Настільна гра про космос для дітей: добірка для дошкільнят і школярів

  1. космічні пригоди
  2. Мемо: Космос
  3. НЛО Фермер
  4. Інопланетяшкі
  5. Еківоки: Космос

Взимку мріяти про зірки і планети особливо затишно: чому б не зробити це за настільною грою на космічну тему? Ми знайшли для тебе і твоєї дитини найцікавіші дитячі настільні ігри про космос.

Читай також: Настільні ігри: чому вони необхідні дитині?

космічні пригоди

Гра-бродилка технічно не зовсім настільна гра для дітей Гра-бродилка технічно не зовсім настільна гра для дітей. Це велике ігрове поле для малюків і дітей старшого віку, які захоплюються космосом і подорожами. А розстелити його можна хоч на підлозі, хоч на траві! Сенс цієї підлоги або настільної гри космічної: викидати кубик і рухати ракету по полю. А ще тут смішні і активні завдання. Повзання навколо ігрового поля або команди іншим гравцям-космонавтам поряд зі стандартними пропусками ходу веселять всіх учасників! Підійде для діток від 4 років, а грати можна навіть самостійно (максимальна кількість гравців 6).

Мемо: Космос

спосіб   розвинути уважність у дитини   , Дізнатися побільше про космос і отримати масу задоволення від змагання - і все це про «Мемо Космос» спосіб розвинути уважність у дитини , Дізнатися побільше про космос і отримати масу задоволення від змагання - і все це про «Мемо Космос»! 50 карток з парами зображень, які потрібно розкладати на стіл сорочкою вгору, а потім по черзі шукати кожної пару, сподобаються всім членам сім'ї барвистим виконанням. А відповісти на питання маленького чомучки можна буде за допомогою брошури з коробки з цікавими фактами про космос. Така настільна гра космічна підійде для дітей з 4-5 років, а змагатися в уважності можна одночасно 2-8 людям.

НЛО Фермер

У цій настільній грі для дітей тобі з малюком належить перевтілитися в прибульців і збирати земних тварин У цій настільній грі для дітей тобі з малюком належить перевтілитися в прибульців і збирати земних тварин. Поки росте твоє поголів'я овець і корів, у дитини, який змагається з тобою, вже багато коней і зайців ... Хто стане найуспішнішим НЛО фермером, вирішиться тільки в кінці цієї захоплюючої гри! Ця настільна гра космічна розрахована на вік від 5-6 років і на 2-4 гравців.

Інопланетяшкі

Дитячі настільні ігри   про космос можуть бути присвячені й дослідження нових планет Дитячі настільні ігри про космос можуть бути присвячені й дослідження нових планет. У «Інопланетяшках» потрібно будувати космічні бази в незвіданих світах, зустрічаючись з інопланетянами і, звичайно, конкуруючи з іншими гравцями. Ходити потрібно, кидаючи кубик і вирішуючи, чи залишатися на цій планеті або летіти на наступну. Ця настільна гра космічна захопить дитину від 6 років, а одночасно освоювати планети зможуть від 2 до 4 осіб.

Еківоки: Космос

Дитячі настільні ігри про космос бувають дуже смішні, якщо вони побудовані за принципом гри в крокодил Дитячі настільні ігри про космос бувають дуже смішні, якщо вони побудовані за принципом гри в крокодил. Пояснювати слова, не називаючи їх - здавалося б, нічого нового! А як тобі ідея ліпити загадане слово з пластиліну, малювати його, говорити задом наперед або пояснювати його звуками? А ще тут барвисте ігрове поле. Дитяча настільна гра космічна підійде з 6 років, а грати зможуть одночасно до 16 чоловік!

Читай також: 3 незвичайні гри з шашками та шахівницею для дітей

Фото: moyo.ua, nastolki.by, 2fishki.ru, sima-land.ru, nastolkino.com.ua

А як тобі ідея ліпити загадане слово з пластиліну, малювати його, говорити задом наперед або пояснювати його звуками?

Новости