NatalyLand - розплідник британських і шотландських кішок. Золоті та срібні шиншили, колор поінти. Британські та шотландські кошенята, кішки, коти.

NatalyLand - розплідник британських і шотландських кішок. Золоті та срібні шиншили, колор поінти. Британські та шотландські кошенята, кішки, коти.

Розплідник NatalyLand (до 2013 року носив назву розплідник Мормот ) - професійний колективний розплідник, що займається розведенням британських і шотландських кішок рідкісних і ексклюзивних забарвлень.

Наш розплідник першим ввіз в Росію з Європи і почав важку роботу в золотих тікірованних забарвленнях Наш розплідник першим ввіз в Росію з Європи і почав важку роботу в золотих тікірованних забарвленнях. Перші тварини цього рідкісного і дуже красивого забарвлення з'явилися у нас в 2006 році. В розплідник ми постаралися зібрати кращі крові, нові для Росії. У розпліднику НаталіЛенд (cattery NatalyLand - колишня назва розплідник Mormot) представлені британські та шотландські шиншили золотих і сріблястих забарвлень, привезені з найстаріших "золотих" розплідників Європи, лідерів розведення цих рідкісних і надзвичайно красивих "дорогоцінних" кішок. В даний час тільки тварини забарвлень золота шиншила і срібляста шиншила (затушовані) мають абсолютно казковими очима смарагдового кольору. Їх непередаваний колір в обрамленні медового золота або снігового срібла не залишить байдужими нікого. Так само ми працюємо над отриманням забарвлення сріблястий тіккірованний.

Тварин такого забарвлення до 2007 року в Росії зареєстровано не було Тварин такого забарвлення до 2007 року в Росії зареєстровано не було. Вперше кошенята цього ексклюзивного забарвлення народилися в нашому розпліднику в кінці 2007 року. Срібляста тіккірованная кішечка Fantazy Silver Mormot народжена в нашому розпліднику і залишена для подальшої племінної роботи. За кілька років роботи в цьому рідкісному і дуже красивому забарвленні, ми домоглися стабільного, породного потомства і офіційного визнання забарвлення в багатьох фелинологических системах. Відносно новим напрямком розплідника стала робота в надзвичайно красивих колор-пойнтового забарвлення. Ці дорогоцінні кішки з очима кольору сапфіра є окрасою розплідника, хоча робота з ними дуже складна. На нашому сайті в розділі статті ви можете познайомитися і дізнатися багато цікавого про британської і шотландської породі. Познайомитися з тонкощами розведення дорогоцінних забарвлень . Почіать інформацію про різні забарвленнях і про розвиток і виховання кошенят.

Ми прагнемо зберегти і примножити в наших   британських і шотландських шиншил   досягнення європейських заводчиків шиншил Ми прагнемо зберегти і примножити в наших британських і шотландських шиншил досягнення європейських заводчиків шиншил. Міцний кістяк, набита плюшева шубка, поступливий характер і прекрасний сучасний тип наших тварин не залишається без уваги зарубіжних заводчиків і експертів на численних котячих ШОУ. Британські шиншили з розплідника NatalyLand (колишня назва розплідник Мормот) - переможці багатьох міжнародних виставок не тільки в Росії, але і за кордоном. Німеччина, Америка, Іспанія, Чехія, Словаччина, Голландія, Бельгія, Ізраїль, Аргентина, Бразилія, Китай, Естонія, Литва, Ізраїль, В'єтнам - далеко не повний перелік країн, де живуть наші кішки.

Німеччина, Америка, Іспанія, Чехія, Словаччина, Голландія, Бельгія, Ізраїль, Аргентина, Бразилія, Китай, Естонія, Литва, Ізраїль, В'єтнам - далеко не повний перелік країн, де живуть наші кішки

У нашому розпліднику NatalyLand (колишня назва Мормот розплідник) ви можете купити кошенят рідкісних забарвлень британських і шотландських кошенят забарвлень золота шиншила, срібляста шиншила, золоті і срібні шиншила-пойнти. кошенята нашого розплідника вирощені з любов'ю, прекрасно виховані і щеплені відповідно до віку. Всі малюки отримують найкращі корми супер-преміум класу провідних кормових фірм.Оні залишають наш будинок не раніше 12-ти тижневого віку повністю соціалізованих.

кошенята   розплідника НаталіЛенд (cattery NatalyLand - в минулому Mormot Cattery) щеплено кращими вакцинами і оглянуті ветеринарним лікарем перед передачею новим власникам кошенята розплідника НаталіЛенд (cattery NatalyLand - в минулому Mormot Cattery) щеплено кращими вакцинами і оглянуті ветеринарним лікарем перед передачею новим власникам. Ми гарантуємо новим власникам допомогу у вирощуванні та утриманні наших кошенят а так само будь-які консультації по породі і ветеринарну допомогу. Ми підтримуємо зв'язок з усіма власниками наших кошенят. кожен кошеня британської та шотландської шиншили при передачі новому Власникові має пакет необхідних документів: Договір, ветеринарний паспорт і клубні документи про походження. Наш розплідник співпрацює з професійними ветеринарними лікарями, готовими Вам допомогти виростити малюка здоровим!

Сподіваємося, що британські та шотландські кошенята розплідника НаталіЛенд (cattery NatalyLand - колишній Мормот) будуть радувати вас довгі роки і бажаємо приємної подорожі по нашого віртуального дому!

Власники розплідника NatalyLand (до 2013 розплідник Mormot)

фелінолог Казарезов Наталія -Президент Асоціації

британських кішок "BRICAT"

фелінолог Владиченская Наталя - Віце-Президент

Асоціації "BRICAT"

+ 7-926-223-66-34, +7 (495) 759-48-18. [email protected]

+ 7-915-214-33-12. [email protected]

ru

Наш ветеринарний лікар

Кравчик Ганна Володимирівна

8-495-573-87-47, моб. 8-915-242-45-89

Вакцинація, кастрація, стерилізація, породіллі.

Консультації. Виклик на будинок.

Розплідник Наталіленд cattery NatalyLand, розплідник Мормот cattery Mormot, Казарезов Наталя, Владиченская Наталя, британські шиншили, срібляста шиншила, золота шиншила, голден-пойнт, сильвер-пойнт, золотий тікірованний, сріблястий тікірованний, шиншила-пойнт. Купити кошеня британської шиншили, Продаж кошенят. Скоттиш-фолд. British cats Scottish-fold chinchilla, silver shaded, golden shaded, silver shaded-point, golden shaded-point, Cattery British cats Scottish-fold chinchilla Italy, silver shaded, golden shaded Italy, silver shaded-point cattery Italy, golden shaded-point cattery France. G olden silver ticked tabby cattery Barcelona, ​​kittens for sale cattery Paris, silver shaded golden shaded-point Italy. golden silver ticked tabby, колишній розплідник Мормот, cattery Mormot. kittens for sale, Kazarez Natalia

Новости