Навчання за кордоном, освіта за кордоном, мовні курси за кордоном, англійська мова в Англії, готельний менеджмент в Швейцарії, навчання за кордоном, on-line курси англійської мови, навчання за кордоном, навчання англійській мові у Великобританії, Меганом, навчання за кордоном

  1. ПІДГОТОВКА В ЗАКОРДОННІ ВУЗИ

ПІДГОТОВКА В ЗАКОРДОННІ ВУЗИ

Foundation Programme - однорічна програма доуніверситетської підготовки для іноземців (аналог підготовчих факультетів у російських університетах).
Ця програма об'єднує навчальні курси з різних предметів (математика, фізика і т.п.) і заняття з іноземної мови. Вона покликана 'адаптувати' знання учня з базових дисциплін до місцевих закордонним стандартам і 'підтягнути' його з мови. Додатково учень знайомиться з навчальними методами і процедурами, прийнятими в зарубіжній країні, де він збирається продовжити навчання. Його вчать складати план занять, здавати іспити і т.п. Оскільки підхід до організації занять на Заході зовсім інший, і з незвички буває важко впоратися з прийнятою там академічної свободою, що має на увазі широкий вибір дисциплін, упор на самостійну свободу та ін.
Це програма спеціально розроблена для іноземних учнів коледжами, мовними школами спільно з університетами-партнерами на підставі вимог, висунутих вузом до майбутніх студентів.
Вибір предметів, які вивчають слухачі Foundation, залежить від їх майбутньої спеціалізації. Навчання на підготовчих курсах будується також, як і в університеті. Абітурієнти відвідують лекції, семінари, індивідуальні заняття.
Успішне закінчення програми веде до гарантованого вступу або в один університет (якщо курси підготовки здійснюються при цьому вузі), або в 2-5 (якщо навчання проходить в спеціалізованих коледжах або мовних школах, що мають кілька університетів-партнерів). Більшість вузів самі не мають програм Foundation, а доручають підготовку студентів коледжів. Якщо студент чітко визначився з вибором університету, доцільніше поступити на програму Foundation в той коледж, який має партнерські відносини з цим вузом.

Інтенсивність навчання: 25 - 30 уроків на тиждень
Тривалість: від 6 місяців до року
Всі програми Foundation вимагають досить хорошого знання іноземної мови - наприклад, на рівні 5-5,5 балів по тесту IELTS або 500-550 балів по TOEFL. У різних країнах ці програми мають свої особливості.

програма підготовки до вступу до ВНЗ Великої Британії в St Giles International Colleges

ОСВІТА ЗА КОРДОНОМ. ПІДГОТОВКА І НАВЧАННЯ В ЗАКОРДОННИХ ВНЗ. ПРОГРАМИ ВИЩОЇ ОСВІТИ ЗА КОРДОНОМ. АКАДЕМІЧНІ ПРОГРАМИ ДЛЯ СТАРШОКЛАСНИКІВ - GCSE, A - LEVEL, ЕКЗАМЕНАЦІЙНІ КУРСИ, ПІДГОТОВКА ДО Кембриджських екзаменів І IELTS, ПРОГРАМИ МІЖНАРОДНОГО бакалаврату - INTERNATIONAL BACCALAUREATE.

Новости