Найвідоміші взуттєві бренди

Пропонуємо вам познайомитися з іменитими брендами, що спеціалізуються тільки на виробництві взуття та сумок.

Цю взуття підробляють і копіюють найчастіше, тому що вона - найбажаніша в світі, хоча часто не має нічого спільного з комфортом. Але, погодьтеся, хто з нас не хоче дістати заповітну пару Лубутеном з червоної підошвою і на високих підборах. Француз Крістіан Лубутен все дитинство провів в оточенні трьох сестер і матері, тому він точно в курсі, чого хочуть жінки.

Про туфлях від Manolo Blahnik ми стали мріяти разом з Керрі Бредшоу, раз у раз з'являлася на екрані з пакетами і коробками з логотипом цього іспанського бренду. Інша прихильниця взуття, Марія-Антуанетта у виконанні Кірстен Данст, також носить взуття, створену Маноло Бланік. Взуття Manolo Blahnik створюється вручну, і щодня з майстерні до щасливицям відправляється 80 пар.

Інша наша мрія, взуття Steve Madden, теж засвітилася в кіно. І хоча в чорній комедії «Вовк з Уолл-Стріт» пару чорних босоніжок назвали «взуттям для жирних баб», їх поява на великому екрані тільки підлило масла у вогонь бажання отримати пару Steve Madden. Прихильницями бренду є Ріанна, Леді Гага, Кеті Перрі та Кейт Мосс. Американський бренд Steve Madden виявився на піку популярності в 1994-му, вдало зігравши на ностальгічних почуттях, повернувши на подіуми взуття на платформі і товстому каблуці, популярну і сьогодні.

А рекламу британському бренду Jimmy Choo зробили принцеса Діана, яка стала однією з перших його шанувальниць, і все та ж Керрі Бредшоу, часто отоварюватися в бутіку Jimmy Choo. Сьогодні туфлі Jimmy Choo регулярно крокують по червоній доріжці, хоча часом актриси бояться, що туфлі відвернуть увагу від них самих. Так, Кейт Бланшет замовила пару інкрустованих діамантами туфель Jimmy Choo вартістю 110 тисяч доларів, але так і не зважилася здатися в них.

Salvatore Ferragamo - бренд зі столітньою історією. Ще будучи 9-річним хлопчиком з бідної сім'ї, Сальваторе створив свою першу пару взуття - для сестри. Через кілька років почав працювати у кращих взуттєвих майстрів Неаполя і Італії, а в 15 переїхав в США. На той час він уже знав, як створювати красиве взуття, але вона все ще залишалася незручною. Тут на допомогу майстру прийшла наука. Він вивчив анатомію, математику, інженерію, і всі ці знання почав втілювати в сучасній, красивою і зручного взуття, який залишається взуття Salvatore Ferragamo і сьогодні. Взуття бренду прикрашала ноги Одрі Хепберн, Мерілін Монро, Марлен Дітріх. І лише одна єдина пара чоловічих туфель була створена для Енді Уорхола. Salvatore Ferragamo люблять і в кіно. Туфлі для Попелюшки у виконанні Дрю Беррімор і героїнь «Диявол носить Prada» - творіння дизайнерів Salvatore Ferragamo.

Brian Atwood - одна з наймолодших, але вже цілком успішних марок взуття. І знову ми не можемо обійтися без згадки Керрі Бредшоу, що стала гідом по світу модного взуття. У серіалі вона носить лілові туфлі на шпильці від Brian Atwood. Приємно, що цей люксовий бренд пропонує і другу, більш демократичну лінійку моделей, проте вони зберігають той же яскравий і підкреслено сексуальний вигляд.

Converse - ще один бренд, який створює найзручнішу в світі взуття вже ціле століття. Практично всі без винятку учасниці церемонії «Оскар» після повернення додому змінюють Лубутен на конверси. Це по-справжньому універсальна взуття, яке носять спортсмени, селебріті і вуличні хулігани. Класичні чорні, білі, червоні або з принтом Pink Floyd - це дійсно культова американська взуття, що стала відомою і улюбленою у всьому світі.

Сліпони Vans, що називається, широко відомі у вузьких колах. Спочатку створені для спорту, сліпони дуже швидко завоювали визнання людей, які не мають нічого спільного з екстримом. Лаконічне поєднання парусинового верху і рівною гумової підошви роблять їх такий же універсальною моделлю і must-have в базовому гардеробі.

Наступний бренд з нашого топа не потребує боргом поданні. UGG стали синонімом затишку, тепла і м'якості. Ці чобітки з овчини були створені австралійськими серфінгістами для обігріву ніг після серфінгу. Один з творців бренду, Брайан Сміт почав продавати їх в США, де чоботи привернули увагу селебріті, що і забезпечило їм успіх у всьому світі.

А ось дивні і незграбні Crocs в наших широтах поки викликають подив і найчастіше використовуються в дачних роботах. Однак у Crocs було певне утилітарне призначення - безпечне переміщення по мокрій палубі. Насправді крокси виготовлені не з гуми або силікону, як може здатися, а з інноваційного матеріалу - натуральної спіненої смоли.

Сподобалася стаття? Оцініть:

Сподобалася стаття?

Новости