Навіщо жити в Сурреї

Для тих, хто думає обзавестися будинком в Англії - путівник по одному з найпрестижніших передмість Лондона - графству Суррей.

Графство Суррей в цифрах

Площа: 1,663 кв Площа: 1,663 кв.км

Населення: 1,135,500

Середня вартість нерухомості в Сурреї

Квартира в Сурреї : £ 371,095

Будинок в Сурреї : £ 1,148,988

Головні міста: Guildford, Woking, Ewell, Camberley, Epsom, Ashford, Farnham, Staines-upon-Thames, Redhill

Розташування графства Суррей

Графство Суррей розташоване в південно-східній частині Англії поряд з Лондоном (приблизно в 25-60 хвилинах їзди від більшості основних міст). Завдяки своїй близькості до британської столиці, Суррей відрізняється високою щільністю населення і представляється одним з найбагатших графств Британії.

Понад 70% території графства Суррей знаходиться на території так званого Зеленого поясу Лондона, який накладає певні обмеження на ведення нового будівництва.

Короткі аргументи на користь покупки будинки в Сурреї

Прекрасна транспортна доступність: безпосередня близькість до Лондону Прекрасна транспортна доступність: безпосередня близькість до Лондону. Різноманітні транспортні вузли, зручно добиратися і до міжнародних аеропортів Heathrow і Gatwick

Якість життя: міста Elmbridge, Waverley і Mole Valley, а також Surrey Heath і Guildford можна побачити в рейтингу кращих місць для життя в Великобританії (топ-25). Суррей - одне з найбагатших графств Великобританії. власникам будинків в Сурреї надається високу якість і безпеку життя.

Різноманітне дозвілля: з такими пам'ятками, як палац Хемптон-корт, парк атракціонів Thorpe Park і іподром Epsom Downs Racecourse, Суррей прекрасно підійде для сімейного дозвілля

Парки: близько 70% території графства Суррей знаходиться в межах Зеленого поясу Лондона, що гарантує спокійне зелене оточення, вільне від ведення безконтрольних будівельних робіт

Освіта: різноманіття престижних державних і приватних шкіл, а також вищих навчальних закладів Англії

Стабільна позитивна динаміка ринку житла: середня вартість нерухомості в Сурреї виросла на + 6% за останній рік і на 21% в порівнянні з показниками 2012 року.

Якість життя і бізнес в Сурреї

Район Суррея Elmbridge зайняв другий рядок в рейтингу кращих місць для життя в Великобританії Halifax's Quality of Life. За кілька років Elmbridge очолював рейтинг чотири рази. Жителі одного з найбільш популярних районів Суррея відзначили, що вони задоволені якістю свого життя, щасливі і менше турбуються за свою безпеку. Серед інших міст в топ-25 - Waverley, Mole Valley, Surrey Heath і Guildford. аналітики ринку нерухомості Англії також високо оцінюють добробут таких районів Суррея, як Haslemere, Farnham і Chobham, а також Dunsfold, Windlesham, Frensham і Shamley Green.

Близькість Суррея до Лондону пояснює той факт, що Суррей є одним з найбільш процвітаючих графств Великобританії з найвищою концентрацією мільйонерів. Насправді, такий важливий економічний показник, як валова додана вартість на душу населення в Сурреї на 27% вище середнього показника по Великобританії. Частково дана цифра пояснюється високим рівнем зайнятості населення в фінансовому секторі. Концентрація багатства Суррея і високий рівень життя логічно привели до її подорожчання.

У жодному іншому графстві Британії не можна зустріти так багато головних офісів компаній, серед гучних можна згадати імена таких великих гравців, як Nixon, Whirlpool, Canon, Toshiba, Samsung, Philips, Future Electronics, Kia Motors, Toyota UK, Unilever, Procter & Gamble , Nestle, SC Johnson, Colgate-Palmolive, а також Всесвітній фонд дикої природи Великобританії.

Шопінг в Сурреї

Суррей пропонує ціле різноманіття невеликих магазинів і стильних бутиків відомих брендів Суррей пропонує ціле різноманіття невеликих магазинів і стильних бутиків відомих брендів. Від сучасних шопінг-центрів до химерних мощених вулиць з чарівними магазинчиками - тут безумовно є щось для кожного.

Офіційний сайт графства Суррей рекомендує звернути увагу на вулицю West Street в районі Dorking, де знаходяться цікаві антикварні магазини і художні галереї. Інтерес також шопінг-центр Experience Guildford, де можна знайти більш ніж 240 різних магазинів, 100 барів і ресторанів, три театри і кінотеатр. Торгова вулиця Market Walk району Woking складається з 15 спеціально зведених кіосків з якісною продукцією. Звернути свою увагу також стоїть на Camberley Town Centre's Mall і Atrium, центр району Woking і автентичну майстерню по створенню виробів з дерева Norbury Park Wood Products.

Освіта в Сурреї

Суррей може похвалитися повним охопленням якісних англійських освітніх установ, яке включає в себе 37 середніх шкіл, 17 академій, сім коледжів і 55 державних початкових шкіл Суррей може похвалитися повним охопленням якісних англійських освітніх установ, яке включає в себе 37 середніх шкіл, 17 академій, сім коледжів і 55 державних початкових шкіл. Також в графстві є 41 приватна школа, в тому числі всесвітньо відомі Charterhouse і Королівська Граматична школа в місті Guildford.

До списку кращих державних приватних шкіл належать Pewley Down Infant School, St James the Great Roman Catholic Primary and Nursery School , South Farnham School, West Thornton Primary School і Marshgate Primary School.

Також пропонується різноманітні престижні державні середні школи або академії, в числі яких можна згадати школи Coombe Girls 'School, Glenthorne High School, Glyn School, Harris Academy Purley, Harris Academy Merton і All Hallows Catholic School.

Найбільш популярні приватні школи включають в себе Charterhouse School, Cranleigh School і King Edwards School, Witley.

Міжнародні школи ACS в містах Egham і Cobham, а також Американська школа TASIS в містечку Thorpe беруть на себе підвищений інтерес іноземних учнів.

Вища освіта також може похвалитися своїм безумовним високим статусом. У графстві Суррей відкриті двері університетів Surrey University, University for the Creative Arts, Royal Holloway, University of London, Brunel University, Kingston University і лабораторія UCL на Holmbury Hill.

Спортивне життя графства Суррей

Крикет - улюблений спосіб провести вільний час для власників будинків в Сурреї Крикет - улюблений спосіб провести вільний час для власників будинків в Сурреї. У цьому графстві гра йде корінням ще в 16 століття. Крикет-клуб Surrey County Cricket Club, які 18 разів ставав чемпіоном графства, історично представляє Суррей на змаганнях, хоча його основне поле знаходиться в Кеннінгтоні.

Верхова їзда також відноситься до числа найбільш популярних видів спорту в Сурреї, завдяки ландшафтам графства. Один з найбільш відомих іподромів Британії Epsom Downs Racecourse - місце проведення щорічних Дербі з далекого 1780 року, залучаючи заможних гостей з усього світу. В Сурреї також знаходяться іподроми Lingfield Park Racecourse, Kempton Park Racecourse і Sandown Park.

Популярні в Сурреї гольф, футбол, хокей, баскетбол, волейбол і веслування.

пам'ятки Суррея

Крім цікавих для відвідування класичних резиденцій Loseley Park, Clandon Park, Hatchlands Park і Polesden Lacey, виноградника Denbies Wine Estate і магічної атмосфери руїн абатства Waverley Abbey, в Сурреї обов'язковий для занурення в історію величний палац Hampton Court Palace - резиденція Генріха VIII з чарівним садом Крім цікавих для відвідування класичних резиденцій Loseley Park, Clandon Park, Hatchlands Park і Polesden Lacey, виноградника Denbies Wine Estate і магічної атмосфери руїн абатства Waverley Abbey, в Сурреї обов'язковий для занурення в історію величний палац Hampton Court Palace - резиденція Генріха VIII з чарівним садом.

У сусідньому графстві Беркшир і зовсім знаходиться резиденція англійської королеви - замок Windsor зі знаменитим іподромом Royal Ascot.

Центри розваги та дозвілля представлені тематичним парком атракціонів Thorpe Park, а також розташований поблизу зоопарк і тематичний парк Chessington World of Adventures.

"Приховані" туристичні стежки прокладені на оригінальну млин 18 століття Shalford Mill, відкритий сад з азаліями, камеліями і рододендронами Ramster Garden, винний льох з доброзичливим персоналом Haslemere Cellar, галерею вікторіанської живопису Watts Gallery і в чайну з шалено смачним морозивом Wisteria Tearoom.

Будинок в графстві Суррей - прекрасна альтернатива квартирі в Лондоні . Це ідеальне місце для життя і роботи, якщо Ви хочете відчути смак повної чарівності заміського життя Англії. Мальовниче оточення, збережені в своїй первозданній красі пейзажі з лісами і пагорбами, створюються парками з багатою історією. Найбільший парк на південному сході Британії - Richmond Park доповнюється Box Hill поруч з містом Dorking, а також такими звучними назвами, як the Devil's Punch Bowl, Leith Hill, заповідник з вересовими пустками Witley Common і Thursley Common.

Одним з найбільш відвідуваних ботанічних садів в Британії - Wisley. Ландшафтним мистецтвом можна насолодитися в садах Claremont Landscape Garden, Winkworth Arboretum, Windlesham Arboretum або Royal Horticultural Society Garden. Королівка Ботанічний Сад також історично є частиною графства Суррей, хоча сьогодні входить до складу Лондона.

Будинки в Сурреї

Будинки в Сурреї відрізняються різноманітністю: тут можна побачити котеджі 16 або 17 століть, великі георгианськіє споруди, вікторіанські будинку з доглянутими садами, а також велика кількість будинків для двох сімей, побудовані в 1930-х роках. Користуються попитом і сучасні будинки в Сурреї - розкішні резиденції з внутрішніми басейнами, спа-комплексами і тенісними кортами.

Попит на будинки в Сурреї , Найбільш ексклюзивні з яких знаходяться в закритому продажу, сприяє створенню позитивної динаміки на ринку нерухомості Суррея. У річному співвідношенні середня вартість будинки в Сурреї виросла на 7,99%, за останні 5 років зміна ціни становить вже + 27,36%. Згідно зі звітом аналітиків нерухомості Англії , Найбільш елітними адресами в Сурреї визнаються Weybridge, Virginia Water, Godalming і Leatherhead.

Якщо Ви цікавитеся купівлею будинку в Сурреї, зв'яжіться з нашими фахівцями , І ми з удвольствіем підберемо Вам найкращі варіанти для Вашого комфортного та безпечного проживання.

АКТУАЛЬНІ БУДИНКУ В Суррей

АКТУАЛЬНІ БУДИНКУ В Суррей

Будинок в Англії - будинок в Сурреї

Красиво представлений пятіспаленний будинок в графстві Суррей , Розташований в ідилічному оточенні з мальовничими краєвидами, поруч з хорошим вибором ресторанів, кафе, пабів, тенісних клубів.

Вартість: £ 895 тис.

Вартість: £ 895 тис

Будинок в Англії - будинок в Сурреї

Характерний пятіспаленний заміський будинок в графстві Суррей з великим садом , Квітниками з троянд, а також тенісним кортом і стайнями. 70 км до центрального Лондона.

Вартість: £ 1,2 млн.

Вартість: £ 1,2 млн

Будинок в Англії - будинок в Сурреї

Чарівний шестіспаленний будинок в Сурреї з шістьма вітальнями , Великим маєтком з басейном, тенісним кортом і ідилічним садом. Знаходиться на території національного парку South Downs.

Вартість: £ 2,28 млн.

Вартість: £ 2,28 млн

Будинок в Англії - будинок в Сурреї

Елегантний шестіспаленний будинок в Сурреї з чотирма вітальнями , Розташований в елітній резиденції Wentworth Estate, в популярному районі Virginia Water.

Вартість: £ 2,95 млн.

Вартість: £ 2,95 млн

Будинок в Англії - будинок в Сурреї

Розташовує до відпочинку семіспаленний будинок в Сурреї з шістьма вітальнями , Розташований в престижній закритою резиденції Coombe Hill, у гольф-полів та елітних шкіл, поруч з Кінгстоном і Уімблдоном

Вартість: £ 4,25 млн.

Вартість: £ 4,25 млн

Будинок в Англії - будинок в Сурреї

Солідний характерний семіспаленний будинок в Сурреї з чотирма вітальнями і окремими апартаментами, оточений красивим ландшафтним садом, знаходиться поруч з Річмонд-парком.

Вартість: £ 5,5 млн.

Вартість: £ 5,5 млн

Будинок в Англії - будинок в Сурреї

Розкішний семіспаленний будинок в Сурреї з внутрішнім басейном , Парної і спа знаходиться в популярній резиденції St George's Hill, в районі Weybridge, в 35 км від центрального Лондона.

Вартість: £ 7,95 млн.

Вартість: £ 7,95 млн

Будинок в Англії - будинок в Сурреї

Новий стильний пятіспаленний будинок в Сурреї з п'ятьма вітальнями , Внутрішнім басейном і спа, побудований в традиційному стилі, знаходиться в розкішній резиденції Wentworth Estate, району Virginia Water.

Вартість: £ 11 млн.

СТАТТІ ПРО англійській ОБРАЗЕ ЖИТТЯ

СТАТТІ ПРО англійській ОБРАЗЕ ЖИТТЯ

Нерухомість в передмістях Лондона: кращі резиденції

просторі будинки в Англії з доглянутими садами, приватними дорогами і маєтками, ніякого міського шуму і суєти і при цьому швидка і зручна доступність від Вест-Енду - визначальні чинники, які вплинули на складання рейтингу передмість Лондона з найкращою нерухомістю. Детальніше

Традиції англійського будинку

Не секрет, що Англія завжди відрізнялася пріверденностью до традицій, яка знайшла своє відображення в тому числі в особливому ставленні до власного дому. У чому ж ця прихильність відбивається? Які класичні риси старовинного англійського будинку? Детальніше

Детальніше

Традиції англійського інтер'єру

Як створити в своєму будинку стриманий і водночас затишний англійський стиль? Які атрибути традиційного англійського інтер'єру і як відбилася на них сучасність? Детальніше

У чому ж ця прихильність відбивається?
Які класичні риси старовинного англійського будинку?
Які атрибути традиційного англійського інтер'єру і як відбилася на них сучасність?

Новости