Намистини для браслетів: що в тренді?

  1. Дизайнерський браслет своїми руками
  2. Браслети з намистин, модні в 2017 році
  3. Шамбала - прикраса зі змістом: оберіг і талісман

Браслети роблять образ цілісним і гармонійним. Їх носять жінки і чоловіки. Відмітна особливість і перевага цих прикрас в тому, що їх легко перетворити за допомогою намистин або підвісок. Як створити ексклюзивне ультрамодний прикраса і де купити намистини для браслетів недорого, розповідають експерти по стилю мережі ювелірних магазинів 925 Silver Jewellery.

Дизайнерський браслет своїми руками

Перш ніж приступати до створення ексклюзивного прикраси, потрібно визначитися зі складовими елементами і розібратися в їх особливостях. Для браслета потрібна основа і кілька намистин (Шарм, або Чарма). Згодом річ ​​легко видозмінити, помінявши, додавши елементи або змінивши їх порядок.

За основу можна взяти ланцюжок, ремінець, шнурок, стрічку або спеціальний браслет-конструктор. Останній краще - він надійно закривається акуратним замочком, а його діаметр і конструкція розраховані на кріплення підвісок і нанизування намистин.

Браслети-основи зроблені з металу і мають круглий або овальний діаметр. Намистини на такій основі розташовуються вільно, що надає прикрасі легкість і динамічність.

Красива якісна основа - це вже майже самостійне прикраса. Оригінальним його зроблять так звані шарм. Якщо потрібно створити справжній ювелірний шедевр, варто вибирати основу зі срібла. Популярність благородного білого металу в колі fashion-дизайнерів і модників обох статей продовжує зростати.

За способом кріплення виділяють Шарми двох видів: підвіски і великі намистини. Останні називають європейського шарму. Для тих і інших використовують практично будь-які натуральні і штучні матеріали. На сайті 925.com.ua є шарм з натуральних каменів, дорогоцінних металів, перлів, кришталю.

Браслети з намистин, модні в 2017 році

На піку популярності - срібні намистини для браслетів з кольоровою емаллю або вставками з муранського (венеціанського) скла. З їх допомогою створюють прикраси в різних стилях - східному, морському, етно, бохо, стімпанк, рок. Це вже не біжутерія, а ювелірна прикраса.

Щоб доповнити вечірній образ, краще купити намистини для браслетів з позолотою, інкрустовані самоцвітами. У моді Шарми зі вставками з бірюзи, аметисту, топазу, корунду, онікса. Яскраво і підкреслено дорого виглядають аксесуари, прикрашені штучними діамантами - кубічними цирконами. Такі намистини часто купують на подарунок.

Шамбала - прикраса зі змістом: оберіг і талісман

Браслетів Shamballa, що поєднує стиль стародавніх прикрас і сучасне ювелірне мистецтво, приписують особливу магічну силу. У стародавніх Шамбали, які плели тибетські монахи, кожен вузлик і камінчик мали своє значення і захисну функцію. Сьогодні замість камінців використовують спеціальні намистини - традиційні круглі, овальні, у вигляді всіляких фігурок.


Ключові слова: купити намистини для браслетів, Дизайнерський браслет, як зробити браслет своїми руками, Браслети з намистин 2017, Шамбала, оберіг, талісман, Браслет Шамбала фото, Намистини для браслетів, що в тренді

Новости