Натяжні стелі в ванну: фото і ціни на стелі для ванної кімнати в Санкт-Петербурзі

  1. фотографії опис
  2. Який натяжна стеля підійде для ванної?
  3. Колірна палітра
  4. Ціни на натяжні стелі у ванну кімнату

фотографії

опис

Натяжна стеля у ванній використовувати не тільки можна, а й потрібно, адже це рішення має ряд переваг і є дійсно виправданим вибором. Аргументів нго користь існує досить багато і ось лише деякі з них:

  • швидкість монтажу;
  • техніки безпеки та екологічної;
  • неперевершений зовнішній вигляд і різноманітність кольорів;
  • відсутність конденсату на поверхні стелі.

На відміну від інших видів обробки, монтаж натяжної стелі не вимагає будь-якої спеціальної підготовки поверхні. У тому випадку, якщо з'явиться бажання щось змінити в своїй ванній кімнаті і оновити її інтер'єр, не вдаючись при цьому до глобальних переробок, можна просто замовити для неї натяжна стеля.

Навіть якщо інші поверхні при цьому не буде повергаться ремонту, це рішення дозволить значно змінити ванну кімнату, зробити її більш світлою, стильною і сучасної.

Який натяжна стеля підійде для ванної?

Для ванної кімнати краще використовувати лаковий або, інша назва, глянсовий натяжна стеля , Який в умовах невеликого простору і підвищеної вологості повітря зможе реалізувати свої особливості. Відбиваючи світло і створюючи відблиски, він буде розширювати простір і робити його світліше, а волога не зіпсує його і при необхідності буде віддалятися звичайної ганчірочкою.

Традиційний білий колір натяжної стелі в ванній не варто розглядати як єдиний варіант, адже в залежності від кольору стін красиво виглядатиме і стелю інших відтінків. Можна в ванній використовувати і стелі з фотодруком , Що зробить приміщення ще більш цікавим і стильним.

Колірна палітра

Колірна палітра

Ціни на натяжні стелі у ванну кімнату

Виробник Найменування Кольори Ширина Од. Змін. вартість Eline Росія Лаковая М01 Білий 220 см 1 м.кв. 190 рублів Malpensa , Італія Лаковая М02 Білий 220 см 1 м.кв. 280 рублів Кольоровий 220 см 1 м.кв. 310 рублів Pongs , Німеччина Лаковая М03 Білий 150 см 1 м.кв. 340 рублів Білий 200 см 1 м.кв. 450 рублів Кольоровий 150 см 1 м.кв. 370 рублів Кольоровий 200 см 1 м.кв. 480 рублів CTN , Франція Лаковая М04 Білий 170 см 1 м.кв. 530 рублів Кольоровий 150 см 1 м.кв. 550 рублів Кольоровий 170 см 1 м.кв. 580 рублів Dexfort , Китай Лаковая М05 Білий 220 см 1 м.кв. від 125 рублів Кольоровий 220 см 1 м.кв. від 195 рублів

Який натяжна стеля підійде для ванної?

Новости