Найпопулярніші китайські бренди одягу та взуття

  1. Sprandi: спортивний одяг
  2. Li Ning: одяг для спорту і повсякденного носіння
  3. Artka Mary Ching Wingfree Septwolves Me & City Haoduoyi Catasy Anta
  4. Bosideng
  5. Saint Angelo
  6. Romon
  7. Модний одяг з Китаю
  8. Дитячі товари
  9. Наші послуги

Багато років напис на ярличку одягу або взуття «Made in China» для багатьох позначав погана якість товару

Багато років напис на ярличку одягу або взуття «Made in China» для багатьох позначав погана якість товару. Можливо, у багатьох випадках це відповідало дійсності: багато іменитих виробники, фабрики яких розташовувалися в Китаї, намагалися не афішувати, що їх одяг і взуття насправді виготовляються в цій країні. Однак в останні роки ставлення до китайських товарів змінилося: на ринок вийшли бренди, які представляють товари найвищого рівня якості.

Sprandi: спортивний одяг

Sprandi - один з найвідоміших брендів китайського одягу для занять спортом Sprandi - один з найвідоміших брендів китайського одягу для занять спортом. Логотипом компанії є стріла, що позначає цілеспрямованість і рух вперед. Бренд з'явився в 1995 році, і вже через рік вийшов на європейський ринок. Жителі Європи швидко оцінили зручний спортивний одяг китайського виробництва, яка мала досить доступну ціну і була по кишені людям, які не могли дозволити собі екіпіровку від іменитих розкручених брендів. При цьому Sprandi при розробці нових колекцій враховують останні технологічні розробки, які роблять спортивний одяг зручними, ергономічними і підходящої для будь-яких видів спорту, в тому числі і екстремальних.

У 1998 році компанія випустила каталог, який дозволяв покупцям вибрати відповідний одяг. Завдяки цьому маркетинговому ходу Sprandi завоювали новий ринки.

Компанія динамічно розвивається: її продукція популярна по всьому світу. У 2005 році Sprandi розширили асортимент, випустимо одяг для екстремальних погодних умов. Ну а в 2008 продукція Sprandi була продемонстрована на російській тижня моди. Була представлена ​​одяг в стилі кежуал, при розробці якої враховувалися останні тенденції модного світу. Одяг Sprandi в даний час дуже затребувана у молодих людей, які вважають за краще невимушений вуличний стиль. До речі, вартість одягу від Sprandi вельми доступна, що робить її ще більш популярною.

Li Ning: одяг для спорту і повсякденного носіння

Ще одним популярним брендом китайської спортивного одягу є Li Ning Ще одним популярним брендом китайської спортивного одягу є Li Ning. Компанія починала свій шлях з виробництва одягу для занять спортом, а також взуття та всіляких аксесуарів для спортсменів. При цьому дизайн одягу від Li Ning такий, що її можна носити не тільки в спортзалі, але і в повсякденному житті.

Компанія випускає шорти, футболки, легінси, спортивні костюми, якісні кросівки, а також зимовий одяг. Особливою популярністю користуються пуховики від Li Ning: теплі і одночасно дуже легкі і довговічні.

Artka Mary Ching Wingfree Septwolves Me & City Haoduoyi Catasy Anta

Одяг від цього бренду користується величезною популярністю у дівчат, які люблять незвичайні, екстравагантні речі, що дозволяють виділитися з натовпу Одяг від цього бренду користується величезною популярністю у дівчат, які люблять незвичайні, екстравагантні речі, що дозволяють виділитися з натовпу. Можна сказати, що бренд Artka - це свого роду Вів'єн Вествуд з Китаю. Нетрадиційний крій, дивовижні поєднання фактур і кольорів ... Все це швидко знайшло відгук у серцях модниць усього світу.

Бренд має досить цікаву історію. Одного разу юна дівчина з Китаю по імені Ака зрозуміла, що не може знайти в магазині одяг, яка відповідала б її смакам. Тому вона спробувала зшити спідницю за власним ескізом. У процесі роботи вона зрозуміла, що знайшла своє покликання. І тепер будь-який бажаючий може купити приголомшливі моделі від Artka Mary Ching Wingfree Septwolves Me & City Haoduoyi Catasy Anta за доступною ціною, яка в рази нижче, ніж вартість авторського одягу від європейських і американських дизайнерів.

Bosideng

Компанія Bosideng є одним з найбільших в Китаї виробників зимового і демісезонного одягу Компанія Bosideng є одним з найбільших в Китаї виробників зимового і демісезонного одягу. Компанія є власником понад 7 тисяч торгових точок по всьому світу. При цьому Bosideng випускає одяг, яка орієнтована на різні сегменти покупців: ви можете знайти серед асортименту компанії як пуховики і шуби класу люкс, так і досить демократичну за ціною одяг, що відрізняється досить непоганим якістю.

Компанія Bosideng при створенні нових колекцій орієнтується на останні тенденції в світі моди, тому весь одяг відповідає смакам сучасних молодих людей, що ведуть динамічний спосіб життя. Крім того, компанія використовує інноваційні матеріали, завдяки яким одяг, призначений для носіння в холодну пору року, відмінно утримує тепло. Одяг від Bosideng підійде як для прогулянки по місту, так і для занять активними видами спорту.

Saint Angelo

Модний бренд Saint Angelo черпає натхнення як в останні модні тенденції, так і в китайських національних традиціях Модний бренд Saint Angelo черпає натхнення як в останні модні тенденції, так і в китайських національних традиціях. Саме завдяки цьому одяг від Saint Angelo швидко знайшла відгук в серцях людей, які люблять незвичайний стиль і хочуть бути несхожими на оточуючих.

Компанія Saint Angelo була заснована в 1996 році і вже в 1998 займала одне з провідних місць на китайському ринку. Пізніше бренд став відомий за межами Китаю. Цільовою аудиторією Saint Angelo є молоді люди, які цінують елегантність та високу якість і одночасно бажають продемонструвати свій незвичайний витончений смак.

Romon

Компанія Romon виробляє одяг для ділових людей Компанія Romon виробляє одяг для ділових людей. В асортименті представлені не тільки костюми, але і всілякі аксесуари (сумки, ремені, краватки), а також взуття. Компанія була заснована в 1984 році і швидко стала популярною серед споживачів. В даний час одяг від Romon носять не тільки в Китаї, але і в Європі: покупці оцінили чудовий дизайн і відмінна якість костюмів і аксесуарів, які виготовляються в строгій відповідності зі світовими стандартами якості. Головні секрети компанії - це суворий контроль за всіма етапами виробництва продукції, а також ретельний відбір співробітників. За роки роботи Romon вдалося зібрати команду досвідчених професіоналів, кожен з яких чудово розбирається в довіреному йому етапі виробництва. Тому для людей, які шукають недорогу, але в той же час якісний одяг для офісу або ділових переговорів, Romon - ідеальний варіант!

Модний одяг з Китаю

У Китаї виробляється не тільки спортивна, а й модний одяг У Китаї виробляється не тільки спортивна, а й модний одяг. Час «noname» минув: тепер на китайських фабриках випускаються колекції під власними брендами, які стають все більш і більш впізнаваними покупцями всього світу.

Як правило, китайські фабрики, що випускають брендовий одяг, не мають певної спеціалізації: вони щорічно випускають колекції одягу, які відповідають останнім модним тенденціям.

У всьому світі популярні сукні від бренду Una Wang. Наряди від Una Wang відрізняються елегантністю і незвичайним дизайном: при їх створенні активно використовуються традиційні східні мотиви, що виділяє сукні на тлі творів європейських дизайнерів.

Ще однією такою, що заслуговує уваги компанією є фірма Mary Ching. Бутіки Mary Ching відкриті в США, Європі та Росії. Речі від Mary Ching розкуповуються досить швидко, адже вони створюються з урахуванням смаків європейців, мають відмінною якістю і мають доступну ціну, що є безсумнівним конкурентною перевагою.

Дитячі товари

Російський ринок швидко завоювала китайська компанія під назвою Fun Time Російський ринок швидко завоювала китайська компанія під назвою Fun Time. Під цим брендом випускається одяг та взуття для самих маленьких. Назвою компанії перекладається як «час для веселощів». Це повністю відповідає концепції бренду, який випускає зручний одяг, який не обмежує рухів дитини і дає йому можливість отримати від ігор справжнє задоволення.

При виробництві одягу компанія використовує тільки натуральні матеріали, які відмінно пропускають повітря і вбирають вологу. Крім того, уваги заслуговує дизайн речей від Fun Time: виробники намагаються, щоб малюк виглядав стильно і красиво. Завдяки Fun Time ви зможете прищепити дитині гарний смак з раннього дитинства: ніяких грубих поєднання кольорів і незграбних принтів, тільки ніжні відтінки і чудові тканини відмінної якості! На особливу увагу заслуговує ціна виробів. Адже відомо, що діти ростуть дуже швидко, і одяг їм потрібно купувати вкрай часто. Одяг від Fun Time має доступну ціну: вона куди дешевше, ніж продукція інших відомих брендів. Тому ви зможете зробити гардероб вашої дитини цікавим і різноманітним, не витрачаючи при цьому багато грошей.

Заслуговує на увагу і такий китайський бренд як Ortuzzi. Компанія виробляє ортопедичне взуття для дітей. У розробці моделей беруть участь російські та італійські фахівці: ви можете не сумніватися в тому, що взуття від Ortuzzi відрізняється відмінною якістю і цілком впорається з усіма поставленими перед нею завданнями.

Ortuzzi виробляє профілактичну, лікувальну та діагностичну взуття. Продукція бренду вважається лікувальною і визнана такою на офіційному рівні, тому після придбання ви можете звернутися в органи соціального захисту, щоб отримати належну компенсацію. Взуття від Ortuzzi має всі необхідні сертифікати якості, вона пройшла клінічні випробування і має доведену ефективність.

Наші послуги

Китайська продукція стає все більш і більш популярною. І багато бізнесменів замислюються про продаж брендового одягу та взуття з Китаю. Правда, щоб бізнес приносив доходи і працював як швейцарський годинник, необхідно докласти чималих зусиль. Якщо ви тільки починаєте свій шлях у галузі продажу товарів з Китаю, ми раді запропонувати вас свої послуги:

  • пошук постачальників і виробників . Ми маємо доступ до бази постачальників і виробників з Китаю і можемо запропонувати нашим клієнтам оптимальний варіанти співпраці. Вам потрібно лише повідомити нам, які саме товари вас цікавить, якою має бути вартість одягу і взуття, терміни виробництва та інші відомості. Все інше ми візьмемо на себе: вам будуть надані контакти найбільш підходящих вам виробників і постачальником. До речі, ми можемо взяти на себе ведення переговорів з представниками китайських компаній, які виробляють відповідні вам товари;
  • контроль якості . Контроль якості - одне з найважливіших умов прибуткового бізнесу. Адже важливо, щоб продаються вами товари не підтверджували стереотип про те, що всі речі, які виробляються в Китаї, мають погану якість. Ми перевіримо комплектацію товарів, відповідність артикулу, вага і об'єм, а також ряд інших параметрів. Завдяки нам ви отримаєте партію чудових товарів, які будуть користуватися купівельним попитом;
  • доставка «під ключ» . Ми організуємо поставки товарів з Китаю в форматі «від дверей до дверей». Наші фахівці візьмуть на себе оформлення митних документів і декларацій, знайдуть склади для зберігання товарів, а також виберуть оптимальний маршрут доставки. З нами в дорозі не виникне ніяких зволікань: ви зможете надати ваші товари покупцям так швидко, як це тільки можливо, і завоювати своє місце на ринку;
  • ми допоможемо вам організувати виробництво товарів на китайській фабриці під власним брендом . Бренд робить товар пізнаваним, а виробництво в Китаї коштує набагато дешевше, ніж в Росії. Вся продукція буде відповідати іміджу належить вам бренду, маючи при цьому низьку собівартість.

Хочете зайнятися продажем якісних одягу, взуття та аксесуарів з Китаю? Зателефонуйте нам, і ми відповімо на будь-які ваші запитання!

Хочете зайнятися продажем якісних одягу, взуття та аксесуарів з Китаю?

Новости