Найвідоміші бренди годин

Брендові аксесуари, в тому числі годинник, стали іміджевої складової людини, через яку проявляється його статус і положення в суспільстві. Крім основного свого призначення по відліку часу, вони давно вже несуть багато паралельних функцій. Існує величезна безліч годинникових брендів, ми ж зупинимося на огляді десяти найвідоміших.

Недарма ім'я швейцарської годинникової фірми «Rolex Watch Company» перекладається як «найдосконаліша годинна компанія», а девіз цього популярного бренду: «Корона для кожного досягнення». Унікальна продукція відомого підприємства має відповідну нечувану ціну. Відповідно і покупці цього годинника мають високий рівень достатку, популярністю, в числі яких, відомі політики, світові лідери.

Своєрідне рішення в моделюванні, нетрадиційні рішення стали унікальною особливістю елітної марки «Hublot». Виділяючись специфічним моделюванням, продукція має багато іменитих шанувальників - купити hublot віддали перевагу футболіст Кріштіану Роналду , Чемпіон з легкої атлетики Усейн Болт.

Символом женевського будинку «Patek Philippe» залишається неповторне дизайнерське супровід в поєднанні зі складною механікою. Чудова точність і стильність годин підкорили багатьох покупців, в тому числі і дуже відомих: Юрій Лужков , Бред Пітт , Олександр Лукашенко та інші.

Вишуканістю і бездоганністю славляться годинник марки «Cartier». Вони дітище, давно вже став символом розкоші, французького будинку годинного і ювелірного мистецтва, «Richemont Group». Креативність, в поєднанні з майстерністю створюють незамінні аксесуари для людей багатих, які люблять витончені штучки: Мішель Обама, Анджеліна Джолі , Олексій Нємов.

Брендові аксесуари, в тому числі годинник, стали іміджевої складової людини, через яку проявляється його статус і положення в суспільстві

Найбагатший вид, неповторна швейцарська надійність і багатофункціональність характеризують найстарішу компанію виробника годинників «Vacheron Constantin». Ставши втіленням прославлених швейцарських цінностей, вони справляють незабутнє враження і любов з першого погляду.

Використовуючи високі технології і виготовляючи годинниковий механізм на замовлення, цей бренд привернув інтерес до себе у інших часових будинків, що забезпечило популярність. Своєрідний стиль, що поєднує красу і розкіш ось характерні риси хронометрів від «Jaeger-Le-Coultre».

Заснований менше чверті століття назад годинний торговий дім «Frank Muller», застосовуючи розробки новітніх технологій, створивши впізнаваний неповторний вигляд своїх виробів і відповідаючи високим стандартам, вийшов в число світових лідерів. І, багато світових лідерів визнали це: Дмитро Медведєв , Антоніо Бандерас та інші.

І, багато світових лідерів визнали це:   Дмитро Медведєв   ,   Антоніо Бандерас   та інші

«Audemars Piguet» створила наитончайшие годинник в світі, що додало до цього древнього торговому дому годин ще і статус рекордсмена. Застосовуючи багатовіковий досвід і екстравагантність, вона створює зразки істинного майстерності і неповторності. Ці хронометри мають Арнольд Шварцнеггер , Том Круз .

До ідеального часовому бізнесу відноситься італійська компанія «Guido Panerai & Figlio». Вартові прилади відрізняє масивний вигляд. Вони призначалися для офіцерів військово-морського флоту. Точність марки «Officine Panerai» - незаперечна перевага даного бренду. З годинником від цього бренду були помічені Сильвестр Сталлоне , Білл Клінтон .

Продукція «TAG Heuer» придбала популярність, роблячи кращі в світі спортивні хронометри. Ця марка годин популярна серед людей, які вміють перемагати, що цінують час і зберігають навколишній простір. Цей концерн використовує екологічне обладнання. Клієнтами компанії є Леонардо Ді Капріо , Тайгер Вудс .

Новости