Настільна гра-головоломка Північний полюс: Камуфляж - купити в Москві і Санкт-Петербурзі, Північний полюс: Камуфляж ціна

Ця настільна гра-головоломка не для слабких духом - адже її учасники вирушать у подорож в одне з найхолодніших місць планети - на Північний полюс Ця настільна гра-головоломка не для слабких духом - адже її учасники вирушать у подорож в одне з найхолодніших місць планети - на Північний полюс! Зовсім скоро під ногами захрустіт наст, а в вухах завиє сніжна буря. У грі Північний полюс: Камуфляж ви зустрінетеся з білими ведмедями, арктичними акулами і подружитеся з ескімосами-мисливцями.

Доречний на крижині. У грі-головоломці Північний полюс: Камуфляж гравці зможуть вибрати один з 48 завдань чотирьох рівнів складності. Завдання складається з картинки з областями суші і ділянок моря. Гравці мають прозорі тайли з персонажами в їх природному середовищі існування. Акули повинні опинитися у воді, а ведмеді на суші. Будьте обережні - ведмеді ні в якому разі не повинні приземлитися на ескімосів-мисливців! У простих завданнях розробники передбачили підказки, зі складними належить справлятися самостійно - як-не-як ми на Північному полюсі ...

Всі вийшли в експедицію, включаючи і мене. Настільна гра Північний полюс: Камуфляж - відмінний подарунок для всіх, кому вже виповнилося 6 років (при бажанні можна грати і в 3 роки - перевірено батьками-ігроведамі). Гра стане чудовим придбанням для дозвілля всієї сім'ї. Наймолодшим полярникам снігові пригоди допоможуть розвинути концентрацію уваги, дрібну моторику рук і навчитися зіставляти і комбінувати. Добре підібрана тема і продумане виконання (прозорі тайли додають наочності) допоможуть захопити вашої дитини надовго. Дорослим гравцям теж буде цікаво розмістити всі елементи по своїх місцях, складових частин головоломки не так багато, тому до вирішення відмінно підключається логіка «якщо цей елемент тут, то той - там ...».

Збираємося в похід! Традиційно для Bondibon якість виконання настільної гри-головоломки Камуфляж Північний полюс знаходиться на найвищому рівні. У коробці дисплейного типу ви знайдете спеціальний пластмасовий ящик, куди можна прибрати всі ігрові елементи: 24 двосторонніх картки із завданнями, 6 прозорих тайлів із зображеннями мешканців Північного полюса. У кришці від шухлядки передбачено місце для карток завдань. Всі ігрові елементи настільної гри Північний полюс: Камуфляж дуже приємні на дотик і при цьому настільки міцні, що навіть білому ведмедю вони були б не по зубах;)

Якщо вам сподобалася гра-головоломка Північний полюс: Камуфляж, зверніть увагу на інші головоломки Bondibon (Їх більше 50). Вони дуже різноманітні: з героями улюблених мультфільмів, магнітні, які зручно взяти в дорогу, барвисті дерев'яні для самих маленьких ... словом, на будь-який смак!

Новости