Названо найбільш вимираюча від алкоголю країна

Поділитися в соціальних мережах: Поділитися в соціальних мережах:   Фото: depositphotos / Syda_Productions   Дослідники з'ясували, в яких країнах найчастіше вмирають від вживання алкоголю

Фото: depositphotos / Syda_Productions

Дослідники з'ясували, в яких країнах найчастіше вмирають від вживання алкоголю. Як виявилося, на першому місці Китай, повідомляє "Мір24" .

За даними фахівців, за 2016 рік у Китаї померли близько 59 тисяч жінок і 650 тисяч чоловіків. Індія зайняла друге місце за смертністю від алкоголю: 42 тисячі жінок і 290 тисяч чоловіків.

За 2016 рік у Росії від спиртного померли 43 тисячі жінок і 180 тисяч чоловіків. Таким чином РФ зайняла третє місце за кількістю смертей від алкоголю.

Нагадаємо, міжнародна група вчених прийшла до висновку, що безпечна частка алкоголю для організму людини дорівнює нулю. фахівці провели дослідження за участю 512 експертів з 243 медцентрів. Було проаналізовано понад тисячі аналітичних даних про наслідки прийому спиртного.

Однак британські вчені раніше прийшли до висновку, що вживання спиртного в невеликих кількостях допомагає уникнути смерті від серцевого нападу. Вчені одного з навчальних закладів Лондона вивчили дані декількох десятків тисяч чоловік.

Поділитися в соціальних мережах:

Новости