Накладки для грудного вигодовування

  1. Як підібрати накладки для грудного вигодовування?
  2. Які накладки для грудного вигодовування краще?

Хоча в більшості випадків для організації грудного вигодовування абсолютно не потрібні ніякі спеціальні пристосування, все ж деяким жінкам доводиться вдаватися до застосування спеціальних накладок Хоча в більшості випадків для організації грудного вигодовування абсолютно не потрібні ніякі спеціальні пристосування, все ж деяким жінкам доводиться вдаватися до застосування спеціальних накладок. Найчастіше так відбувається при неправильній формі сосків, наявності тріщин і інших причинах.

У даній статті ми розповімо вам, як правильно користуватися накладками для грудного вигодовування, і продукцію якого бренду краще вибрати, щоб отримати оптимальне співвідношення за ціною і якістю.

Як підібрати накладки для грудного вигодовування?

Щоб підібрати відповідні накладки для грудного вигодовування, слід, в першу чергу, визначитися з розміром цього механізму. При цьому необхідно враховувати як зростання і стан малюка, так і форму сосків і індивідуальні особливості жінки.

Як правило, для недоношених і малорослих діток вибирають найменші накладки, а для великих немовлят пристосування більшого розміру. Тим часом, жінка повинна бути обов'язково впевнена, що вони підійдуть до соску. В ідеалі перед придбанням накладки краще поміряти, однак, далеко не скрізь є така можливість.

Правильно підібрана накладка повинна легко одягатися і на лівий, і на правий сосок, повторюючи їх форму. При цьому її передня частина не повинна занадто сильно прилягати до соску, якщо створюється відчуття, що вона тре або тисне, значить, накладка надто малий. У той же час, сосок не повинен бовтатися - якщо накладка правильно підібрана за розміром, під час годування він повинен заповнювати всю її порожнину.

Крім того, варто звернути увагу і на матеріал, з якого виготовлений даний аксесуар. З недавніх пір накладки з латексу та гуми не використовуються жінками внаслідок надмірної грубості цих матеріалів і високу ймовірність виникнення алергічних реакцій. На сьогоднішній день найкращими вважаються накладки для грудного вигодовування з силікону, Не позбавляйте матір і дитину відчуття тепла під час годування і дарують їм неперевершений комфорт.

Як правильно використовувати накладки?

Щоб використання накладок для грудного вигодовування приносило жінці і дитині виключно позитивні емоції, необхідно дотримуватися наступних рекомендацій:

  1. Перед першим застосуванням накладку необхідно простерилізувати.
  2. Потім слід привести сосок в збуджений стан і надіти на нього накладку, яку попередньо потрібно вивернути.
  3. Після цього накладку необхідно розподілити по молочній залозі так, щоб вона «села» якомога щільніше.
  4. Щоб полегшити процес надягання, накладку рекомендується злегка змочити водою.
  5. Якщо малюк не хоче брати накладку в ротик, на неї можна крапнути трохи молока.
  6. Виріз накладки слід розташовувати зверху, там, де знаходиться ніс дитини.

Які накладки для грудного вигодовування краще?

В асортименті дитячих магазинів сьогодні представлено найширше розмаїття накладок для грудного вигодовування, вартість яких починається від 2 доларів США. На думку більшості молодих мам і лікарів-педіатрів, кращими вважаються вироби наступних виробників:

  1. Medela, Швейцарія. Підходить навіть для підготовки плоских сосків до годування грудьми. У разі тривалого застосування не дозволяє сосок повернутися в початковий стан.
  2. Philips Avent, Англія. Практично непомітні накладки з тонкого і м'якого силікону, який не може заподіяти шкоди дитині.
  3. Pigeon, Таїланд. Накладки, які в точності повторюють форму жіночих сосків і дозволяють годувати немовля навіть в разі сильних пошкоджень.

Як підібрати накладки для грудного вигодовування?
Які накладки для грудного вигодовування краще?
Як підібрати накладки для грудного вигодовування?
Як правильно використовувати накладки?
Які накладки для грудного вигодовування краще?

Новости