NBC розкрив Трампа: "Це особистий сплячий агент Путіна"

Фото: Pravda

Фото: Pravda.Ru

Радники американського президента Дональда Трампа висловлюють заклопотаність майбутньої 16 липня в Гельсінкі зустріччю американського лідера і президента Росії Володимира Путіна. На їхню думку, Володимир Путін намагається вбити клин між ними і лідером США. Американські ЗМІ цитує слова російського лідера, який нібито скаржиться Дональда Трампа на "фейковий новини", які поширюють про Росію недоброзичливці, і нарікає на його зовнішньополітичне відомство, чиї підкилимні ігри не дають відбутися їхній дружбі.

Тим часом взаємини двох президентів, на думку тих, хто шукає сенсації журналістів, покриті завісою якоїсь таємничості.

New York Magazine напередодні зустрічі двох президентів випустив статтю, названу "Прамп / Тутін", в якій висунув конспірологічну теорію, згідно з якою Дональд Трамп був російським агентом з 1987 року. Стаття, яка стала акцентом номера, починається масштабним обговоренням питання, чи мала місце змова в 2016 році між Трампом і Росією. Автор матеріалу Джонатан Чейта не полінувався зібрати докладну базу під свою запаморочливу теорію. Її розслідування захоплює читача в ті часи, коли СРСР, який очолював на той момент Михайло Горбачов, почав відкривати кордони, і західні інвестори побачили потенційно прибутковий ринок. Тоді-то де Трамп і з'явився на горизонті.

Потім Радянський Союз розвалився, народилася Російська Федерація; КДБ став ФСБ; США пройшли через правління Білла Клінтона і адміністрацію Обами; Росія ж тим часом йшла своїм шляхом, включаючи шокову терапію занурення в капіталізм при Борисі Єльцині, який виграв другий термін за допомогою західних експертів. У 1999 ж році на російську сцену вийшов Володимир Путін. Відносини між Росією і США за ці три десятиліття зазнавали різні етапи, а Росія, на думку Чейта, весь цей час планувала зробити Дональда Трампа президентом США і, нарешті, їй це вдалося.

Будь-які зв'язки імен Володимира Путіна і Дональда Трампа автор статті пов'язує воєдино, щоб продовжувати ткати своє шалене полотно, в якому трапляються і такі "стежки": нібито Трамп найняв Путіна, щоб зламати техніку для голосування; російські тролі отримують свої інструкції особисто від Трампа, а Росія - фінансує NRA (Національну стрілецьку асоціацію США).

Є в статті і такі рядки: "... Трамп збирається зустрітися в приватному порядку з Володимиром Путіним в кінці цього місяця. Таким чином, змова між двома лідерами держав може стати очевидним, і те, що здавалося лише підозрою, при світлі дня стане очевидним відкритим альянсом . і неприпустимо розглядати цю зустріч лише як майданчик для переговорів президентів двох країн, що не вбачаючи в ній можливість для змови глави російської розвідки і його провідника ".

Тим часом журналіст американського кабельного телеканалу MSNBC поговорив в ефірі своєї програми з самим Джонатаном Чейта, який з не меншим натхненням, ніж в своїй статті, поділився з глядачами і колегою своїми вигадками, розквіт їх не менш яскравими деталями, ніж в своєму авторському матеріалі, помітивши, що багато з ним описаного на перший погляд здається просто збігами , але зазвичай за такими збігами часто є фактична підгрунтя.

Читайте також:

Трамп визнав переговори з Путіним легше візиту до Британії

Трамп розповів Путіну про помічників-дурня

У Кремлі розкрили таємницю розмови Путіна з Трампом

CNN розкрив постійні дзвінки Трампа і Путіна

Розсекречено: Трампу категорично забороняли вітати Путіна

Новости