Насос Водолій БЦПЕ 0 5-25у. Ціна від офіційного дилера. Відео

Автор: Олійник Ольга

Представляємо Вашій внимани статтю про погружной свердловинний насос водолій на 25 метрів, маркування (насос Водолій БЦПЕ 0 5-25у). Перш за все звертаємо увагу покупця на те, що наша компанія Електромотор офіційний дилер виробника, має відповідний сертифікат. Пропонує спеціальна ціна для оптових покупців і монтажних організацій. Прошу строго не судити оглядове відео і підтримати мене продажами!

Відео: Насос Водолій БЦПЕ 0 5-25у.

Насос Водолій БЦПЕ 0 5-25у - це один з найпопулярніших в Україні насос з висотою підйому води на 25 метрів. Даний насос сважін, за годину обробляє 432 л води (об'ємна подача рідини - від 1,8 м.кубіческіх в годину), якщо потрібен насос могутніше, тоді радимо прочитати статтю насос водолій БЦПЕ 0,5-40.

Призначення даного насоса

Насос для свердловини «Водолій» БЦПЕ 0,5-25 У невеликої насос для побутового застосування, приватного будинку або дачі не рекомендується для використання на виробництві. Виготовлений Харківським заводом «Промелектро». Звертаємо Вашу увагу, що при монтажі для зручності в експлуатації навколо свердловини повинно бути поглиблення, діаметр свердловини не менше 110 мм діаметром.

характеристика

Глибинний насос виготовлений з нержавіючої сталі, лише деякі деталі (робочі колеса) - з пластика. Структура досить проста: однофазний електродвигун змінного струму (багатоступенева насосна частина), переносна конденсаторна коробка, прикріплена на шнурі живлення з вилкою. Для роботи електродвигуна використовується екологічно чисте масло. Шнур з вилкою, а також розетки, які входять в пакет поставки мають заземлюючий контакт.

Теплове реле, яким наділений свердловинний насос, спрацьовує в разі перегріву установки. Від цього ніхто не застрахований. Випадковостями можуть бути, як засмічення насоса, переривання живлення від мережі, так і припинення постачання рідини. В такому випадку насос Водолій БЦПЕ 0 5-25у автоматично вимкнеться, а при усуненні неполадок машинально включиться.

Споживана потужність 690 ват при стандартній напрузі 220 вольт і що витрачається струмі 3,1 ампера, але якщо будуть спостерігатися перепади напруги, то відповідно збільшиться кількість використовуваного струму або зменшиться продуктивність роботи Погружной насос Водолій БЦПЕ 0 5-25у.

Повна маса свердловинного насоса насос Водолій БЦПЕ 0 5-25у становить 11 кг.

рекомендації

Розглянутий глибинний насос може працювати навіть з самими забрудненими рідинами, які не містять багато піску або інших, схожих за складом хімічних складів. Якщо насос перекачує воду, то вона повинна мати рідкий склад, тобто не бути мерзлій, але плюсова температура не повинна перевищувати 35 ° С.

Дбайливо використовуваний свердловинний насос може прослужити Вам десять і більше років.

Дивіться наші відео, залишайте відгуки!

Що б купити вдалий на 25 метрів або дізнатися про нього додаткову інформацію телефонуйте менеджерам компанії Електромотор по тел .: (044) 5-000-888. Ми з радістю допоможемо Вам з вибором, і будучи офіційним дилером запропонуємо доступну ціну. Організуємо доставку по всій Україні, на вказану адресу в м.Київ, також можливий самовивіз.

Знайомтеся з усім асортиментом насосів вдалий :

Телефонуйте до нас за телефонами:

3-й відділ

Новости