Налаштування wi-fi роутера ZyXEL Допомога в налаштуванні wi-fi обладнання. »Www.helpprofi.ru

Багато користувачів комп'ютерів, ще з часів Dial-Up інтернету, пам'ятають таку компанію як Zyxel Багато користувачів комп'ютерів, ще з часів Dial-Up інтернету, пам'ятають таку компанію як Zyxel. В своя час компанія Zyxel випускала досить якісні модеми, які працюють у багатьох користувачів і по сей день. Компанія Zyxel випускає різне обладнання від ADSL модемів і роутерів, до серйозного серверного обладнання. На сьогоднішній день, wi-fi роутери від компанії Zyxel користуються великою популярністю, адже обладнання випущене компанією Zyxel і зараз відрізняється високою стійкістю до відмов і якістю.

Моделі роутерів: ZyXEL Keenetic, ZyXEL Keenetic Lite, ZyXEL Keenetic Giga, ZyXEL Keenetic 4G, ZyXEL P-660HN EE.

Компанія Zyxel піклується про своїх клієнтів. Як правило, всі відповіді з налаштування роутерів і їх перепрошивки можна знайти на сайті виробника. Величезний форум допомагає вирішити найскладніші питання, пов'язані з налаштуванням роутера Zyxel.

У нашій статті ми розповімо, як зробити стандартну настройку wi-fi роутера від виробника Zyxel.

Базова   настройка wi-fi роутера Zyxel Базова настройка wi-fi роутера Zyxel .

Для початку вам слід підключити wi-fi роутер до комп'ютера за допомогою lan кабелю йде в комплекті. Для цього відключіть кабель інтернету від комп'ютера, переведіть його до wan порт роутера, а кабелем з комплекту з'єднайте комп'ютер і wi-fi роутер. Потім слід відкрити браузер (Internet explorer, Mozilla, Google Chrome, Opera) і в адресному рядку введіть мережеву адресу роутера. Адреса роутера завжди вказано на самій моделі. Там же ви знайдете логін і пароль для входу на роутер. У нашому випадку адреса роутера був: 192.168.1.1, логін admin, пароль 1234.

Ми потрапили в web інтерфейс роутера. Далі нам слід зробити настройки інтернет з'єднання. Вибираємо пункт меню «Інтернет», слідом «Підключення». Всі настройки, як правило, вказані в договорі з вашим провайдером інтернету. Тобто, якщо у вас Білайн (corbina), то слід налаштовувати L2tp з'єднання, в якому слід вказати адресу сервера tp.internet.beeline.ru, ваш логін і пароль. Найчастіше цього достатньо, для того щоб на wi-fi роутера з'явився інтернет. Якщо такого не відбувається, то можливо варто оновити програмне забезпечення роутера. Для абонентів netbynet досить вибрати PPPoE з'єднання і вказати логін і пароль до підключення.

Потім вам слід перейти в настройки wi-fi з'єднання. Для цього заходимо в пункт меню «Мережа wi-fi». Тут вам доведеться перейменувати вашу wi-fi мережу і встановити ключ шифрування бездротової мережі. Назва мережі вводимо напроти пункту «SSID», тип безпеки «WPA-Personal» або «WPA2-Personal» і вводимо ключ від 8 символів.

Основні налаштування виконані, і ви сміливо можете приступати до використання бездротового wi-fi мережі. Як бачимо, первинна настройка wi-fi роутера Zyxel не є складним завданням. Але іноді необхідна і більш глибока настройка для підтримки ipTV, DC ++, Utorrent.

Що ще можна налаштувати в wi-fi роутер?

  • Для підвищення безпеки ви можете змінити стандартний логін і пароль для входу в роутер;
  • Ви можете змінити мережевий адресу свого wi-fi роутера і маску мережі;
  • Можете зробити прив'язку пристроїв по mac адресами для підвищення безпеки;
  • Можете включити або відключити DHCP. DHCP - автоматичний розподіл ip адрес.

Якщо вам потрібна допомога в налаштуванні wi-fi роутера Zyxel, ми завжди раді запропонувати свою допомогу. Для того щоб замовити послугу настройка wi-fi роутера зверніться до нас за телефоном або залиште заявку на сайті. Ми вам передзвонимо.

Якщо вам потрібна допомога або консультація в налаштуванні wi-fi роутера Zyxel, зателефонуйте в наш комп'ютерний сервіс. Оператор підкаже з налагодження, при необхідності оформить виїзд.

Мітки: настройка wifi роутера , роутер

Що ще можна налаштувати в wi-fi роутер?

Новости