Настільна лампа на прищіпки

  1. Настільні лампи на прищіпки
  2. Настільна лампа з кріпленням
  3. Сучасні настільні лампи

Красива настільна лампа на прищіпки стане оптимальним варіантом для більшості приміщень будинку або в офісі

Красива настільна лампа на прищіпки стане оптимальним варіантом для більшості приміщень будинку або в офісі. Просто підберіть оформлення, максимально відповідне певному стилю приміщення.

Серед переваг такого типу світильників:

  • міцна фіксація за допомогою затиску. Причому кріпити його можна не тільки до краю столу: зручним варіантом може виявитися полку або навіть спинка ліжка;
  • мобільність. Така лампа (настільна, на прищіпки) - перехідний варіант між звичайною, яка встановлюється на стіл, і тієї, яка кріпиться на струбцине. Її можна швидко відчепити від меблів і перенести в іншу частину приміщення або просто прибрати;
  • економія робочого простору. На відміну від звичайної конструкції з широкою основою, яка займає частину столу, настільні лампи прищіпки залишать для документів або корисних речей максимум простору;
  • затиск надійно утримує освітлювальний прилад, завдяки чому його неможливо випадково зіштовхнути зі столу. Варіант буде ідеальний для тих, у кого є маленькі діти або грайливі домашні тварини.

Настільні лампи на прищіпки

Настільні лампи на прищіпки можуть бути найрізноманітнішими. Загляньте в наш каталог, і ви знайдете там безліч цікавих рішень, кожне з яких з легкістю стане не тільки незамінним помічником, а й справжньою родзинкою інтер'єру. В офісі будуть більш доречні лаконічні моделі з мінімумом деталей, виконані в стриманій колірній гаммі. Такі настільні лампи прищіпки створять в офісі робочий настрій і органічно впишуться в обстановку.

Що стосується покупок для дому, тут важливим буде приміщення, в якому планують встановити освітлювальний прилад. У спальню частіше купують красиві світильники стриманих кольорів, з абажуром, який обмежує світловий коло. Крім того, логічно буде купити їх парою і розмістити по обидва боки ліжка.

У дитячу підійдуть красиві кольорові моделі, які допоможуть дитині розвинути фантазію і забезпечать хороше освітлення столу. Краще якщо настільна лампа прищіпка обрана з відносно довгою «шиєю» - це допоможе легко направити потік світла на потрібну ділянку столу або кімнати. Звертайте увагу на яскравість освітлення: вона не повинна бути надмірною. Інакше відбитий світлої папером світло змусить очі швидко втомлюватися, знизить увагу і працездатність людини. Вважається, що оптимальною буде потужність приблизно 40-60 ват (якщо говорити про звичайну лампочку розжарювання).

Настільна лампа з кріпленням

У вітальні настільна лампа з кріпленням також не буде зайвою: затишний низький світло буде до місця вечорами, якщо ви вирішите відпочити в колі сім'ї. Він не завадить дивитися телевізор, дозволить почитати цікавий журнал або просто випити чаю. Якщо планується прийом гостей, найкраще розраховувати на верхнє світло. Для цього буде оптимальна красива люстра (Київ) , Витримана в аналогічному стилі.

Вибираючи варіанти на світлодіодах, ви додатково заощадите, зменшивши витрати електроенергії і усунувши необхідність міняти лампочку найближчі 10 тис. Годин.

Сучасні настільні лампи

Ми пропонуємо не тільки відмінний вибір: у нас дуже легко зробити замовлення, а доставка забезпечена в будь-яку точку України. При цьому сучасні настільні лампи в каталозі зібрані в відповідні розділи, а пошук можливий не тільки за ціною, але і по виробникові, типу цоколя, категорії, потужності і іншими показниками освітлювального приладу.

Обраний і набутий у нас світильник настільний або будь-який інший) стане справжньою окрасою кімнати. Оригінальні дизайнерські рішення напевно привернуть увагу гостей і дозволять вам підкреслити чудовий смак і звичку приділяти увагу дрібницям.

Новости