Настільна гра-головоломка Маша і Ведмідь: Граємо в хованки - купити в Москві і Санкт-Петербурзі, Маша і Ведмідь: Граємо в хованки ціна

Склад настільної гри-головоломки Маша і Ведмідь: Граємо в хованки: ігрове поле (кришка з рухомими пластинами), вкладиші із завданнями Склад настільної гри-головоломки Маша і Ведмідь: Граємо в хованки: ігрове поле (кришка з рухомими пластинами), вкладиші із завданнями. Раз два три чотири п'ять! Я йду шукати! Маша і її друзі прийшли в ліс і вирішили пограти в хованки. Допоможіть кожному герою знайти свою ялинку і надійно сховатися за нею! Настільна гра-головоломка Маша і Ведмідь: Граємо в хованки зроблена за принципом «квача». Сховайте Машу і її друзів за деревами, переміщаючи по колу прозорі пластини з ялинками. Завдання здається зовсім нескладною, однак вам треба буде розв'язати 48 завдань, причому складність їх весь час збільшується!

Правильні бджоли. Завдання представлені у вигляді листа, який поміщається під знімну кришку. В кришку вбудовані рухливі пластини. Отже, кожен раз герої на поле будуть розміщені по-різному, а на рівні складності «майстер» крім персонажів на поле також будуть вулика, і ось їх якраз ховати не можна!

Я завжди з собою беру ... Головоломка буде цікава і корисна дітям, вона сприяє розвитку логічного і просторового мислення. Компактну коробочку зручно взяти з собою в дорогу, тим більше, що деталі надійно закріплені і нічого не загубиться.

Якщо вам сподобалася гра-головоломка Маша і Ведмідь: Граємо в хованки, зверніть увагу на інші головоломки Bondibon (Їх більше 50). Вони дуже різноманітні: з героями улюблених мультфільмів, магнітні, які зручно взяти в дорогу, барвисті дерев'яні для самих маленьких ... словом, на будь-який смак!

Новости