишень. А також у багатьох випадках дуже важливо, щоб рюкзак був водонепроникним. Магазин туристичного спорядження «Adventure» пропонує туристичні рюкзаки для походів найвідоміших брендів, які випускають найякісніші та зручні моделі.

Бренд Commandor Neve представлений українським виробником рюкзаків, який працює вже більше 17 років. Тут працюють дуже досвідчені дизайнери і конструктори, які завдяки спільній роботі, роблять дуже якісні та стильні похідні і вело рюкзаки. У виробництві використовуються всі найновіші технології, які дозволяють зробити будь-яку модель з чудовими захисними властивостями. Той факт, що весь цикл виробництва знаходиться на території України, дає можливість не тільки швидкої доставки, а й досить низьких цін. Крім того, Commandor виготовляє і стильні міські рюкзаки, які підійдуть для походів в школу, університет або на роботу.

Рюкзаки бренду RedPoint в великому асортименті також можна придбати в магазині найякіснішого туристичного спорядження «Adventure». Даний бренд знає толк в якісному спорядженні, адже в створенні кожної моделі рюкзака або іншого туристичного спорядження даного бренду, беруть участь справжні професійні спортсмени, альпіністи, чемпіони. Кожна деталь опрацьовується з такою увагою, що кожен рюкзак стає не просто атрибутом необхідним в поході. Він є стилем життя, який здатний надихнути всіх на екстрим і рух. Всі моделі продумані до самих дрібниць, і вони здатні радувати будь-якого туриста своїм комфортом і зручністю в будь-якому поході. В асортименті RedPoint є також бюджетні міські моделі.

Німецький бренд Deuter відомий у всьому світі вже багато років. Заснована компанія була майже 120 років тому, а з 2001 року почала виробництво не тільки у себе на батьківщині, в Німеччині, але і в інших країнах світу. Рюкзаки Deuter по праву вважаються одними з найбільш якісних і зручних рюкзаків в усьому світі. При розробці кожної моделі застосовуються найсучасніші технології, які здатні зробити будь-яку модель досить комфортною і зручною. Сучасна система рівномірного розподілу речей, яка виключить переважування рюкзака на одну сторону, спеціальні відділи для мокрих речей, а також спеціальні подушки, які в багатьох моделях виключають дотик до спини більш, ніж на 10-15 відсотків - все це роблять бренд Deuter вибором багатьох туристів , а також тих людей, які вибирають рюкзак для міських цілей.

Магазин «Adventure» пропонує також моделі багатьох інших відомих брендів: Terra Incognita, Tramp, Travel Extreme і інших фірм. З усім різноманіттям товару, який Ви можете придбати в магазині «Adventure», можна ознайомитися на сайті в спеціальному розділі http://www.adventurer.com.ua/dir.php?id=502 . На всі моделі поширюється фірмова гарантія від виробника.

Php?

Новости