Настільна гра-головоломка грузовичків 3 - купити в Москві і Санкт-Петербурзі, грузовичків 3 ціна

Покладіть різнокольорові деталі в кузов так, щоб вони не виступали за краї кузова Покладіть різнокольорові деталі в кузов так, щоб вони не виступали за краї кузова. Умовити трирічну дитину складати пазл або головоломку "за правилами" - не таке вже й проста справа. Адже іноді хочеться просто покатати симпатичну окату машинку, з гіркою завантаживши її прозорий кузов різнокольоровими формочками! "А чому б і ні?" - вважає автор цієї та багатьох інших чудових ігор серії SmartGames Раф Пеетерс.

Міцніше за баранку держись, шофер! Настільна гра-головоломка грузовичків 3, як і інші дерев'яні головоломки від Bondibon (наприклад, Smart Тачка, Камелот, Нова Будівництво Олі і Колі) одночасно є і іграшкою. Всі деталі вантажівок і формочки-вантажі виконані з якісних матеріалів, колеса посаджені на міцні осі і надійно закріплені, машинки за розміром і за вагою ідеальні для маленьких долоньок і відмінно пристосовані до непростих дорожніх умов і іншим суворим випробуванням, яким вони можуть піддатися в дорозі.

Логіка і логістика. Якщо всі можливі маршрути по квартирі прокладені і вивчені, пора витягти з коробки буклет із завданнями. У них пропонується розмістити вантаж так, щоб він не виступав над верхнім краєм кузова. На початковому рівні складності потрібно компактно укласти в зазначену машину всього дві формочки, але поступово обсяг перевезень зростає, і ось уже доводиться задіяти весь автопарк. Над завданнями рівня "майстер" цікаво поламати голову не тільки малюкам, але і школярам.

Ігрові досягнення - реальні навички. Настільна гра-головоломка грузовичків 3 не тільки знайомить дитину з різними геометричними формами, тренує дрібну моторику, просторову уяву, логіку і фантазію, але також розвиває необхідне в дорослому світі вміння оптимальним чином упакувати необхідну кількість предметів в обмеженому обсязі (наприклад, валізи або багажника автомобіля ). =))

Дуже важливий вантаж. У комплект гри входять 3 дерев'яних вантажівки з пластиковими кузовами, що відрізняються за розміром, 10 різнокольорових формочок-вантажів, буклет, який містить 48 оригінальних завдань з відповідями, і повний самоскид задоволення!

Якщо вам сподобалася гра-головоломка грузовичків 3, зверніть увагу на інші головоломки Bondibon (Їх більше 50). Вони дуже різноманітні: з героями улюблених мультфільмів, магнітні, які зручно взяти в дорогу, барвисті дерев'яні для самих маленьких ... словом, на будь-який смак!

А чому б і ні?

Новости