Наташа Полі

Модель, що стала рекордсменом за кількістю обкладинок Vogue в 2010 році Модель, що стала рекордсменом за кількістю обкладинок Vogue в 2010 році   Наташа Полевщикова народилася в 1985 році в Пермі в дуже дружній родині

Наташа Полевщикова народилася в 1985 році в Пермі в дуже дружній родині. Вона з дитинства прагнула бути кращою у всьому - від навчання до зовнішності. Останньому значною мірою посприяла з'явилися в той час в Росії глянцеві журнали - Наташа любила вивчати їх і представляти себе частиною цього світу. Це і стало її головною з метою - і коли в Москві оголосили про проведення кастингу в велике модельне агентство, Наташа рішуче зібрала речі і поїхала з рідного міста. В результаті її взяли в міланське відділення Women - одного з головних на той момент агентств. Тоді ж вона вирішила скоротити свою складну для західних людей прізвище до короткої - Поли.

Перші виходи Наташі на подіум відбулися на показах Emanuel Ungaro, Y's і Anne Valerie Hash. У наступному сезоні до них додалися Ann Demeulemeester, Barbara Bui, Yves Saint Laurent і Proenza Schouler. А ще - контракт з Будинком Alberta Ferretti на право представляти її лінію Philosophy. Через деякий час Наташа почала працювати ще і з Louis Vuitton, La Perla і Jimmy Choo.

Справжнім визнанням її успіху стала пропозиція стати одним з «янголів» Victoria's Secret в «компанії» Наомі Кемпбелл, Летиції Касти , Жизель Бюндхен і Кароліни Курковою. На одному з показів цієї марки з Наташею трапилася прикра неприємність - проходячи по подіуму на 15-сантиметрових підборах, вона загубила черевичок. Її реакція - спокійне продовження проходу - стала прикладом для всіх моделей, що потрапляють в подібні ситуації.

Навесні 2011 Наташа вийшла заміж за бізнесмена Пітера Беккера. Для весілля модель обрала сукню Givenchy.

Зараз Наташа Полі займає друге місце в рейтингу сайту models.com і може похвалитися рекламними контрактами з багатьма провідними марками, зйомками у Девіда Лінча (для реклами Gucci) і статусом головної російської моделі «нової хвилі».

Новости