Наречений без костюма

Багатьом молодятам відомо, що мами, тата, а особливо бабусі і дідусі дуже люблять роздавати поради і вставляти свої "п'ять копійок", особливо, коли справа стосується такого серйозного питання, як організація весілля. Звичайно, з одного боку їх можна зрозуміти і від цього іноді нікуди не дітися. Ну ось, наприклад, образ нареченого вони собі уявляють виключно в однотонному костюмі, з піджаком, білій сорочечці і краваткою.

Такий стереотип складався роками і зруйнувати його буває нелегко. Так що там бабусі і дідусі! Як часто на жіночих форумах Запоріжжя (та й не тільки), можна зустріти пости від молоденьких дівчат, які панікують і скаржаться, що в силу різних причин не можуть підібрати нареченому костюм на весілля і ось що ж робити, і як бути, мовляв я така вся святкове у весільній сукні, а він - не в піджаку? !!

Ніхто не сперечається, що зі смаком підібраний костюм - це класично красиво і елегантно. Але все женихи в костюмах - це якась армія клонів виходить. Сучасний наречений може виглядати красиво, ошатно і виграшно не тільки в строгому, офіційному костюмі, як це було прийнято на протязі багатьох років. Весілля - це відмінний привід вийти за рамки звичного. Геть стереотипи!

Якщо ви не плануєте пишною, королівського весілля, то наряд нареченого може бути не тільки у вигляді класичного костюма або смокінга. Влітку піджаком можна взагалі знехтувати або віддати перевагу йому стильну жилетку. стильні чоловічі весільні костюми та інші аксесуари для створення сучасного і яскравого образу можна купити в магазині чоловічого одягу JAK.

Можна обійтися і просто сорочкою, причому не обов'язково з довгим рукавом. Головне правило: сорочка нареченого не повинна бути надто широка - це буде виглядати недбало. Це ж стосується і носіння сорочки на випуск, що не тільки недбало, але і як-то вже зовсім повсякденно. Сорочка вільного крою для нареченого доречна лише в тому випадку, якщо це пляжна весілля в "гавайському" стилі. А ось прихильникам більш стриманого стилю варто вибирати приталені моделі з вузькими рукавами: в такій сорочці наречений буде виглядати дуже гідно.

І до речі, сорочка нареченого - не означає біла і однотонна. Припустимо будь-який колір і візерунок. Вітаються стильні аксесуари, такі як метелики, підтяжки, шийні хустки.

Хто сказав, що костюм нареченого - це абсолютно ідентичні штани і піджак? Верх і низ можуть кардинально відрізнятися і за кольором, і за фактурою, малюнку та щільності тканини.

Верх і низ можуть кардинально відрізнятися і за кольором, і за фактурою, малюнку та щільності тканини


Як бачите, образ нареченого може бути яскравим, ошатним і урочистим не тільки в звичному всім класичному костюмі. Не бійтеся експериментувати. Ну і звичайно, не варто впадати в крайнощі: експериментувати з весільним чином - це не означає з'явитися власне весілля в спортивному костюмі. Пам'ятайте, що потрібно враховувати доречність наряду і його відповідність загальному стилю весілля.

скачати dle 11.3

Хто сказав, що костюм нареченого - це абсолютно ідентичні штани і піджак?

Новости