Навіщо в банківському додатку статті про брекети і мультики?

Користувачі мобільного додатка від банку Тінькофф (Посилання реферальная, тому що банк дійсно рекомендую) давно вже звикли, що на його головній сторінці відразу після рядка пошуку йде розділ Історії. Мені здається, я тепер знаю, навіщо він там. Користувачі мобільного додатка від   банку Тінькофф   (Посилання реферальная, тому що банк дійсно рекомендую) давно вже звикли, що на його головній сторінці відразу після рядка пошуку йде розділ Історії

Так виглядає головний екран мобільного додатка банку Тінькофф

Давні читачі мого блогу (ще на попередньому движку) можуть пам'ятати, що мені подобається вдумливо читати прес-релізи "між рядків" , Так вийшло і цього разу.

повідомляючи про 500 000 користувачів нової програми Тінькофф Інвестиції, PR-співробітники банку додали в текст таку цікаву статистику:

Більшість користувачів сервісу Тінькофф Інвестиції (87%) становлять чоловіки у віці 25-35 років. 82,5% користувачів брокерської платформи Тінькофф цікавляться технологіями, 77,9% - фінансовим ринком, 73,9% -макроекономіческімі і політичними новинами, 66,8% - науково-популярними подіями, 62,2% - банківською галуззю, 61% - лайфстал-заходами, 60,6% - спортом.

Вважаю, хід подальшої моєї думки вже зрозумілий:

  • Про стать і вік ясно, звідки знають, але що за точність до десятих відсотка у визначенні інтересів? ... Стривайте-но ... Так що, розділ Історії - це не просто для того, щоб мобільним додатком користуватися було цікавіше? І не тільки для продажу там реклами?

Про всяк випадок уточню, що про продаж реклами - це моє припущення, але контакти для пропозицій по рекламі на сайті банку Тобто, та й в Історіях частенько мова йде про цілком конкретні товари / продавців, та ще й з посиланнями на відповідні сайти.

Чи не звертав раніше уваги, чесно, кажучи, що Історії якось розбиті по темам, але, судячи з усього, так воно і є. Ймовірно, вони ще й підлаштовуються під інтереси кожного користувача, як це зараз роблять соціальні мережі.

У чаті Підтримки банку задав питання, чи можна розділ Історії відключити, але, цілком очікувано виявилося, що такої можливості (поки) немає.

У чаті Підтримки банку задав питання, чи можна розділ Історії відключити, але, цілком очікувано виявилося, що такої можливості (поки) немає

Відповідь Підтримки на запитання про можливість блокування розділ Історії

Звернення я, звичайно ж, зафіксувати попросив. Напишу, якщо можливість відключення з'явиться.

Ну, а поки, якщо не хочете, щоб банк знав про ваші інтереси / пристрастях - читайте все Історії поспіль з однаковою залученістю (хай живуть стастістіческіе викиди!) Або не читайте їх зовсім. Хоча рада, особливо друга його частина, звичайно, так собі - Історії адже часом дуже навіть цікаві. Про мультики мені, наприклад, особливо сподобалося =)


Так що, розділ Історії - це не просто для того, щоб мобільним додатком користуватися було цікавіше?
І не тільки для продажу там реклами?

Новости